Apsulov: End Of Gods PS4 Game
PS4 Games

Apsulov: End Of Gods PS4 GameΚωδικός: 29871568

Οι άνθρωποι έσκαψαν βαθιά στα υπόγεια για να βρουν τη χάρη των θεών. Αυτό που βρήκαν δεν είχε σκοπό να εμφανιστεί ποτέ.

Ξυπνάς σε μια εγκατάσταση που χτίστηκε για να εξερευνήσεις τον κόσμο του...

Δες όλη την περιγραφή

Οι άνθρωποι έσκαψαν βαθιά στα υπόγεια για να βρουν τη χάρη των θεών. Αυτό που βρήκαν δεν είχε σκοπό να εμφανιστεί ποτέ.

Ξυπνάς σε μια εγκατάσταση που χτίστηκε για να εξερευνήσεις τον κόσμο του Yggdrasil. Το βραβευμένο παιχνίδι τρόμου Apsulov: End of Gods είναι μια περιπέτεια τρόμου και επιστημονικής φαντασίας Βίκινγκ του μέλλοντος. Επιβίωσε ανάμεσα στους ...

Δες όλη την περιγραφή

-10%στα 2+ τεμάχια ή προϊόντα

22,19
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Πρόσθεσε τουλάχιστον 2 ίδια ή διαφορετικά προϊόντα από την προσφορά, και κέρδισε -10% σε όλα τα προϊόντα!

Προϊόντα προσφοράς

Αναφορά προϊόντος

από 18,84 €

Περιγραφή

Οι άνθρωποι έσκαψαν βαθιά στα υπόγεια για να βρουν τη χάρη των θεών. Αυτό που βρήκαν δεν είχε σκοπό να εμφανιστεί ποτέ.

Ξυπνάς σε μια εγκατάσταση που χτίστηκε για να εξερευνήσεις τον κόσμο του Yggdrasil. Το βραβευμένο παιχνίδι τρόμου Apsulov: End of Gods είναι μια περιπέτεια τρόμου και επιστημονικής φαντασίας Βίκινγκ του μέλλοντος. Επιβίωσε ανάμεσα στους κρυμμένους κινδύνους, καθώς ταξιδεύεις σε έναν κόσμο τεχνολογίας και μυθολογικών αντικειμένων που διέπονται από χάος. Σε αυτό το χάος θα βρείς τον σκοπό και το πεπρωμένο σου.

Στο Apsulov - End of Gods θα εξερευνήσεις τη φουτουριστική τεχνολογία και το ιερό του εφιάλτη της σκανδιναβικής μυθολογίας. Ζήσε μια περιπέτεια τρόμου σε πρώτο πρόσωπο, μέσα σε μια μοναδική ατμόσφαιρα. Διαχειρίσου ξένα αντικείμενα και μυστικά του Yggdrasil.

Νορβηγική Μυθολογία σε περιβάλλον sci-fi

Επιβίωσε τους κρυφούς κινδύνους καθώς ταξιδεύεις σε έναν κόσμο τεχνολογίας και μυθολογικών αντικειμένων, όπου το χάος κυβερνά το ανθρώπινο βασίλειο.

Ανακάλυψε τα μυστικά του Yggdrasil - Ενσωματώνοντας τέλεια τη Νορβηγική Μυθολογία, ο Apsulov περιστρέφεται γύρω από το Yggdrasil, ένα τεράστιο μυθικό δέντρο που διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην πραγματική Μορφολογία των Νορβηγών. Σχεδόν παντού στην εγκατάσταση, εμφανίζονται ρίζες του Κοσμικού δέντρου, στέλνοντας φρικτούς μυθικούς Norse εχθρούς

Να φοβάσε τους εκδικητικούς και υποτιμημένους θεούς του Βορρά, αλλά να ανησυχείς περισσότερο για τους «Guardians of Helheim» - μεταξύ των πιο φρικτών εχθρών, αυτοί είναι κακοί άνθρωποι που έχουν καταραστεί από τους θεούς.


  • Κέρδισε βασικές αναβαθμίσεις - Μια αυξημένη λειτουργία όρασης που ονομάζεται "The Sight" φωτίζει το περιβάλλον σου και αποκαλύπτει μυστικούς κωδικούς και υποδείξεις. Αργότερα, είσαι εξοπλισμένος με ένα προσθετικό χέρι μετά από μια ψυχρή σκηνή. Αυτό το χέρι, ραμμένο στο οστό του άνω βραχίονα ονομάζεται Jarngreipr.
  • Εντυπωσιακό περιβάλλον με ατμοσφαιρικούς ήχους και μουσική
  • Μια σειρά μηχανισμών που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις με τον περιβάλλοντα χώρο και τα πλάσματα στην Midgard και σε άλλους κόσμους.
  • Ρυθμίσεις δυσκολίας, Πλήκτρα με δυνατότητα επαναφοράς για πληκτρολόγιο / χειριστήριο, υποστήριξη 4K, ρύθμιση reduced head-bobbing και πολλά άλλα πράγματα που ικανοποιούν τις απαιτήσεις σου.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Adventure, Horror
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Ημερομηνία Κυκλοφορίας
30/07/2021
Όριο Ηλικίας (PEGI)
18
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Edition
Standard

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη