Dahua Καταγραφικό NVR 16 Καναλιών με Ανάλυση 4K 1U 2HDDs NVR4216-4KS2/L
Συσκευές Καταγραφής

Dahua Καταγραφικό NVR 16 Καναλιών με Ανάλυση 4K 1U 2HDDs NVR4216-4KS2/LΚωδικός: 29760502

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Τύπος: Δικτυακό καταγραφικό (ΝVR)
  • Αριθμός καναλιών: 16
  • Ανάλυση έως: 4K
  • Τεχνολογία συμπίεσης: H.265
  • Υποστηρίζει ανά HDD έως 10TB
Δες όλη την περιγραφή
136,95
ΠαράδοσηΠέμ, 26 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+49,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 136,95 €

Περιγραφή

Δυνατότητες

Δικτυακό καταγραφικό συστημάτων CCTV της Dahua με ανάλυση 4K και 16 κανάλια. Στην περίπτωση των δικτυακών καταγραφικών (NVR) η επεξεργασία των δεδομένων του βίντεο γίνεται στις συνδεμένες κάμερες, τα οποία στη συνέχεια μεταφέρονται στο καταγραφικό για απομακρυσμένη προβολή και αποθήκευση. Αυτό σημαίνει πως τα συστήματα NVR είναι συμβατά με δικτυακές κάμερες IP, οι οποίες προσφέρουν βίντεο υψηλότερης ευκρίνειας από μια αναλογική, και μπορούν να συνδεθούν με την κεντρική μονάδα μέσω καλωδίου ethernet, ή και ασύρματα, όταν τόσο το καταγραφικό όσο και οι κάμερες, έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με Wi-Fi. Ο αριθμός καναλιών ενός καταγραφικού αντιστοιχεί με τον αριθμό εισόδων που διαθέτει για την ενσύρματη σύνδεση των καμερών του συστήματος.

Προστασία περιμέτρου με κάμερα

Αυτόματο φιλτράρισμα των ψευδών συναγερμών που προκαλούνται από ζώα, θρόισμα φύλλων, έντονα φώτα κ.λπ. Επιτρέπει στο σύστημα να ενεργεί δευτερογενή αναγνώριση για τους στόχους. 

Καταμέτρηση ατόμων με κάμερα

Με αλγόριθμο βαθιάς εκμάθησης, η τεχνολογία καταμέτρησης ανθρώπων της Dahua μπορεί να παρακολουθεί και να επεξεργάζεται κινούμενους στόχους ανθρώπινου σώματος για να πραγματοποιήσει τα ακριβή στατιστικά στοιχεία του αριθμού εισόδου, του αριθμού εξόδου και του αριθμού στην περιοχή. Σε συνεργασία με την πλατφόρμα διαχείρισης, εξάγει ετήσιες/μηνιαίες/εβδομαδιαίες/ημερήσιες αναφορές για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας.

Έξυπνος κωδικοποιητής

Με προηγμένο αλγόριθμο ελέγχου ρυθμού προσαρμογής σε σκηνές, η τεχνολογία έξυπνου κωδικοποιητή της Dahua πραγματοποιεί την υψηλότερη απόδοση κωδικοποίησης από τα H.265 και H.264, παρέχει βίντεο υψηλής ποιότητας και μειώνει το κόστος αποθήκευσης και μετάδοσης.

Χαρακτηριστικά

  • Συμπίεση: H.264, H.265, Smart H.264+ και Smart H.265+
  • Μέγιστη δυνατότητα αποκωδικοποίησης: 8 x 1080p@30 fps
  • Υποστηρίζει τις κύριες κάμερες των πρωτοκόλλων ONVIF και RTSP
  • Τηλεπαρακολούθηση P2P, αναπαραγωγή βίντεο σε κινητή συσκευή
  • Ταυτόχρονη έξοδος βίντεο VGA/HDMI, η μέγιστη ανάλυση HDMI είναι 4K
  • Τεχνολογίες: Ανίχνευση προσώπου, προστασία περιμέτρου, IVS, καταμέτρηση ατόμων, χάρτης θερμότητας και SMD
  • Υποστηρίζει απομακρυσμένη διαμόρφωση και διαχείριση του IPC, όπως ρύθμιση παραμέτρων, λήψη πληροφοριών και αναβάθμιση IPC του ίδιου μοντέλου σε παρτίδες

Κατασκευαστής

Dahua

Χαρακτηριστικά

Τύπος
NVR
Αριθμός Καναλιών
16
Ανάλυση
4K
WiFi
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη