Golden Visa, Χρυσές Άδειες Διαμονής & Επενδυτικές Ευκαιρίες
Επιστημονικά Βιβλία

Golden Visa, Χρυσές Άδειες Διαμονής & Επενδυτικές Ευκαιρίες Κωδικός: 29970808

Στο έργο «Golden visa: Χρυσές άδειες διαμονής and Επενδυτικές ευκαιρίες» γίνεται αναλυτική παρουσίαση: των προϋποθέσεων και της διαδικασίας για την έκδοση, την ανανέωση και την ανάκληση της «...

Δες όλη την περιγραφή

Στο έργο «Golden visa: Χρυσές άδειες διαμονής and Επενδυτικές ευκαιρίες» γίνεται αναλυτική παρουσίαση: των προϋποθέσεων και της διαδικασίας για την έκδοση, την ανανέωση και την ανάκληση της «χρυσής άδειας» διαμονήςτων δικαιωμάτων (μεταξύ των οποίων και της δυνατότητας απόκτησης ιθαγένειας) και των φορολογικών υποχρεώσεων των δικαιούχων των αδειών...

Δες όλη την περιγραφή
25,20
ΠαράδοσηΤετ, 17 Ιουλ - Παρ, 19 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

Α. Αρχοντάκη

από 25,20 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 25,20 €

  2. 25,20 €

  3. 25,20 €

  4. 23,80 €

  5. 25,20 €

  6. 25,20 €

  7. 28,00 €

  8. 25,20 €

Περιγραφή

Στο έργο «Golden visa: Χρυσές άδειες διαμονής and Επενδυτικές ευκαιρίες» γίνεται αναλυτική παρουσίαση: των προϋποθέσεων και της διαδικασίας για την έκδοση, την ανανέωση και την ανάκληση της «χρυσής άδειας» διαμονήςτων δικαιωμάτων (μεταξύ των οποίων και της δυνατότητας απόκτησης ιθαγένειας) και των φορολογικών υποχρεώσεων των δικαιούχων των αδειών διαμονήςτων κινδύνων για την καταστρατήγηση του σκοπού του νόμου από την ύπαρξη νομοθετικών κενών.

Η εν λόγω εξέταση συνοδεύεται από την παράθεση πρακτικών ζητημάτων που φωτίζουν τα νομοθετικά κενά του ισχύοντος πλαισίου, από τη συγκριτική παρουσίαση των χορηγούμενων golden visas σε διεθνές επίπεδο καθώς και από την αντίστιξή τους στον θεσμό των χρυσών διαβατηρίων (golden passports). Στο πλαίσιο δε, της ανάλυσης των φορολογικών τους υποχρεώσεων, η συγγραφέας προχωρά παρεμπιπτόντως και σε μια εκτενή ανάλυση των διατάξεων για την εναλλακτική φορολόγηση.

Το βιβλίο έχει θεωρητικό και πρακτικό ενδιαφέρον και θα προσφέρει σημαντική βοήθεια σε όσους ασκούν τη μάχιμη δικηγορία κυρίως, σε όσους ειδικεύονται στην υποβολή αιτήσεων για τη χορήγηση/ανανέωση της “Golden Visa” σε δικαστές, συμβολαιογράφους, φοιτητές Νομικών Σχολών, αλλά και σε μεσίτες και σε εργαζόμενους σε υπηρεσίες κρατικών υπηρεσιών, όπως στις υπηρεσίες «μιας στάσης» (One stop shop) της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που είναι αρμόδιες για την έκδοση ή την ανανέωση ή την ανάκληση της “Golden Visa”.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Δίκαιο - Δικαιώματα
Γλώσσα
Αγγλικά
Υπότιτλος
Χρυσές Άδειες Διαμονής & Επενδυτικές Ευκαιρίες
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
168
Έτος έκδοσης
2021
Διαστάσεις
14x21 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες