Ad
Inventor Corona Plus Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU A+++/A++ με Ιονιστή και WiFi
Κλιματιστικά - Air Condition

Inventor Corona Plus Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU A+++/A++ με Ιονιστή και WiFi Κωδικός: 29839761

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 9000 BTU
  • Ενεργειακή κλάση: A+++/A++
  • Wi-Fi
  • Ιονιστής

Το κλιματιστικό της εταιρείας Inventor έχει ισχύ 9000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 9m² έως 13m².

Δες όλη την περιγραφή
658,99
ΠαράδοσηΠέμ, 25 Ιουλ - Δευ, 29 Ιουλ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 658,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 659,00 €

  2. 658,99 €

Περιγραφή

Η σειρά κλιματιστικών Corona Plus σας προσφέρει μέγιστη απόδοση με παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, χάρη στην Ενεργειακή Κλάση Α+++ σε ψύξη  και τη λειτουργία Hotel Menu. Επιπλέον, ρυθμίζοντας το κλιματιστικό σας μέσω της Inventor Control, απολαμβάνετε απόλυτη άνεση και ιδανικές συνθήκες ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και το καθημερινό σας πρόγραμμα. Τα κλιματιστικά Corona Plus διασφαλίζουν επίσης για την καθαρή ατμόσφαιρα στον χώρο σας, αφού χάρη στον Ιονιστή και το Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA απομακρύνουν κάθε ίχνος σκόνης, αλλεργιογόνων και μικροβίων!

Ενεργειακή Κλάση

Η τεχνολογική υπεροχή της σειράς Corona εγγυάται άριστες αποδόσεις με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος. Επωφεληθείτε από την υψηλότερη ενεργειακή κλάση των κλιματιστικών Inventor και δημιουργήστε την τέλεια ατμόσφαιρα όπως ακριβώς την ονειρεύεστε. Παράλληλα εξοικονομήστε χρήματα ενώ επίσης φροντίζετε για το ενεργειακό αποτύπωμα με την επιλογή κλιματιστικού χαμηλότερης ενεργειακής κατανάλωσης.

Wi-Fi Standard

Οι Wi-Fi Standard σειρές κλιματιστικών της Inventor, Mέσω της έξυπνης λειτουργίας Wi-Fi και της εφαρμογής Inventor Control δημιουργείτε το περιβάλλον που εσείς επιθυμείτε, απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή από το Google Play ή το App Store και εξοικονομήστε ενέργεια ρυθμίζοντας το κλιματιστικό σας μέσω του smartphone ή του tablet σας. Η εφαρμογή Inventor Control σας επιτρέπει όχι μόνο να ρυθμίζετε τη συσκευή σας, αλλά και να δημιουργείται εξατομικευμένα σενάρια σύμφωνα με το καθημερινό σας πρόγραμμα, τις ανάγκες του χώρου και την πρόβλεψη του καιρού, καθώς και να μοιράζεστε τη συσκευή σας με όποιον εσείς επιθυμείτε.

Ιονιστής

Απολαύστε ιδανική ατμόσφαιρα καθαρού και υγιεινού αέρα στον χώρο σας. Ο Ιονιστής εξουδετερώνει με φυσικό & αποτελεσματικό τρόπο τα βλαβερά αιωρούμενα σωματίδια, όπως μικρόβια, βακτήρια, ιούς, γύρη, καπνό, σκόνη, οσμές κ.ά., προσφέροντας στον χώρο σας αέρα υψηλής καθαρότητας και αίσθηση φρεσκάδας, απαλλαγμένο από τις ενοχλητικές επιπτώσεις της κακής ποιότητας του αέρα.

Hotel Menu

Μέσω της υπηρεσίας Hotel Menu η ψύξη και η θέρμανση μπορούν να προγραμματιστούν υπό συγκεκριμένα όρια λειτουργίας. Το κλιματιστικό είναι κλειδωμένο αποτρέποντας τη ρύθμιση ακραίων θερμοκρασιών και συμβάλλοντας δραστικά στην εξοικονόμηση έως και 70% του κόστους λειτουργίας.

Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA

Το Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA απομακρύνει από την ατμόσφαιρα ακόμα και τα πιο μικρά αιωρούμενα σωματίδια, όπως μικρόβια, ιούς, γύρη, καπνό κτλ., καθαρίζοντας την ατμόσφαιρα στον χώρο σας και μειώνοντας την πιθανότητα εμφάνισης αλλεργιών και ασθενειών.

Φίλτρο Τριπλής Δράσης

Το Φίλτρο Τριπλής Δράσης με Vitamin C, Silver Ion και Cold Catalyst, προστατεύει το δέρμα σας και βελτιώνει τον αέρα

Ροή Αέρα 4ων Κατευθύνσεων

Ο ανανεωμένος σχεδιασμός κατανέμει ομοιόμορφα τον αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις. Η κίνηση των περσίδων δεν γίνεται μόνο οριζόντια αλλά και κάθετα, οδηγώντας τον αέρα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του χώρου.

Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού

Μειώνει την ανεπιθύμητη υγρασία στην εσωτερική μονάδα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας ψύξης

Χρυσή Προστασία

Προστατέψτε το κλιματιστικό σας και επιμηκύνετε τον χρόνο ζωής του, χάρη στην εξελιγμένη χρυσή υδροφιλική επικάλυψη του συμπυκνωτή της εξωτερικής μονάδας. Η αντιδιαβρωτική του σύσταση αυξάνει την ανθεκτικότητα στον αλμυρό αέρα, τη βροχή και σε άλλα διαβρωτικά στοιχεία, βελτιώνοντας την απόδοση του κλιματιστικού σας και αποτρέποντας την αναπαραγωγή και την εξάπλωση των βακτηριδίων στο χώρο. Χάρη στο ειδικό αυτό στοιχείο, επιταχύνεται η διαδικασία απόψυξης, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζετε ένα υγιεινό και άνετο περιβάλλον.

Αθόρυβη Λειτουργία

Η εσωτερική μονάδα είναι σχεδιασμένη για να παρέχει υψηλές αποδόσεις, με χαμηλή στάθμη θορύβου, ώστε να απολαμβάνετε εξαιρετικές συνθήκες θερμοκρασίας και απόλυτης ησυχίας.

Δυνατότητα Αντιστάθμισης Θερμοκρασίας

H θερμοκρασία που αντιλαμβάνεται ο αισθητήρας της εσωτερικής μονάδας μπορεί να διαφέρει από την πραγματική θερμοκρασία του χώρου μας, λόγω της θέσης εγκατάστασης της μονάδας σε μεγάλο ύψος. Με αυτή την λειτουργία ελαχιστοποιούμε την διαφορά και πετυχαίνουμε τις καλύτερες συνθήκες στο χώρο.

Λειτουργία Ψύξης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες

Ο εξελιγμένος σχεδιασμός ελέγχου του κλιματιστικού παρέχει αποτελεσματική και αποδοτική λειτουργία ψύξης σε χώρους όπου απαιτούνται ειδικές συνθήκες, ακόμα και στους -15°C.

Λειτουργία Follow Me

Ένας έξυπνος αισθητήρας είναι τοποθετημένος στο τηλεχειριστήριο. Όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία Follow Me, η μονάδα ρυθμίζει τη θερμοκρασία του χώρου στο σημείο που βρίσκεται το ασύρματο χειριστήριο, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες εκεί που τις θέλετε.

Θέρμανση 8°C

Αποφύγετε πιθανές καταστροφές από καιρικά φαινόμενα σε χώρους που δεν θερμαίνονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα, με τον πιο οικονομικό τρόπο. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία 8°C και το κλιματιστικό θα θερμάνει το χώρο όσο χρειάζεται, διατηρώντας σταθερή τη θερμοκρασία στους 8°C. Προστατέψτε τα αντικείμενα στον χώρο σας και εξασφαλίστε χαμηλή κατανάλωση με τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη χειμερινή περίοδο.

Ενεργειακή απόδοση

Το κλιματιστικό ανήκει στην ενεργειακή κλάση A+++, στην ψύξη και στην ενεργειακή κλάση A++ στη θέρμανση (μέση ζώνη). Η ενεργειακή κλάση μετριέται σε μια χρωματική κλίμακα επτά βαθμίδων από Α+++ έως D, με την κλάση Α+++ να είναι η αποδοτικότερη, ενώ αντίθετα η κλάση D, η ελάχιστα αποδοτική.

Επιπλέον υπάρχουν οι δείκτες SEER και SCOP, οι οποίοι απεικονίζουν ρεαλιστικότερα την πραγματική ενεργειακή απόδοση των κλιματιστικών.

  • SEER (Εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή ψύξης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης ψύξης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση ψύξης βασίζεται σε 350 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SEER είναι από 5.10w/w μονάδες και πάνω.
  • SCOP (Εποχιακός συντελεστής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή θέρμανσης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης θέρμανσης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση θέρμανσης βασίζεται σε 1400 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SCOP είναι από 3.40w/w μονάδες και πάνω.

Κατασκευαστής

Inventor

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Εγχειρίδιο Εγκατάστασης
Κωδικός Προϊόντος
CRPVI32-09WFI/CRPVO32-09

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
8939 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
9997 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Ναι
Ιονιστής
Ναι
Φίλτρα Αέρα
Ναι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A+++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A++
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
8,8 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4,6 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
103 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
730 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
53 dB
Εξωτερικής Μονάδας
59 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
80,5 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
30,2 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
19,3 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
76,5 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
55,5 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
30,3 cm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
10 χρόνια στον Συμπιεστή

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+2Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Mike_Androulakakis
    3
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Generally speaking the performance of the machine is good. However the air condition is quite noisy.

    The service of inventor is very friendly and gave me solution.

    However at the same money I would choose japanese technology.

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Κατανάλωση
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Σε θέρμανση δεν το έχω χρησιμοποιήσει όποτε δεν έχω άποψη. Σε ψύξη το χρησιμοποίησα φέτος αποδίδει πολύ καλά ειδικά τώρα με τον καύσωνα το λειτουργώ στους 25 βαθμούς και με την μια βγάζει κρύο αέρα και ψύχει πολύ καλά τον χώρο. Το έχω συνδέσει και στο Wi-Fi εύκολο ήταν. Για τον θόρυβο που είδα ότι έχουν γράψει εμένα προσωπικά δεν κάνει τίποτα , αθόρυβο μόνο όταν το ανοίξω που γυρνάει η περσίδα που είναι λογικό . Όσο αφορά την κατανάλωση θα επανέλθω.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panos_dendrinos5463
    1
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Τοποθέτησα τρία 12αρια και ένα 9αρι CORONA PLUS. Όλα κάνουν θόρυβο στην εσωτερική μονάδα από τις διαστολές συστολές πλαστικών.Κρακ.... Κρακ..... και άντε να κοιμηθείς.....
    Θα επικοινωνήσω με την αντιπροσωπεία και θα δούμε....

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Θορυβώδες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Elena_Elen6329
    1
    7 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Αγόρασα το 12αρι Corona, πριν το σταματήσουν κ βγάλουν το plus, ( προφανώς θα είχαν πρόβλημα τα εν λόγω κ τα σταμάτησαν), πέρα από τον θόρυβο, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην θέρμανση, μηδενική απόδοση με χλιαρό αέρα, μίλησα με την εταιρεία μου είπαν δικαιολογίες για επίσκεψη μου είπαν ότι αν δεν βρουν πρόβλημα θα χρεωθώ την επίσκεψη, προσωπικά μετάνιωσα για την αγορά του, κ δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της εταιρείας, νομίζω ότι μια φορά έπρεπε να το δουν πριν ζητήσουν χρήματα....

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Θορυβώδες
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikos087
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εγκαταστάθηκαν 2 κλιματιστικά των 9000 btu σε υπνοδωμάτια και η απόδοση τους είναι εντυπωσιακή στην θέρμανση. Ψύξη δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Το μόνο που με ξένισε είναι πως ενώ είναι πανομοιότυπα κλιματιστικά, εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες, έχουν διαφορετικά χειριστήρια όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Η εφαρμογή της inventor λειτουργεί μία χαρά χωρίς αποσυνδέσεις, παρά το γεγονός ότι η μία μονάδα είναι σχετικά μακριά από το router. Τριξιματα πού αναφέρουν άλλοι χρήστες υπάρχουν σε φυσιολογικά πλαίσια στο πρώτο λεπτό λειτουργίας μέχρι να πιάσει θερμοκρασία η μονάδα. Μετά δεν ακούγεται τίποτα. Η εξωτερική μονάδα επίσης πολύ αθόρυβη. Κατω από 59db που λέει ο κατασκευαστής και χωρίς αντικραδασμικες βάσεις.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tvmania
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Δωμάτιο σαλόνι 24 τ.μ. Έτος 2022. Εύκολη τοποθέτηση. Δεν δούλεψε σε σκληρό χειμώνα. Υπάρχει θόρυβος αλλά υποφερτός. Δεν υπάρχουν τριξιματα. Καλή απόδοση. Χρήσιμο ότι σβήνει το φωτάκι του από το κοντρόλ. Ρύθμιση στους 23 βαθμούς και βοηθάει και το διπλανό μικρό υπνοδωμάτιο. Εύκολο κοντρόλ.

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • argiris_stavropoulos
    4
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Πολυ καλό σε γενικές γραμμές αλλα ειμαι απο τους άτυχους που το έβαλαν σε δωμάτιο μωρού, δεν το ανάβω οταν κοιμάται γτ μπορεί να το ξυπνήσει.
    Μετά από επικοινωνία με την εταιρεία ήρθε τεχνικός και άλλαξε κάποια πράγματα στην εσωτερική μονάδα και είναι αρκετά καλύτερα

    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • george_64
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Τα τέσσερα αστέρια τα βάζω για τα τριξιματα που κάνει. Το κλιματιστικο τοποθετήθηκε 9/ος του 22
    Πολλα τριξιματα στην εσωτερική μονάδα (συστολή-διαστολή) την
    29-12-22 μετά από παράπονα στην εταιρεία ήρθαν και άλλαξαν την σκαφη πλην όμως ελαχιστη βελτίωση είδα, κρίμα.
    Εάν εξαίρεσης αυτό, το μηχάνημα δουλεύει αψογα
    Πριν 20 ημέρες έβαλα και ένα comfort 12αρι σε σαλόνι 40 τετραγωνικων με καλή μόνωση,είμαι πολύ ευχαριστιμενος εντυπωσεις άριστες!! Προβληματιζομουν εάν καλύψει τον χώρο, τελικά τον καλύπτει πολύ καλα

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jiatropoulis
    1
    10 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Έχουμε παρει 2 12αρια και 1 24αρι της ιδιας σειρας (corona olus). Το πρόβλημα με τα τριξιματα είναι σοβαρό. Είτε στο κρύο είτε στο ζεστό ακούγονται αυτά τα ενοχλητικά κρακ κρακ. Και όχι μόνο κατά τη λειτουργία, αλλά και όταν το σβήσεις συνεχίζουν για μισή ώρα περίπου, έως ωτου έρθουν πάλι τα πλαστικά στη θερμοκρασία του χώρου. Τώρα που χειμωνιασε και ανάψαμε το καλοριφέρ μας , διαπιστώσαμε ότι το 24αρι που είναι τοποθετημένο πάνω από ένα σώμα καλοριφέρ, κάνει κρακ κρακ λόγω της ζέστης που ανεβαίνει απ το σώμα. Εννοείται ότι δεν είναι θέμα τοποθέτησης, είναι ξεκάθαρα θέμα ποιότητας πλαστικών. Επειδή πλέον το αναφέρει η πλειοψηφία των ανθρώπων που το έχουν αγοράσει, πλέον πρέπει η εταιρεία να κάνει κάτι.

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Θορυβώδες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • charilaos_techie
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πήρα 3 στα 9000 btu. Στη θερμανση είναι πραγματικά πολύ δυνατό. Με θερμοκρασία έξω στους 8C η ρύθμιση του κλιματιστικού στους 21C είναι υπέραρκετή. Πραγματικά αν το βάλεις στους 25C δεν αντέχεται. Κατανάλωση περίπου 0,3-0,4kwh μετρημένα με tapo p110. Νομίζω μπορεί να μπει και στους 20C πάντως. Tριγμοί ενδεχομένως να ακουστούν αλλά όχι τιποτα το τρομερό ούτε ασυνήθιστο για κλιματιστικό και αυτό για λίγα λεπτά στην αρχή. Το wifi δουλευει καλά αλλά καμια φορά δεν πιάνει καλά το ρούτερ και μπορεί αν το έχεις βάλει να κλεισει καποια ωρα να μην κλείσει και να συνεχίσει να δουλεύει. Επίσης δεν μπορεσα με τιποτα να το κάνω να συνδεθει με extender που έχω κόντα. Μονο απευθείας με το ρουτερ.

    update για καλοκαίρι. Στην ψύξη είναι πολύ αθόρυβο και δεν ακούγονται καθόλου ήχοι συστολής-διαστολής ούτε στην αρχή ούτε και κατά τη διάρκεια.

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Michalis_80
    5
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Όλα καλά με το κλιματαστικό αλλά αυτά τα τριξίματα που κάνει, σπάνε νεύρα. Φαίνεται ότι η ποιότητα δεν είναι ιδαίτερα καλή όσο αφορά τα πλαστικά και για αυτό πιθανόν τα τόσα τριξίματα.
    Ευτυχώς που το έχω στο γραφείο γιατί για υπνοδωμάτιο δεν κάνει.
    Ικανοποιημένος με την αγορά όσο αφορά απόδοση και ευκολίες αλλά το μείον είναι για το θόρυβο.

    Update 21/12/22: Ήρθε τεχνικός από την Inventor στο χώρο, το είδε, έκανε τα κόλπα του (μαζί με μία αλλλαγή στην εσωτερική μονάδα) και το έφτιαξε. Τέλος τα ενοχλητικά τριξίματα! Απίστευτο support και εξυπηρέτηση από Inventor. Κέρδισαν έναν πελάτη.
    Αλλάζω βαθμολογία σε 5 αστεράκια.

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Αθόρυβο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • blackeagle04
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Όντως κάνει κάποια κρακ κρακ ( στο ζεστό ) στην αρχή όπως είναι και λογικό νομίζω λόγο της διαστολής!( τα έχω ακούσει και σε πολλά άλλα) Στο 5λεπτο σταματάνε και το air-condition προσωπικα δεν το καταλαβαίνω μετά! Ζεσταίνει γρήγορα και έχει μια πιο ωραία ζεστασιά από άλλα air-condition! Το έχω στο σαλόνι φοιτητικού σπιτιού και αφού το ζεστάνει ανοίγω πόρτα και για το δωμάτιο το οποίο κατάφερνει να το ζεστάνει ικανοποιητικά και αυτό! Για το κρύο δεν γράφω τίποτα καθώς θεωρώ ότι είναι πολύ πιο εύκολο και ακόμα και μικρά και πανφθηνα air-condition κάνουν δουλειά!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • katiasim2
    1
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τρίζει απίστευτα. το είχαμε σε υπνοδωμάτιο και μας ξυπνουσε!
    Μας το αντικατεστησαν ευτυχώς με άλλο μοντέλο γιατί δεν αντέχαμε ,δεν το αναβαμε γιαυτο το λογο

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Θορυβώδες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dekimu
    2
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγορά 10/01/2022. Πολύ καλό στην ψύξη και στην θέρμανση και η σύνδεση με wifi πανεύκολη. Δυστυχώς επιβεβαιώνω και εγώ το θέμα με τα πλαστικά που τρίζουν. 'Ηρθαν από την Inventor, βάλαν κάτι πάστες σιλικόνης αλλά επιμένει να τρίζει αρκετά. Είναι τοποθετημένο σε υπνοδωμάτιο με αποτέλεσμα να ειναι ενοχλητικό στον ύπνο. Αναμένω αντικατάσταση από την Inventor, θα επανέλθω για επιπλέον πληροφορίες με την εξέλιξη της αντικατάστασης.

    Update:. Τελικά αντικατάσταση από την Inventor και μάλιστα με ακριβότερο μοντέλο. Ευτυχώς όλα καλά! Και εδώ φαίνεται η αξία της επίσημης εγγύησης και της σωστής εξυπηρέτησης.

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • An_Per
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Το έχω ένα χρόνο εγκατεστημένο σε μονοκατοικία μου στην Εύβοια από την πλευρά του Αιγαίου. Τα συμπεράσματα μου για την απόδοση του σε περιβάλλον ζέστης το καλοκαίρι και κρύου τον χειμώνα είναι πολύ θετικές. Στα κάπως αρνητικά βάζω τους τριγμούς που κάνει (κάπως σαν χαμηλής έντασης κρακ - κρακ), που ευτυχώς διαρκούν 5 με 10 λεπτά από το άνοιγμα της συσκευής ενώ κατόπιν λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα, Επίσης ένα άλλο αξιοπερίεργο που σημειώνω είναι το γεγονός ότι ο αέρας που η εσωτερική μονάδα βγάζει στο δωμάτιο περιστασιακά παρουσιάζει κάποιες ελάχιστες αυξομειώσεις στη ροή που στο αυτί ακούγεται σαν ένα ελαφρύ θρόϊσμα αέρα. Σε παλαιότερο μοντέλο της ίδιας εταιρίας (το passion eco) είχα παρατηρήσει το ίδιο φαινόμενο που ωστόσο διορθωνόταν με την αφαίρεση και τον καθαρισμό των φίλτρων, πράγμα που με το corona plus δεν έχω ακόμα κατορθώσει να κάνω.

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Angeliki_Koutsiargioti
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Έβαλα το κλιματιστικό σε χωλ πάνω ορόφου με σκάλα να χτυπά σε 3 κρεβατοκαμαρες κ ένα μπάνιο σύνολο τετραγωνικών 50τμ και τα κρυώνει για πλάκα μέσα σε μια ώρα, βέβαια το σπίτι είναι νέο κ μονωμένο σωστά.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • zaneta.tsaneva
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    12.000 btu σε σαλόνι 18τ.μ. Πολύ δυνατό, αθόριβο, το εχω μονιμα στους 26 βαθμους στη χαμηλή σκάλα και καλύπτει άριστα τον χόρο. Αθηνω ανοιχτη την πόρτα και καλύπτει επαρκώς ακόμα και το υπνοδμάτιο. Αξίζει τα λεφτά του. Δεν ακούγονται τριγμοί. Μεγάλο ρόλο παίζει και εαν εχει γίνει σωστά η τοποθέτηση.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • G1978
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Μετα απο αρκετη ερευνα, πηρα το 12ρι για σαλονοτραπεζαρια 40 τμ περιπου, στον 8ο οροφο που το χτυπαει ο ηλιος αλυπητα, η πολυκατοικια ειναι του 2007, οποτε εχει κουφωματα αλουμινιου με διπλα τζαμια, αλλα οι τοιχοι δεν εχουν την τελεια μονωση. Κανονικα, για 40 τμ θα επρεπε να παρω 18ρι, παρολα αυτα στην ψυξη ειναι αριστο, αφου δροσίζει το χωρο σχεδόν αμεσα, χωρίς ιδιαιτερο θορυβο. Στην θερμανση δεν ειναι τοσο αποτελεσματικο, αλλα το γραφει και στο φυλλαδιο οδηγιών, οτι για χαμηλες θερμοκρασιες χρειαζεται και αλλη πηγη θερμανσης. Γενικα ειμαι ευχαριστημενος, και δεν μετανοιωσα που πηρα το ρισκο να παρω 12ρι αντι για 18ρι.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απόδοση στη θέρμανση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Danai_Nousi
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Πολύ ικανοποιημένη, αγόρασα και το 12αρι για το σαλόνι και το 9αρι για υπνοδωμάτιο, εξαιρετικά στην ψύξη (θέρμανση δεν τα έχω δοκιμάσει) αθόρυβη λειτουργία στη χαμηλή ένταση του ανεμιστήρα ευχάριστη ατμόσφαιρα στους 26 βαθμούς (πιο χαμηλά κρυώνεις). Αξίζει τα χρήματά του!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • spocky
    2
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το συγκεκριμενο μοντελο (9000 btu) εχει προβλημα με τα πλαστικα του. Το τριξιμο που κανει δεν το χω ξαναδει σε aircondition. Δυστυχως πηρα 3 απο αυτα και την πατησα...Απο οικονομια εχω δει και καλυτερα μιας και δεν πεφτει κατω απο 200 watt σε συντηρηση. Ηρθαν τα παιδια απο inventor και βαλαν τις γνωστες σιλικονες αλλα δεν βλεπω να αλλαξε και τπτ, ο θορυβος συνεχιζεται.
    Αλλο ενα μειονεκτημα ειναι οτι εχει μεγαλο offset στην θερμοκρασια με αποτελεσμα να το βαζεις πχ στους 26 και αυτο να αρχιζει να κοβει σε πραγματικη θερμοκρασια στους 24.
    Γενικα θελει πειραματισμο με το follow me.
    Το μονο καλο που βρηκα ειναι η wifi εφαρμογη που πραγματικα εξυπηρετει πολυ.

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Θορυβώδες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • APO_WING_CHUN
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πρώτη φορά inventor και δεν το έχω μετανιώσει. Καταρχήν η κατανάλωση είναι ελάχιστη. Κάθε βράδυ από αρχές Ιουνίου μέχρι τέλος καλοκαιριού. Αθόρυβα γενικά. Κάποιοι ελάχιστοι θόρυβοι σε απότομη πτώση θερμοκρασίας αλλά δικαιολογείται. Πολύ καλή επιλογή

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panagiota_Gr
    3
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Προσωπικά έχω να πω ότι δε το βρίσκω αθόρυβο. Τοποθέτησα ένα 9αρι στο δωμάτιο κ ενα 12αρι στο σαλόνι. Τα τριξιματα που αναφέρουν κάποιοι είναι γεγονός κ μάλιστα το κάνει για αρκετά λεπτά πράγμα απαράδεκτο για την εταιρεία όταν παλαιότερα μοντέλα της είναι όντως σχεδόν αθόρυβα. Επιπλέον εμένα και τα 2 βγάζουν ένα ήχο περίεργο στις μικρές σκάλες σα να ζορίζονται κ να βγαίνει απότομα αέρας κάνοντας θόρυβο σα ξεφυσηγμα. Δυστυχώς δε κάλυψαν τις προσδοκίες μου κ δεν είναι κ φτηνά

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • manospaz
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Μετά από πάρα πάρα πολύ ψάξιμο πήρα το συγκεκριμένο κλιματιστικό σε 12αρι για χώρο 24τμ σε τιμή 570€ . Στην ψύξη είναι Α+++ με seer 8.5 ( με άριστα το 10 , συνδυασμός απόδοση / κατανάλωση ) κ κατανάλωση 144 kWh / έτος ( μιλάμε για ψύξη ) . Στην ψύξη το μηχάνημα πάει τρένο , θέρμανση δεν το έχω δοκιμάσει ( έχω αυτόνομο φυσικό αέριο ) , εντελώς αθόρυβη η έσω κ η έξω μονάδα , τα πλαστικά του μέχρι στιγμής δεν τρίζουν , το έχω στο αυτόματο κ είναι σαν να μην δουλεύει . Το Wi-Fi πολύ εύκολο κ ανταποκρίνεται κατευθείαν , έχει αρκετά έξτρα πραγματάκια , όμορφο σε εμφάνιση κ νομίζω ότι αξίζει τα χρήματα του .

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stam.15
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    το λειτουργώ περίπου δύο εβδομάδες σε ψύξη.ψυχει ένα χώρο,περίπου 35-40 τμ περιπου με περίεργη διαρρύθμιση κιόλας,αρκετά ικανοποιητικα.
    εφαρμογή στο κινητό πανεύκολη και βολικη(μόνο από κει το χειριζομαι)
    για θέρμανση δεν εχω άποψη μιας κ έξω έχει ακόμα 30 ++,θα έρθω με update να δούμε και το ζεσταμα
    Α,τα πλαστικά του λιγο χαμηλής ποιότητας..αθορυβο για την ωρα..αλλά οκ,θα δούμε σε βάθος χρονου

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • zlucky88
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Πάρα καλό προϊόν δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα στην ψύξει λογο οτι το αγοράσω πρόσφατα αλλα το κλιματιστικο φαινεται στην θερμανση...
    Στην θέρμανση είναι φοβερό δευτερο όροφο σε βουνό δωματιο 20τμ στους 24 σβήνει στο μισαωρο και μετά συντηρεί..αθόρυβο ειδικά όταν το βάζεις στο sleep.. δεν βρίσκω κάτι που θα μπορούσα να πω σαν αρνητικο ίσως μόνο το πλαστικό που λογο θέρμανσης κάνει λίγο θόρυβο άλλο είναι λογικό και δεν ενοχλεί καθόλου...η 10ετη εγγύηση συν 3εγγυησει στο εσωτερο σου δίνει σιγουρια και η τιμή του ήταν εκεί που επρεπε
    Πολύ ικανοποιημένος λογικα θα προχωρήσω και σε αγορά στο 9ρη για υπνοδωμάτιο...

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • spyrosgiannopoulos
    1
    7 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δυστηχώς το αγόρασα μαζί με άλλο δύο 12 άρια. Σύνολο δλδ 3 κλιματιστικά.. Απόδοση πολύ καλή αλλά στην θερμάνση μέχρι ώρας o ήχος από τους τριγμούς απλά απαράδεκτος. Ξυπνάς στον ύπνο σου κυριολεκτικά. Προς τιμήν της εταιρείας ήρθε τεχνικός σχεδόν άμεσα έβαλε κάποιες πάστες σιλικόνης και κάτι άλλο αλλά σχεδόν χώρις κανένα αποτέλεσμα. Περιμένω να ξαναέρθουν και θα επανέλθω.
    Επανέρχομαι μετά από καιρό..οι σιλικόνες δεν δούλεψαν...τα άλλαξαν με άλλα μοντέλα...και εκεί το ίδιο πρόβλημα. Απορρώ πως άλλοι τα έχουν σε υπνοδωμάτια. Τα επέστρεψα και τα δευτερα πίσω και τα αντικατέστησα με άλλου κατασκευαστή που η διαφορά είναι απλά τεράστια. Αθόρυβα εντελώς. Σαν συμβουλή δείτε εταιρείες που τα κατασκευάζουν οι ίδιες και δεν τα αγοράζουν απλά απο την Κίνα και βάζουν το logo τους πάνω. Είναι πολλές τέτοιες..

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Θορυβώδες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Jimkap
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Σε σύγκριση με ένα παλιό δωδεκάρι που είχα delonghi 12ετίας αυτό είναι τελείως αθόρυβο και πολύ πιο αποδοτικό.
    Το καλύτερο όλων είναι η χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
GIORGOS_KRASANAKIS

Θέλω να το ελέγχω από απόσταση το κλιματιστικό είναι σε άλλη περιοχή από το σπίτι μου πως γίνεται -; Ευχαριστώ

alex0306

το θέλω για υπνοδωμάτιο και με ενδιαφέρει να είναι αθόρυβο κύρια στην ψύξη. επίσης να καθαρίζει την μούχλα και να κάνει αφύγρανση. έχει αυτά τα χαρακτηριστικά;

gampgeo

Είναι πάρα πολύ ήσυχο, εντελώς αθόρυβο δεν είναι κανένα κλιματιστικό άλλωστε. Έχει λειτουργία αφύγρανσης (την ονομάζει dry) και μία λειτουργία self clean για καθαρισμό του αν εννοείς αυτό με τη μούχλα... αλλιώς αν εννοείς μούχλα από τοίχο δεν έχω ακούσει ποτέ ένα κλιματιστικό να την αφαιρεί...

chkoliastasis

Ξερει καποιος πως λειτουργει το self clean? Απλα το παταω και το αφηνω μεχρι να σβησει η ενδειξη; Αγορα 10/2022, ξαφνικα μειωθηκε η αποδοση ψυξης..

Δες όλες τις ερωτήσεις (4)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες