Συνθετικός Χλοοτάπητας σε Ρολό 1x2m
Χλοοτάπητες

Συνθετικός Χλοοτάπητας σε Ρολό 1x2mΚωδικός: 29820660

Η διακόσμηση του εξωτερικού σας χώρου είναι ιδιαίτερα σημαντική ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον κήπο και την αυλή σας τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές ημέρες. Διακοσμήστε και διαμορφώστε την

Δες όλη την περιγραφή

Η διακόσμηση του εξωτερικού σας χώρου είναι ιδιαίτερα σημαντική ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον κήπο και την αυλή σας τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές ημέρες. Διακοσμήστε και διαμορφώστε την αυλή, την είσοδο ή τον κήπο σας με αυτό το υψηλής ποιότητας τεχνητό γρασίδι. 

Δες όλη την περιγραφή
29,94
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 29,94 €

Περιγραφή

Η διακόσμηση του εξωτερικού σας χώρου είναι ιδιαίτερα σημαντική ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον κήπο και την αυλή σας τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές ημέρες. Διακοσμήστε και διαμορφώστε την αυλή, την είσοδο ή τον κήπο σας με αυτό το υψηλής ποιότητας τεχνητό γρασίδι. Διατίθεται σε ρολό συνολικού μήκους 2m και πλάτους 1m για να το κόψετε και να το στρώσετε όπου επιθυμείτε ανάλογα με τις ανάγκες και την διαρρύθμιση του χώρου.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
200700210

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Συνθετικός
Πλακάκι
Όχι
Χρώμα
Πράσινο

Διαστάσεις

Πλάτος
1 m
Μήκος
2 m

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη