Dead Space 2 PS3 Game (Used)

Dead Space 2 PS3 Game (Used)Κωδικός: 301118

Ο μηχανικός Isaac Clarke επιστρέφει για ακόμα μια περιπέτεια που θα σας παγώσει το αίμα.....την συνέχεια του θρυλικού Dead Space.

Δες όλη την περιγραφή

Ο μηχανικός Isaac Clarke επιστρέφει για ακόμα μια περιπέτεια που θα σας παγώσει το αίμα.....την συνέχεια του θρυλικού Dead Space.

Δες όλη την περιγραφή
20,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 20,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 20,00 €

Περιγραφή

Ο μηχανικός Isaac Clarke επιστρέφει για ακόμα μια περιπέτεια που θα σας παγώσει το αίμα.....την συνέχεια του θρυλικού Dead Space. Ξυπνώντας από το κώμα που είχε πέσει σε μια τεράστια διαστημική πόλη γνωστή και ως "The Sprawl ", ο μόνος επιζών από την τρομακτική εισβολή των alien, βρίσκει και πάλι τον εαυτό του αντιμέτωπο με ένα νέο καταστροφικό εφιάλτη. Κυνηγημένος από την κυβέρνηση και τα στοιχειωμένα οράματα της νεκρής φίλης του, ο Isaac Clarke θα κάνει ό, τι χρειάζεται προκειμένου να επιβιώσει και πάλι και να κυριαρχήσει στη νέα μάχη.... Με ένα οπλοστάσιο στη διάθεση του θα προσπαθήσει να διαμελήσει τα Necromorphs και να σπείρει τον τρόμο στο διάστημα !

Χαρακτηριστικά

Συμβατή Κονσόλα
PS3
Είδος
Action, Arcade, Shooter, Third Person
Έτος Κυκλοφορίας
2011
Όριο Ηλικίας (PEGI)
18
Edition
Standard

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

20 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη