Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων και Ποτών, 2η Έκδοση
Επιστημονικά Βιβλία

Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων και Ποτών, 2η Έκδοση Κωδικός: 30172602

  • Ποιότητα, 
  • Συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης, 
  • Σύστημα HACCP, 
  • EN ISO 22000:2018, 
  • Πρότυπο British Retail Consortium (BRC), 
  • Πρότυπο International Food Standard (IFS), 
  • ...
Δες όλη την περιγραφή
  • Ποιότητα, 
  • Συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης, 
  • Σύστημα HACCP, 
  • EN ISO 22000:2018, 
  • Πρότυπο British Retail Consortium (BRC), 
  • Πρότυπο International Food Standard (IFS), 
  • Πρότυπο Halal, 
  • Σύστημα Kosher, 
  • Ευρωπαϊκά και Διεθνή Πρότυπα
  • Συγγραφέας: Γιάννης Τσάκνης
  • Εκδότης: Τζιόλα
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2021
  • Αριθμός σελίδων: 528
  • Κωδικός ISBN-13: 9789604189052
  • Διαστάσεις: 17×24
39,97
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Γιάννης Τσάκνης

από 39,97 €

Περιγραφή

  • Ποιότητα, 
  • Συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης, 
  • Σύστημα HACCP, 
  • EN ISO 22000:2018, 
  • Πρότυπο British Retail Consortium (BRC), 
  • Πρότυπο International Food Standard (IFS), 
  • Πρότυπο Halal, 
  • Σύστημα Kosher, 
  • Ευρωπαϊκά και Διεθνή Πρότυπα

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ιατρική - Θεραπείες
Γλώσσα
Αγγλικά
Υπότιτλος
2η Έκδοση
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
528
Έτος έκδοσης
2021
Διαστάσεις
17x24 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες