Lian Li Lancool 205 Mesh Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο Λευκό
Κουτιά Υπολογιστών

Lian Li Lancool 205 Mesh Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΛευκόΚωδικός: 30173883

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μητρικές: ATX, Micro ATX, Mini ATX
  • USB 3.0
  • Audio - Microphone
  • Πλαϊνό Παράθυρο
  • Θέση Ψυγείου : Άνω, Μπροστά

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί ο αέρας διαχέεται εύκολα (air flow).

Δες όλη την περιγραφή
125,84
ΠαράδοσηΠαρ, 13 Σεπ - Πέμ, 19 Σεπ
+79,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 125,84 €

Περιγραφή

Το Lancool 205 Mesh της Lian Li είναι ένα Midi Tower, κατάλληλο για τις πιο δημοφιλείς συνθέσεις και ιδανικό για gamers. Διαθέτει παράθυρο στο πλάι ώστε να είναι ορατό το εσωτερικό του χωρίς άνοιγμα του κουτιού.

    Κατασκευαστής

    Lian Li

    Χαρακτηριστικά

    Γενικά Χαρακτηριστικά

    Χρώμα
    Λευκό
    Μέγεθος
    Midi Tower
    Συμβατές Μητρικές
    ATX, Micro ATX, Mini ATX

    Διαστάσεις

    Ύψος
    400 mm
    Πλάτος
    415 mm
    Βάθος
    210 mm
    Μέγιστο Μήκος Κάρτας Γραφικών
    375 mm
    Μέγιστο Ύψος Ψύκτρας Επεξεργαστή
    160 mm

    Θέσεις Συσκευών

    Εσωτερικές Θύρες 3.5''
    2
    Εσωτερικές Θύρες 2.5''
    3

    Θέσεις Ανεμιστήρων

    Μπροστινές Θέσεις
    2
    Πίσω Θέσεις
    1
    Άνω Θέσεις
    2

    Υποστήριξη Υδρόψυξης

    Θέση Ψυγείου
    Άνω, Μπροστά

    Δυνατότητες

    Συνδεσιμότητα
    Audio, Microphone, USB 3.0
    Πρόσθετα
    Πλαϊνό Παράθυρο
    Gaming
    Ναι

    Σημαντική πληροφορία

    Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

    Αξιολογήσεις

    • Αγορασα αυτο το κουτι μεσω Σκρουτζ απο ενα μαγαζι στη Θεσσαλονικη. Ηταν το μονο που το ειχε αυτο το κουτι κατα το διαστημα Νοεμβρη-Δεκεμβρη 2023. Η παραδοση και ολα εγιναν καλα.

      Το κουτι ειναι το πιο ομορφο κουτι που υπαρχει! Και σε λευκο και σε μαυρο ειναι πολυ ωραιο.
      Στην τιμη συμπεριλαμβανονται 3 ανεμιστηρες (καλης ποιοτητας μου φανηκαν) με ενσωματομενο RGB και εχει και controller το κουτι που ειναι υπερχρησιμο αφου εκει ειναι προσυνδεδεμενοι οι ανεμηστιρες του κουτιου και αρκει να συνδεσεις με ενα sata cable με το τροφοδοτικο για να τροδοδοτειται με ρευμα ο κοντρολερ και οι ανεμιστηρες και αυτο αρκει για να δουλευουν ολοι (αλλα θα δουλευουν στις μεγιστες στροφες ετσι και θα κανει θορυβο. Και αρα πρεπει να συνδεσεις και το ΕΝΑ καλωδιο που σου δινει ο κοντρολερ σε ΕΝΑ οποιοδηποτε σημειο chassis fan header της motherboard σου κι ετσι απο κει και μετα η ταχυτητα των ανεμιστηρων του κουτιου θα ρυθμιζεται μεσα απ το bios και θα ανεβαινει αναλογα με το ποση θερμοτητα ειναι στο εσωτερικο. Κι ετσι θα τρεχουν στο ρελαντι οι ανεμιστηρες εκτος εαν ζεστανει πολυ το εσωτερικο οποτε μετα θα ανεβασουν σταδιακα στροφες. Αυτη ειναι μια ΥΠΕΡΧΡΗΣΙΜΗ δυνατοτητα που σου δινει το κουτι αυτο και σου λυνει τα χερια αν πχ εχεις καποια motherboard που δε δινει αρκετα σημεια συνδεσης για τους ανεμιστηρες του κουτιου η που ειναι σε δυσκολα προσβασιμα σημεια (γιατι οσο το εχεις μπουκωσει το PC με καρτες επεξεργαστες ψυκτρες και το ενα και το αλλο. Αδυνατον να βαλεις χερι σε κατι περιεργες θεσεις που ειναι τα fan headers πολλες φορες. Με αυτον τον κοντρολερ στα λυνει ολα αυτα. Σου δινει ΕΝΑ βυσμα και με αυτο το συνδεεις σε ΕΝΑ fan header και ελεγχει και τους 3 ανεμιστηρες! Μεχρι 4. Επομενως και μονο γι αυτο ειναι πολυ καλο κουτι ως αξια. Δηλαδη για τα λεφτα του ολα αυτα που σου δινει τα αξιζει. Και φυσικα ειπαμε ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ! Το πιο πανεμορφο κουτι που υπαρχει αλλα...

      Εχει διαφορα προβληματα.
      Χρειαζεται ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ σε καποια θεματα.
      Πχ το τζαμι ειναι πανεμορφο αλλα ευθραυστο. Θελει πολυ προσοχη. Να το κρατατε καλα και οταν ξεβιδωνετε τις βιδες του προσοχη.
      Το κουτι εχει μια ιδιοτροπια. Απο την πλευρα που ειναι το τζαμι εχει ενα μικρο πλαινο πλαγιο ποετακι κατω απ το τζαμακι το οποιο ειναι πολυ σφιχτα ασφαλισμενο 2 βιδες απο πισω και γατζωνει και στο πλαι. Ενω εχει και μια "κρυφη" μαυρη βιδιτσα στο πλαι που δεν φαινεται ευκολα. Και ενω εχεις ξεβιδωσει ωραια και καλα τις πισω βιδες αναρωτιεσαι γιατι δεν ανοιγει. Και ειναι αυτη η υπουλη βιδιτσα που ειναι μαλιστα και μαυρη και σε ενα μαυρο κουτι αντε να τη δεις... Και ειναι στο εσωτερικο σωμα του κουτιου. Οποτε μεγαλη προσοχη και κοφτερα ματια για να τη δειτε και αν τη βγαλετε και μονο τοτε βγαινει το πλαινο σημειο κατω απ το τζαμι. Και εαν δεν το βγαλετε δεν γινεται γιατι τα "εργαλεια για να τα βγαλετε πρεπει να βγει αυτο το μικρο πορτακι αλλιως δεν...

      Αλλα προβληματα:
      Πχ αν εχεις παλιους σκληρους δισκους η υποδοχη σκληρων δισκων δεν ειναι καλα μελετημενη και βρισκουν οι δισκοι στα πλαινα και δεν κλεινουν. Και με τα SATA cables οπως πετανε λιγο οσο και να τα ζουληξεις δεν κλεινει το πλαινο. Γενικα με τα λαιπωρησαν πολυ. Επισης οι θεσεις για τα SSD δεν ειναι καλες. Ειναι δυσχρηστες. Το cable managment ειναι πολυ δυσκολο. Θα επρεπε να εχει τουλαχιστον 3 ποντους ακομα στο πλαινο για να εισαι ανετος. Σου δινει 1,5-2 ποντους. Δεν βολευονται τα καλωδια με τιποτα. Αν και το κυριο θεμα ειναι ειπαμε οι σκληροι δισκοι που οπως πετανε τα σατα (και δεν μπορεις να βαλεις γωνιωδη εκτος αν βαλεις ενδεχομενως τους δισκους αναποδα ωστε να κοιτανε προς τα πανω αλλα επειδη ο ενας δισκος ειναι ακριβως κατω απ τον αλλο το οποιο ειναι μεν κομψο αλλα δεν μπορεις να βαλεις γωνιωδη καλωδια sata γιατι θα βρισκουν στο sata του πανω δισκου. Οποτε θα βαλεις ισια sata αναγκαστικα αλλα θα βρισκουν στο πορτακι του πλαινου σκεπαστρου του κουτιου. Το οποιο μπορει και να εκλεινε με λιγη πιεση αλλα εκει ερχομαστε στο αλλο μεγαλο προβλημα των πλαινων του κουτιου. Βιδωνουν αλλα δεν ασφαλιζουν στο μπροστινο μερος με καποια "γατζακια" οπως συμβαινει σε ολα τα αλλα κουτια ακομα και τα πιο φτηνα. Δυστηχως σε αυτο το κουτι στο μπροστινο μερος δεν γατζωνοντια πουθενα τα πλαινα με αποτελεσμα οτιδηποτε πεταει ελαφρως απο μεσα καθοτι οπως ειπαμε εχει και πολυ μικρο χωρο για τα καλωδια το πλαινο θα χασκει στο πλαι ακομα και με τις 2 οπισθιες βιδες βιδωμενες. Μονη λυση να γυρισεις τους δισκους να κοιτανε προς το τροφοδοτικο το οποιο ειναι αντιεργονομικο αλλα δε βαριεσαι. Μια φορα θα τους βαλεις τους δισκους. Δεν προκειται να ανοιγοκλεινεις ολη την ωρα. Οποτε ετσι μονο γινεται.

      Γενικα αυτο το κουτι εχει παρα πολυ καλο airflow ισως και το καλυτερο στον κοσμο. Ιδανικα πρεπει να τρεφεται με αερα απ τους μπροστα ανεμιστηρες ενω ο πισω να εξαγει τον αερα. Και για ακομα καλυτερο αποτελεσμα αρκει ΕΝΑΣ μονο και ας εχει θεση για 2. Ανεμιστηρας στο πανω μερος και προς τα πισω για μεγιστο αποτελεσμα.
      Αλλα θα σας το προτεινα μονο εαν "παιξετε" μονο με δισκους M.2 και κανα SSD. Και φυσικα δεν παιρνει CD-ROM οποτε αναγκαστικα θα παρετε ενα USB εξωτερικο. Δεν βαριεσαι... Νταξει. Εαν "παιξετε" μονο με M.2 και SSD θα σας αρεσει το κουτι αυτο. Και θα εχετε και πολυ καλη διανομη αερα. Δροσερο συστημα και πανεμορφο. Ακομα κι αν δεν εχετε motherboard για RGB σας παρεχει αυτη τη δυνατοτητα. Και εχει και διαφορους συνδιασμους που δινει.

      Αυτα σε γενικες γραμμες. Αν προσεξετε αυτα τα πραγματακια εγω θα σας το προτεινα. Κι εγω μαρτυρησα να το στησω αλλα τωρα που το εστησα ειναι πολυ ωραιο. Αλλα θα του εβαζα 4/5 λογω αυτων των θεματων που ειπα.

      • Φιλτράρισμα σκόνης
      • Air flow
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Χώρος
      • Ποιότητα κατασκευής
      • Μέτριος θόρυβος
      • Cable management
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • dimitris.vaf
      5
      2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

      Τα fanάκια του κάνουν αρκετό θώρυβο αλλά είναι λογικό αφού σε αυτήν την τιμή σου έρχεται ένα πολύ όμορφο και ποιοτικό κουτί με 3 fans. Πέρα από αυτό προσωπικά χτίζω πρώτη φορά PC και όλη η διαδικασία ήταν πολύ εύκολη με αυτό το κουτί. Υπέρ-ευχαριστημένος

      • Χώρος
      • Cable management
      • Ποιότητα κατασκευής
      • Φιλτράρισμα σκόνης
      • Air flow
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Μέτριος θόρυβος
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Franky_P
      4
      2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

      Πήρα αυτό το κουτί για 2 λόγους . Επειδή έχει 3 ανεμιστήρες σε σωστή θέση με RGB που είναι πανευκολο να τους εγκαταστήσεις και λόγω του Brand Lian Li που θεωρείται από τα κορυφαία.
      Το airflow είναι όντως πολύ καλό. Τα αρνητικά είναι ότι για να βάλεις το τζαμί μπροστά και το κάλυμμα πίσω είναι υπερβολικά δύσκολο και σχεδόν απαράδεκτο για τέτοια τιμή. Επίσης το γυαλί μπροστά σε μένα έχει ήδη σημάδια , που πιθανότητα να τα εκανα ο ίδιος κατά την διάρκεια του χτισίματος, αλλά και παλι δείχνει ότι δεν είναι καλής ποιότητας συγκριτικά με το h 510 της nzxt που είναι ένα άλλο κουτί στο οποίο έχω χτίσει. Το χρησιμοποιώ με μητρική Asus rog και δυστυχώς δεν αναγνωρίζει το Software το RGB του κουτιού οπότε δεν μπόρεσα να συνδιασω το RGB του κουτιού με τα υπόλοιπα compoments και τον έλεγχο μόνο μέσω του κουμπιού για rgb στο κουτί . Επίσης μου ήρθε το Mesh c αντί του απλό mesh , δηλαδή ενώ είδα παραγγείλει το κουτί χωρίς usb c μου ήρθε το κουτί με usb c. Μάλλον θετικό αυτό αν και δε θα μου χρειαστεί μάλλον . Από θέμα airflow ίσως από τα καλύτερα στην τιμή αυτή, αλλά μηχανικά αυτό το κουτί έχει σοβαρά θέματα . Προσωπικά δε θα το έπαιρνα πάλι. UPDATE: Μια χαρα ειναι το γυαλι, ειχε ακομα ταινια απο την συσκευασια.

      • Χώρος
      • Αθόρυβο
      • Φιλτράρισμα σκόνης
      • Air flow
      • Cable management
      • Ποιότητα κατασκευής
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • peterav012
      4
      2 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      4/5μονο και μόνο επειδή με τα ίδια λεφτά περνεις Armaggeddon-NimitzTR8000π είναι προφανώς καλύτερο case άμα δεν σε νοιάζει ο χώρος π πιάνει.
      Κατά τ’αλλά ωραίο case ωραία χρώματα αθόρυβο λόγο τον 140mm μπροστά ότι πρέπει για ένα χαλαρό 5600x build. Άμα τώρα θες 12600k και πάνω θες κάτι με ποιο πολύ αέρα Γτ θα γίνει φούρνος μικρο κυμματον μέσα με μόνο 2 intake fans

      • Cable management
      • Ποιότητα κατασκευής
      • Αθόρυβο
      • Air flow
      • Χώρος
      • Φιλτράρισμα σκόνης
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

      • Χώρος
      • Cable management
      • Ποιότητα κατασκευής
      • Αθόρυβο
      • Φιλτράρισμα σκόνης
      • Air flow
      • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Επιβεβαιωμένη αγορά

      • Χώρος
      • Cable management
      • Ποιότητα κατασκευής
      • Αθόρυβο
      • Φιλτράρισμα σκόνης
      • Air flow
      • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Επιβεβαιωμένη αγορά

      • Χώρος
      • Cable management
      • Ποιότητα κατασκευής
      • Αθόρυβο
      • Air flow
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Φιλτράρισμα σκόνης
      • Χώρος
      • Cable management
      • Ποιότητα κατασκευής
      • Αθόρυβο
      • Air flow
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Φιλτράρισμα σκόνης

    Ερωτήσεις

    23 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

    Ρώτησε για το προϊόν
    kaniball

    εχει 2 140αρια μπροστα και ενα 120 πισω εχει και hub πισω για 6 ανεμιστηρες και 6 rgb οπου μπορεις να το βαλεις η στην μιτρικη η στο τροφοδοτικο δεν το αναφερει καπου αφτο και εγω αγορασα τζαμπα hub

    Δες όλες τις ερωτήσεις (4)

    Παρόμοια προϊόντα

    Lian Li Lancool 205 Mesh Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΛευκόLian Li Lancool 205 Mesh Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΛευκόLian Li Lancool 216 RGB Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΛευκόLian Li Lancool 216 RGB Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΛευκόLian Li Lancool 215 Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο και RGB Φωτισμό ΛευκόLian Li Lancool 215 Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο και RGB Φωτισμό ΛευκόLian Li O11 Vision Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΛευκόLian Li O11 Vision Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΛευκόLian Li O11 Vision Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροLian Li O11 Vision Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο Μαύρο
    από 125,84 €από 119,90 €από 124,71 €από 184,60 €από 170,91 €
    ΚατασκευαστήςLian LiLian LiLian LiLian LiLian Li
    Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
    ΜέγεθοςMidi TowerMidi TowerMidi TowerMidi TowerMidi Tower
    Περισσότερα χαρακτηριστικά