Samsung Galaxy Watch4 Classic Bluetooth Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)
Smartwatches

Samsung Galaxy Watch4 Classic Bluetooth Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black) Κωδικός: 30445632

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2021
  • Οθόνη αφής AMOLED
  • Αυτονομία έως 40 ώρες
  • NFC, Wi-Fi, GPS, Bluetooth
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή

  1. 46 mm

    από 186,25 €
199,00
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 186,25 €

Περιγραφή

Το Galaxy Watch4 Classic απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν ένα πιο κλασικό σχεδιασμό στο smartwatch τους, με σοφιστικέ και πολυτελή εμφάνιση.

Απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν ένα έξυπνο ρολόι με εκτεταμένες λειτουργίες και δυνατότητες, καθώς και σε αυτούς που ενδιαφέρονται για την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής τους κατάστασης. Μεταξύ άλλων, προσφέρει παρακολούθηση των καρδιακών σας παλμών, της σωματικής σας δραστηριότητας και των επιπέδων στρες.

Επίσης είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και δυνατοτήτων, όπως αναπαραγωγή μουσικής, φωνητικές εντολές, πληρωμές με NFC, και ειδοποιήσεις από το smartphone σας.


Μια πραγματικά διαχρονική κλασική επιλογή

Η περιστρεφόμενη στεφάνη κάνει πολλά περισσότερα από το να τραβάει τα βλέμματα.

Μερικά πράγματα είναι διαχρονικά, όπως η περιστρεφόμενη στεφάνη και η ζωηρή οθόνη του Galaxy Watch4 Classic. Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός προσφέρει κομψότητα στον καρπό σας και τα υψηλής ποιότητας υλικά από ανοξείδωτο χάλυβα εκφράζουν την ισχυρή και διαισθητική λειτουργικότητά του.

Λουράκι

Διατηρήστε την άνεσή σας όλη την ημέρα με το λουράκι Ridge Sports. Το φθορο-ελαστομερές υλικό του, διατηρεί την αντοχή και την ανθεκτικότητα στον ιδρώτα, ενώ κρατά το λουράκι με ασφάλεια στον καρπό σας για να το έχετε πάντα μαζί σας στον ενεργό τρόπο ζωής σας.

Σύνθεση σώματος

Παρακολουθήστε την πρόοδό σας στο fitness με το πρώτο smartwatch που μετρά τη σύνθεση του σώματος. Μάθετε το ποσοστό λίπους, σκελετικών μυών και υγρών του σώματός σας, μαζί με πολλά άλλα για να επιτύχετε τους στόχους σας. Ο νέος αισθητήρας Samsung BioActive καταγράφει τη σύνθεση του σώματός σας σε πραγματικό χρόνο για να σας βοηθήσει στη διαχείριση των στόχων της φυσικής σας κατάστασης.

Μεγάλη γκάμα προπονήσεων

Παρακολουθήστε τις δραστηριότητές σας και τις βαθμολογίες fitness στο smartwatch και το smartphone σας. Μετρήστε βήματα, τσεκάρετε τις θερμίδες και διατηρήστε τις επιδόσεις σας με το GPS. Το Galaxy Watch4 Classic ανιχνεύει τη σωματική δραστηριότητα καταγράφοντας το πρόγραμμά σας και υποστηρίζει πάνω από 90 ασκήσεις, για μια πιο ακριβή αναφορά των προπονήσεών σας.

Πληροφορίες για δρομείς και ποδηλάτες

Μετρήστε την απόδοση του σώματός σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης και ελέγξτε το επίπεδο των παλμών σας κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας. Με τους ειδικούς δείκτες και τη διαλειμματική προπόνηση που είναι διαθέσιμα στο Galaxy Watch4, μπορείτε να βελτιώσετε τις προπονήσεις σας και να θέσετε νέους στόχους απόδοσης.

Διαλειμματική προπόνηση: Ρυθμίστε εκ των προτέρων τη διάρκεια, την απόσταση και τον αριθμό των σετ για διαλειμματικές προπονήσεις τρεξίματος και ποδηλασίας

Smartwatch και smartphone αλληλεπιδρούν στην ποδηλασία: Το Galaxy Watch4 μετράει τους παλμούς και τις θερμίδες και δείχνει τα δεδομένα στη μεγαλύτερη οθόνη του smartphone σε πραγματικό χρόνο. Τώρα μπορείτε να μετατρέψετε το smartphone σας σε ταμπλό.

Ομαδική πρόκληση

Απολαύστε κάθε βήμα που κάνετε με τους φίλους και την οικογένειά σας με το Galaxy Watch4 Classic. Καταγράψτε τα βήματά σας και ανταγωνιστείτε τους φίλους σας σε διασκεδαστικούς αγώνες μέσω ενός ζωντανού πίνακα μηνυμάτων. Με τις προκλήσεις μπορείτε να κερδίσετε αναμνηστικά σήματα και υπάρχει ένα σύστημα βαθμών που κάνει την άσκηση διασκεδαστική και κοινωνικά ανταποδοτική, δίνοντάς σας κίνητρο.

Αρτηριακή πίεση και ΗΚΓ

Γνωρίστε τον αισθητήρα Samsung BioActive που κάνει μέτρηση αρτηριακής πίεσης και ηλεκτροκαρδιογράφημα σε πραγματικό χρόνο. Μετά τη βαθμονόμηση, οι αισθητήρες ελέγχουν γρήγορα την πίεση του αίματός σας. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε για ακανόνιστο καρδιακό ρυθμό μέσω του ΗΚΓ και να στείλετε δεδομένα κατευθείαν στο smartphone σας, για να μπορείτε να τα μοιραστείτε εύκολα.

Η πιο ολιστική ανάλυση ύπνου σε Samsung Galaxy watch

Το σύστημα παρακολούθησης ύπνου καταγράφει και αναλύει ολιστικά τα στάδια του ύπνου σας ενώ ξεκουράζεστε. Οι βελτιωμένες σε σχέση με προηγούμενα Samsung Galaxy smartwatches επιλογές μέτρησης, σας επιτρέπουν τον έλεγχο των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα σας και τα μοτίβα ροχαλητού (χωρίς να λέμε ότι ροχαλίζετε). Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε πληροφορίες από τον οργανισμό National Sleep Foundation (www.sleepfoundation.org) για καλύτερη ποιότητα και διάρκεια ύπνου

Wear OS: Το Android στον καρπό σου

Απόλαυσε πλήρη συνεργασία του Android smartphone σου με το ρολόι στον καρπό σου. Το Wear OS είναι σαν να έχεις ένα κομμάτι του λειτουργικού συστήματος Android ειδικά σχεδιασμένο για ρολόγια και wearables. Απόλαυσε γρήγορες ειδοποιήσεις, περισσότερες εφαρμογές άμεσα διαθέσιμες, χάρτες και υπηρεσίες Google όπως το G. Pay και την ψηφιακή βοηθό Google Assistant. Μπορείς επίσης να χειριστείς λειτουργίες του κινητού σου χωρίς να το βγάλεις από την τσέπη σου!

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Samsung Galaxy Watch4 Classic
  • Ασύρματο φορτιστή
  • Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης


Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Μέγεθος Οθόνης
1,4 "
Ανάλυση Οθόνης
450x450 pixels
Τύπος Οθόνης
AMOLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android
Οθόνη Αφής
Ναι
Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης
16 GB
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth, NFC, Wi-Fi
Λουράκι
Σιλικόνης
Υλικό Κάσας
Ανοξείδωτο Ατσάλι
Μοντέλο
Samsung Galaxy Watch 4

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Ηχείο, Μικρόφωνο
Λειτουργίες
Email, SMS, Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο, Κολύμβηση

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα, Δείκτη Σύστασης Σώματος
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών, Ανθεκτικό στη Σκόνη
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
361 mAh

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
46 mm
Βάρος
52 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+50Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ1966
5
90 στους 91 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Μακράν ότι καλύτερο υπάρχει στο στρατόπεδο των android smartwatch. Και εξηγούμαι:
Έχω το ρολογάκι ακριβώς 4 μήνες στην κατοχή μου σε αντικατάσταση του πρώτου smartwatch της samsung το οποίο είχα στην κατοχή μου για τρία χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα.
θα ξεκινήσω με τα θετικά του ρολογιού:

1. πάρα πολύ καλή οθόνη και σε ευκρίνεια και σε φωτεινότητα και σε ποιότητα αφής.

2. μπορείς να κάνεις κλήσεις να απαντήσεις σε κλήση σε ακούνε και τους ακούς καμπάνα και γενικά μπορείς να διαχειριστείς πάρα πολλά πράγματα από το ρολόι τη στιγμή που το κινητό εκείνη τη στιγμή μπορεί να είναι κάπου πεταμένο σε κάποιον καναπέ. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να είμαι πολύ κουρασμένος και να μην μπορώ να σηκωθώ από τη θέση που είμαι και εκείνη τη στιγμή με βγάζει από τη δύσκολη θέση το ρολόι!!

3. η δόνηση είναι μακράν η καλύτερη που υπάρχει στα ρολόγια του android, δεν γνωρίζω στης apple. Εχουμε στην οικογένεια κι άλλα smartwatch άλλων εταιρειών και μπορώ να κάνω άνετα τη σύγκριση. Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι σε ένα χώρο που να έχει πολύ θόρυβο και να μην καταλάβεις την ειδοποίηση ή την εισερχόμενη κλήση.

4. το GPS πάρα πολύ ακριβές και στη μέτρηση του υψομέτρου ( το έχω τεστάρει πολλές φορές και με πολύ μικρή απόκλιση) αλλά και στη μέτρηση όταν κάνω για παράδειγμα περπάτημα. Η απόκλιση που έχει από τα πραγματικά μέτρα είναι στα τέσσερα χιλιόμετρα για παράδειγμα απόκλιση 50-100m(και αυτό τεσταρισμένο και μετρημένο)

5. οι μετρήσεις των καρδιακών παλμών και του οξυγόνου είναι πέρα για πέρα ακριβής.

6. η μέτρηση της πίεσης εάν το σετάρεις σωστά είναι σωστή με μικρή απόκλιση όμως.

7. όλα τα λεφτά όμως του ρολογιού είναι το ηλεκτροκαρδιογράφημα. Εάν όπως είπα και προηγουμένως το σετάρεις σωστά και εξοικειωθείς λίγο με την εφαρμογή του, τότε πραγματικά δείχνει και τις έκτακτες συστολές αλλά και την κολπική μαρμαρυγή. Έχω την "τύχη"να "πάσχω" και από τα δύο και όταν πήγα αντίγραφα του καρδιογραφήματος στον καρδιολόγο μου δεν πίστευε στα μάτια του(ήταν και ένας από τους λόγους που αντικατέστησα το παλιό ρολόι). Το φάουλ όμως της samsung εδώ είναι ότι η εφαρμογή samsung monitor υπάρχει μόνο στο samsung store και δεν λειτουργεί με άλλα κινητά άλλης μάρκας. Η ένδειξη καρδιακών παλμών και του οξυγόνου μπορεί και τα δείχνει και με άλλο κινητό εκτός Samsung , την πίεση και το ηλεκτροκαρδιογράφημα όχι. Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει τρόπος να την κατεβάσεις από κάπου αλλού.

8. συνδέεται ακαριαία όχι μόνο με το κινητό που έχω τώρα ( samsung galaxy s 21 plus) αλλά και με οποιοδήποτε άλλο κινητό. Το προηγούμενο κινητό μου ήταν το xiaomi mi 10 tpro και δεν είχα κανένα μα κανένα θέμα στη συνδεσιμότητα. Όταν όμως έχεις samsung κινητό έχεις όλα τα καλά της συνδεσιμότητας που απορρέουν από την ίδια εταιρεία. Για παράδειγμα η εύρεση του κινητού από το ρολόι δεν δουλεύει με άλλο κινητό εκτός samsung.

9. το ρολόι φυσικά έχει bluetooth wi-fi και NFC και μπορείς να κάνεις άνετα τις πληρωμές σου από κει

Αρνητικά:

1. το μεγαλύτερο αρνητικό του ρολογιού είναι φυσικά η μπαταρία του και όσον αφορά τη διάρκεια της αλλά και την διάρκεια φόρτισης της. Εμένα με τα πάντα ανοιχτά ( εκτός από bluetooth ,WiFi ,NFC ,έχω πάντα ανοιχτά την μέτρηση οξυγόνου καρδιακών παλμών και λοιπά) μου κρατάει μία μέρα και ελάχιστα ακόμη που σε σχέση με το προηγούμενο smartwatch της ίδιας εταιρείας το οποίο κρατούσε τρεις μέρες με ακριβώς ίδια χρήση. Φυσικά και δεν είναι λόγος να μην αγοράσεις το κινητό αλλά σε κουράζει η συχνότητα φόρτισης. Για να μην παραπλανήσω τον υποψήφιο αγοραστή έχω και όλες τις ειδοποιήσεις ανοιχτές.

2. το δεύτερο μεγαλύτερο αρνητικό κατά την άποψή μου είναι ότι πρέπει να έχεις κινητό samsung για να έχεις όλα τα καλούδια ( εφαρμογή samsung monitor, μέτρηση πίεσης και ηλεκτροκαρδιογράφημα) . Το θεωρώ μεγάλο φάουλ της samsung αυτό διότι όταν αγοράζεις ένα προϊόν σε ακριβώς ίδια τιμή θα πρέπει να λειτουργεί με όλα τα κινητά. Εάν είχε διαφορετική τιμή θα συμφωνούσα

Ούτε θετικά ούτε αρνητικά:
1. το λειτουργικό του κινητού ( wear os) είναι καινούργιο έχει πολλά θετικά αλλά ακόμα λείπουν πολλά για να γίνει ολοκληρωμένο. Για παράδειγμα έχει πολύ λιγότερα watch faces και τα περισσότερα τα οποία είναι καλά είναι επί πληρωμή. Καμία σχέση με την πληθώρα watch faces που είχε το tizen. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα έχεις επιλογές. Ομως το λειτουργικό του εκτός από αρνητικά έχει και πολλά θετικά τα οποία θα τα αξιολογήσεις κατά τη διάρκεια του χρόνου.

2. η υποκειμενική μου άποψη είναι ότι το ρολογάκι είναι πολύ όμορφο και αν του αλλάξεις και το λουράκι όπως αυτό στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες μου το κάνεις και για σοβαρή βραδινή έξοδο. Το δικό του το λουράκι μπορεί να είναι από σιλικόνη αλλά είναι πολύ ποιοτικό και για κάθε μέρα είναι ότι πρέπει και σαν αίσθηση και σαν κούμπωμα.

Έβαλα 5 αστέρια με την τιμή που έχει τώρα. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στο στρατόπεδο των android smartwatch και όσοι το αγοράσουν θα μείνουν πολύ ευχαριστημένοι με μία μικρή υποχώρηση στην μπαταρία.

θα επανέλθω εάν τυχόν δω κάποια δυσλειτουργία του smartwatch ή αν έχω ξεχάσει κάτι σοβαρό.

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  • Αντοχή
  • Αυτονομία μπαταρίας
Σου φάνηκε χρήσιμη;

giannis_dimopoulos
1
12 στους 26 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

πρώην κάτοχος ενός huawei το οποίο μετά από 3 χρόνια αψογης χρήσης ότι έλεγε το έκανε μπαταρία που κράταγε για εβδομάδες (ήταν στο 2% και έλεγα θα το φορτίσω αύριο) έχω να πω τα χειρότερα για αυτό το ρολόι και δεν θέλω να το επιστρέψω καν γιατί θα πάει στα χέρια κάποιου άλλου και θα έχω τύψεις. ξεκινάω από τα θετικά: όμορφο ρολόι.
αρνητικά:
1. μπαταρία δεν βγάζει 24 ώρες και να νομίζεις οτι θα βγάλει εμπιστεύσου εμένα θα σου σβήσει στον ύπνο
2. μια πιάνει τις μετρήσεις άλλες φορές όχι ξυπνάω βλέπω το ρολόι γράφει 8 μου λέει ότι ξύπνησα στις 5
(έχει γίνει πολλές φορές)
3.update στο update
4. είμαι σε ασανσέρ μου λέει ότι τρέχω άμα είναι να ξεκινήσω κάποιο πρόγραμμα
5. τρέχω στον διάδρομο πάω να ξεκινήσω πρόγραμμα δεν ανιχνεύει κίνηση
ρε ουστ από εδώ λαμογια

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Οθόνη
  • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
  • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
  • Αντοχή
  • Άνεση
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Marshmallow
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το ρολόι είναι άψογο σε όλα, το φοράω καθημερινά πλέον εδώ και 4 μήνες. Το μόνο " πρόβλημα"είναι αυτό που αναφέρουν σχεδόν όλοι η αυτονομια της μπαταρίας και ήταν κάτι που γνωριζα απο τις κριτικες προτού
    το αγορασω.Με τη χρήση που του κάνω βγάζει οριακά μιάμιση μέρα αλλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο κάθε βράδυ το φορτίζω και είναι οκ για την επομενη. Δε ξέρω βέβαια οι μετρήσεις του στα αθληματα κατά πόσο είναι αξιόπιστες και δεν έχω μέτρο σύγκρισης γι αυτές γιατί δεν είχα ποτέ κάποιο αντίστοιχο sportwatch ώστε να γνωρίζω

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • theodorevasalos
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Προερχόμενος από το πρώτο Galaxy Watch. Οθόνη ευκρινεστατη, το ηχείο του στις κλήσεις καλύτερο σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα, έρχεται με android οπότε δεν χάνεις κάποια λειτουργία που υπάρχει σε κινητό (πχ Google pay, πληρώνεις εύκολα με το ρολόι οπουδήποτε). Η μπαταρία κρατάει μιάμιση μέρα όπως ακριβώς αναγράφεται και απ την Samsung. πολύ value for money ρολόι αξίζει αυτή η αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Aggelos Rous
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό ρολόι παρόλο που δεν περίμενα κάτι λιγότερο...2 χρόνια χρήσης χωρίς κανένα πρόβλημα..πήρα ένα ακόμα για την γυναίκα σε μικρότερο μέγεθος και είναι εξίσου καλό!Το μόνο αρνητικό είμαι ότι αν σου στείλουν φωτογραφία στο messenger η κάπου αλλού δεν την βλέπεις ενώ στο watch 3 την εμφανίζει κανονικά.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris_Vastardis
    4
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Πολύ καλό και εύχρηστο με αρκετές λειτουργίες και εύκολη συνδεσιμότητα με κινητό Samsung, αλλά η μπαταρία του είναι αισχρή, κάθε μέρα θέλει φόρτιση! Πρέπει να κουβαλάς το φορτιστή μαζί σου ακόμα και αν πας κάπου για ΣΚ

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πολύ και και εύκολο στην χρήση ίσως ήθελα να μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα η να είχε και άλλες εφαρμογές η μπαταρία κρατάει 2 μέρες αντέχει κραδασμούς θέλει λίγο προσοχή η ροδέλα γρατζουνιετε εύκολα

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Michael_Mob

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διάμετρος κάσας: 42 mm

    Το έχω περίπου 1 χρόνο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Συγχρονίζεται πολύ εύκολα και γρήγορα με το Samsung κινητό μου. Είναι βολικό στο χέρι και η λειτουργικότητα του είναι ότι χρειάζομαι. Είναι υπέροχη η αίσθηση να έχεις όλες τις ειδοποιήσεις και τα μηνύματα από το Messenger στον καρπό σου χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις την οθόνη του κινητού ιδιαίτερα όταν κάνεις μια δουλειά ή και σε άλλες περιπτώσεις. Η μπαταρία διαρκεί 2 μέρες περίπου ανάλογα με την χρήση αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αφού το φορτίζω κάθε φορά που κάνω μπάνιο.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Konstantinos_CHatzigeorgio7335
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ όμορφο ρολόι. Κάνει ακριβώς ότι λέει.
    Το μόνο αρνητικό βέβαια είναι η μπαταρία του κάτι το οποίο το γνωρίζεις πριν την αγορά και για αυτό δεν αφαιρώ κάποιο αστέρι.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sofoklis_Pekalis
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Ότι καλύτερο υπάρχει για android κινητές συσκευές. Έχει όλες τις δυνατότητες που μπορεί να έχει ένα smartwatch χωρίς καμία έκπτωση. Προσωπικά προτείνω την αγορά του 4 σε σχέση με το 6 λόγω διαφοράς τιμής (η οποία είναι δικαιολογημένη λόγω πιο σύγχρονου hardware) αλλά το λογισμικό που έχει περασμένο είναι το καλύτερο που μπορείς να βρεις. Αυτονομία περίπου 1 μισή μέρα όσο λέει κιόλας η σελίδα (40 ώρες).

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Προέρχομαι από το samsung gear, το μενού δεν μου , το έχω 1 μήνα, δεν έχω άποψη για τις μετρήσεις αν είναι ακριβής αλλά λειτουργούν χωρίς προβλήματα, θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους για την μπαταρία που κρατάει λίγο παραπάνω από 1 ημέρα, το χρησιμοποιώ σπάνια μεν για να μκκησω αλλά λειτουργεί πολύ καλά.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • deligeo
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Αισθητικα ειναι καταπληκτικό. Σαν smart watch ειναι αρκετά καλο αν και η μπαταρια του αντεχει ~2 ημερες και αργει να φορτισει (1.5 ωρα σιγουρα). Η οθονη του ειναι πολυ καλη και ειναι εχει που καλη ανταποκριση. Αντεχει στο νερο (κανω πολλα μπανια στην θαλασσα) και μετράει καλα παρολο που το φοράω με μπρασελε που αγορασα ξεχωριστα (που δεν βοηθαει στις μετρησεις)

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panagiotis_Evripidis
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Προερχόμενος από το samsung watch 2 classic το οποίο έχω από το 2017 και ακόμη λειτουργεί κανονικά, μπορώ να πω ότι επιλογή μου ήταν μονόδρομος λόγο της περιστρεφόμενης στεφάνης και τις τιμής που έχει πλέον 172 ευρώ. Το ρολόι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το αντίστοιχο apple watch, (και στα θετικά του και στα αρνητικά του φυσικά) το δουλεύω με το samsung galaxy s22ultra. Το μόνο που έκανα απευθείας ήταν να αλλάξω το λουράκι του με μπρασελε γιατί πατάει καλύτερα στο δικό μου χέρι. Όσο για την αυτονομία που αναφέρουν οι περισσότεροι μου βγάζει περίπου 3 μέρες με την νύχτα να το έχω εκτός χεριού.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • fanisantonakakis
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ εύκολα το σύνδεσα με την συσκευή μου και μάλιστα το Smartphone μου είναι Xiaomi και ήταν απλούστατο η μπαταρία του με λίγο σύνεση βγάζει δύο μέρες για εμένα είναι OK το προτείνω ανεπιφύλακτα για αυτούς που μπορούν να καταλάβουν την διαφορά μεταξύ smartwatches στην κυριολεξία με τα Bands.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mikejed13
    5
    0 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Εκπρόσωπος καταστήματος

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    πολύ καλό.σε αντικατάσταση του galaxy watch 3 δείχνει καλύτερες λειτουργίες .όσο για τη μπαταρία γνωρίζουμε ότι τα smart watch δεν έχουν μεγάλη διάρκεια.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panitsidhs
    3
    3 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ημπαταρια δε καμία περίπτωση δεν βγάζει μέρα.
    Έτσι και βάλεις κανένα καλό αγορασμένο θέμα είσαι στη καλύτερα 15 ώρες. εντάξει τραγικό. Αν αργήσεις δλδ στη δουλειά έχει μείνει χωρίς ρολόι. τα υπόλοιπα όπως τα ξέρετε. Μικρές αναβαθμίσεις ακόμα και το 6 που βγήκε 2 χρόνια μετά τα ίδια είναι πάνω κάτω. Ο ανταγωνισμός έχει ξεφύγει στα ρολόγια η σαμυ έχει μείνει πολύ πίσω.
    κάθε χρόνο τα ίδια

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Karabellas
    3
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    3 αστερια μονο για την μπαταρια του, με το ζορι αντεχει 40-45 ωρες. Συγκρινομενο με το πρωτο galaxy watch το οποιο το ειχα για 5 χρονια κ ακομα κρατουσε η μπαταρια του τουλαχιστον 2 ημερες (στην αρχη κρατουσε τουλαχιστον 3 μερες). Κατα τ αλλα ενα τιμιο ρολοϊ για την τιμη του

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΘΕΣΣ'ΑΛΟ  ΝΙΚΗ ?

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    3 μήνες το έχω, απολύτως κανένα πρόβλημα, μόνο η μπαταρία δεν είναι και τόσο καλή, πάνω από 1,5 μέρα δεν κρατάει.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • CHaris_Karafyllidis6402
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ήμουν κάτοχος του smart watch Mi watch. Επομένως δεν έχω χρησιμοποιήσει ένα ρολόι με τόσες δυνατότητες αλλά μπορώ να πω πως είμαι ευχαρίστως. Μέσα σε δύο μήνες χρήσης με έχει ικανοποιήσει αρκετά. Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι η μπαταρία του που με κρατάει με το ζόρι δύο μέρες αλλά εμένα προσωπικά δεν με πειράζει. Τώρα σε άλλους αυτό θα είναι πρόβλημα. Θα κάνω update ξανά σε περίπου ένα μήνα άμα έχω βρει κάτι αρνητικό.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mitsaras885
    4
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το μονο μειονεκτημα ειναι η διαρκεια της μπαταριας.Τιποτα το εξωφρενικο απλα θα ηθελα περισσοτερη διαρκεια αφου ημουν κατοχος προηγουμενων μοντελων και καταλαβαινω την διαφορα!!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • birdent.nick
    5
    0 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Φορτίζει παρα πολυ γρηγορα και μου κραταει 3 μερες.... Βεβαια μεσα στην ημερα το βγαζω μερικες φορες, δεν.ξεεω ποσο επηρεάζει την αυτονομία του αυτο.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris Chatziiordanis
    4
    0 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είμαι κάτοχος του ρολογιού εδώ και ένα χρόνο το μόνο μειονέκτημα είναι η μπαταριά όπου κρατάει 3 ήμερες max 4 και η ανθεκτικότητα της οθόνης είναι καλή ΑΛΛΑ εγώ προσωπικά μετα από 11 μήνες έχω 2 μικρές γρατζουνιές και πήρα τζαμάκι για την οθόνη σας το προτείνω ανεπιφύλαχτα

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris Pisimisis
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    πάρα πολύ καλό smartwatch το μόνο του μειονέκτημα είναι οι δύο μέρες διάρκεια της μπαταρίας. με ένα ταχυφορτιστή το φορτίζεις γρήγορα ! value for money στα 160 Ευρώ.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Antonis_Lemonidis64
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Ενα πολυ καλο ρολοι με μεγαλο αγκαθι τη μπαταρια του.Για καποιον που το χρησιμοποιει καθε μερα και το φορτιζει βραδυ οπως εγω,δεν υπαρχει θεμα,βγαζει ανετα την ημερα οπως το θες. Γιαυτο και τα 5 αστερια.Αξιζει στα χρηματα που ειναι. Δε ξερω συνδεσιμοτητα με αλλα κινητα,με samsung ειναι σουπερ.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • antonycygr
    5
    1 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Το έχω εδώ και 3 μήνες. Προερχόμενος από το huawei watch gt 2 είναι ανώτερο σε όλα εκτός φυσικά από την διάρκεια της μπαταρίας. Με μισή ώρα φόρτιση την ημέρα όμως δεν με έχει αφήσει. Μειονεκτεί από το 5 μόνο στην μη διάθεση των εφαρμογών μέσα από το google play

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kobevourts
    4
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σε γενικες γραμμές ειμαι αρκετα ικανοποιημένος. Παρα ταυτα, οτι και να αξιολογησω για το ρολοι, η μπαταρία ειναι επιεικώς απαράδεκτη. Καλα δεν το συζηταμε για always on display. Αν ανοιξεις και το bluetooth καληνυχτα. Δυσκολα θα βγαλει 8-10 ωρες. Αν αφησουμε το κομματι της μπαταριας εκτός, κατα τ αλλα μιλαμε για ενα ομορφο ρολόι, που θα καλυψει τον καταναλωτη και στο θεμα της απάντησης μηνυματων σε messenger κτλ, και με τις εφαρμογες του και με τις μετρησεις του. Αγοραζοντας το βέβαια, παρτε μαζι αγκαλια και τον φορτιστη.

    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • despoinafragouli
    2
    3 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάποιες εφαρμογές δεν δουλεύουν αν δεν έχεις Samsung galaxy κινητό. Η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου. Θέλει καθημερινά φόρτιση.

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Δύσκολος συγχρονισμός
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anna_Maria_Zafeiriou
    4
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω εδώ και ένα μήνα... Είναι πολύ καλό μόνο που κάποιες εφαρμογές δεν της υποστηρίζει επειδή έχω Xiaomi κινητό.... Μακάρι να το διορθώσουν αυτό

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimaththSpartan
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Κάτοχος ήδη Garmin Fenix 5 (πιο sport ρολόι) και Amazfit stratos 2, έχω να πω ότι το συγκεκριμένο ρολόι είναι εργαλείο. Για τα 176 ευρώ που έδωσα αξίζει. Το μόνο μειονέκτημα είναι η μπαταρία του που κρατάει μία μέρα και κάτι και το ότι δεν φαίνεται καλά κάτω από έντονο ήλιο, αλλά τα άλλα που σου προσφέρει καλύπτουν αυτα τα μειονεκτήματα. Έτσι κι αλλιώς όπως φορτίζεις το κινητό σου φορτίζεις και αυτό. Το συγκεκριμένο ρολόι το χρησιμοποιώ με κινητό Samsung και λειτουργούν όλες οι εφαρμογές του άψογα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

1199 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
stratosploumis111

Καλησπέρα και καλή χρονιά.θελω να ρωτήσω αν πχ μου έρθει κάποιο email να μπορέσω να το ανοίξω και να διαβάσω όλο το email και όχι μόνο να μου έρθει η ειδοποίηση.Επισης αν ισχύει το ίδιο και σε κάποια εφαρμογή πχ το messenger δηλαδή να μπορώ να μπω στην συνομιλία και να διαβάσω όλο το μύνημα και όχι απλά να δω ότι μου ήρθε σαν ειδοποίηση

Hel3na73

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, καλή χρονιά.
Ναι μπορείς να διαβάζεις κανονικά τα μηνύματα σου από όλες τις εφαρμογές και μπορείς και να απαντήσεις κιόλας.

CHaris_Tsouroutis

θελω να ρωτησω εαν καποιος που το εχει απο τοτε που βγηκε μεχρι και το 2023 εαν η στεφανη εχει χαλασει η χαλαρωσει;

krismpos

Το έχω από τον Απρίλιο του '22 χωρίς πρόβλημα

Manos_Maleas

Καλημέρα σας, το έχει βάλει κάποιος στο θαλασσινό νερό, υπάρχει κάποιο θέμα να προσέξουμε ? ευχαριστώ

tikopli

Καλησπέρα, το έχω βάλει το ρολόι στην θάλασσα και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Απλά αυτό που θα πρέπει να κάνετε μετά το μπάνιο στην θάλασσα, είναι να το ξεπλένετε με το νερό της βρύσης ώστε να φύγει το αλάτι.

panos_menios4329

καλησπερα..μενδιαφερει ενα ρολοι γι ακριβη μετρηση κ παρακολουθηση πιεσης..το στγκεκριμενο μετρα με ακριβεια αν το εχει δοκιμασει καποιος?η καποιο αλλο?

Δες όλες τις ερωτήσεις (44)

Παρόμοια προϊόντα

Samsung Galaxy Watch4 Classic Bluetooth Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)Samsung Galaxy Watch4 Classic Bluetooth Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)Samsung Galaxy Watch4 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)Samsung Galaxy Watch4 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)Samsung Galaxy Watch6 Classic Bluetooth Stainless Steel 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Samsung Galaxy Watch6 Classic Bluetooth Stainless Steel 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black Fluoroelastomer Strap)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black Fluoroelastomer Strap)
από 186,25 €από 140,51 €από 245,95 €από 202,90 €από 205,00 €
ΚατασκευαστήςSamsungSamsungSamsungSamsungHuawei
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, ΠυξίδαΒαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες