Lifetime Παιδική Μπασκέτα Εξωτερικού χώρου με Βάση
Παιδικές Μπασκέτες

Lifetime Παιδική Μπασκέτα Εξωτερικού χώρου με ΒάσηΚωδικός: 30355621

Η Παιδική Μπασκέτα Lifetime είναι ιδανική για μικρά παιδιά που θέλουν να ξεκινήσουν το συγκεκριμένο άθλημα. Μεταφέρετε την μπασκέτα και γεμίστε τη βάση με άμμο ή νερό για να τη σταθεροποιήσετε. Η...

Δες όλη την περιγραφή

Η Παιδική Μπασκέτα Lifetime είναι ιδανική για μικρά παιδιά που θέλουν να ξεκινήσουν το συγκεκριμένο άθλημα. Μεταφέρετε την μπασκέτα και γεμίστε τη βάση με άμμο ή νερό για να τη σταθεροποιήσετε. Η φορητή παιδική μπασκέτα Lifetime διαθέτει ταμπλό Impact 81cm που δεν ραγίζει ενώ προσφέρει εύκολη και γρήγορη ρύθμιση ύψους (από 1.67 έως 2.28μ.). 

Δες όλη την περιγραφή
150,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+35,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 149,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 150,00 €

  2. 149,00 €

  3. 149,00 €

Περιγραφή

Η Παιδική Μπασκέτα Lifetime είναι ιδανική για μικρά παιδιά που θέλουν να ξεκινήσουν το συγκεκριμένο άθλημα. Μεταφέρετε την μπασκέτα και γεμίστε τη βάση με άμμο ή νερό για να τη σταθεροποιήσετε. Η φορητή παιδική μπασκέτα Lifetime διαθέτει ταμπλό Impact ® 81cm που δεν ραγίζει ενώ προσφέρει εύκολη και γρήγορη ρύθμιση ύψους (από 1.67 έως 2.28μ.). 

Χαρακτηριστικά

Δραστηριότητα
Εξωτερικού Χώρου
Ύψος
228 cm
Τοποθέτηση
με Βάση
με Μπάλα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη