Kalko Επαγγελματική Φραπιέρα KDM450 PRL Green Mint 350W με 2 Ταχύτητες
Επαγγελματικές Φραπιέρες

Kalko Επαγγελματική Φραπιέρα KDM450 PRL Green Mint 350W με 2 ΤαχύτητεςΚωδικός: 30447601

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς: 350W
  • Διακόπτης on-off 2 ταχυτήτων
  • Στροφές: 10.000-20.000 r.p.m
  • Ανοξείδωτος άξονας
  • Βάρος: 5kg

150,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+8,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 150,00 €

Χαρακτηριστικά

Ισχύς
350 W
Τοποθέτηση
Επιτραπέζιο
Χρώμα
Τιρκουάζ
Ταχύτητες
2

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • kostis from Germany

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το μηχάνημα είναι επαγγελματικό, στιβαρό και όλο μεταλλική κατασκευή. Αγοράστηκε για οικιακή χρήση με σκοπό κατά 90% να φτιάχνει Cappuccino freddo και περιστασιακά κανένα μιλκσεικ, κανένα φραπέ κλπ. Το κρύο αφρόγαλα γίνεται πανεύκολα σε δευτερόλεπτα, όταν με τα μικρά μιξεράκια χρειάζεσαι υπομονή, να κρυώσεις πρώτα καλά το κανατάκι, να βρεις κατάλληλο γάλα να στέκεται το αφρόγαλα.. κλπ. ενώ κάθε λίγο και λιγάκι χαλάνε. Οι αφρογαλιέρες τύπου Aeroccino από την άλλη δεν πετυχαίνουν ποτέ σωστό πηχτό κρύο αφρόγαλα, μόνο για ζεστό κάνουν. Για την χρήση αυτή λοιπόν είναι ιδανικό, δυνατό, πολύ σταθερό, αθόρυβο και φαίνεται γερή κατασκευή για να κρατήσει μία ζωή. Το κουμπί του είναι αδιάβροχο με 2 ταχύτητες και μαλακό στη χρήση ώστε να το ελέγχεις άψογα.

    Επίσης παρά το γεγονός πως πρόκειται για επαγγελματικό μηχάνημα, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο φινίρισμα. Είναι ένα πολύ όμορφο προϊόν με λίγο ρετρό σχεδίαση, που αν και μεγάλο είναι αρκετά κομψό χωρίς περιττούς όγκους, ενώ βγαίνει σε μεγάλη ποικιλία διαφορετικών και καλαίσθητων χρωμάτων, ώστε να μπορεί να ταιριάξει σχεδόν σε κάθε οικιακή κουζίνα. Αποτελεί πραγματικά ένα κόσμημα πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Λατρεύω το φιστικί χρώμα (mint green), μου ταίριαξε τέλεια στον χώρο μου. Προσοχή δεν είναι περλέ (PRL) όπως το έχουν γράψει λάθος στην περιγραφή του skroutz, είναι απλό γυαλιστερό και είναι τέλειο! Το ίδιο ισχύει και για το ανοιχτό μπλε (light blue) στο οποίο επιπλέον η φωτογραφία του skroutz είναι λάθος και δείχνει το βεραμάν.

    Προτίμησα εσκεμμένα το μοντέλο χωρίς το αυτόματο διακόπτη. Θεωρώ πως για οικιακή χρήση είναι πιο κατάλληλο. Αν δεν έχεις να φτιάχνεις δεκάδες αφρόγαλα κάθε μέρα δεν το χρειάζεσαι, ενώ για να χτυπήσεις φραπέ ή εσπρέσο με παγάκια είναι πιο βολικό με το χειροκίνητο κουμπί ώστε να μπορείς να ελέγχεις επακριβώς το ύψος του μίξερ ανάλογα με τον αφρό.

    Πολλά μπράβο λοιπόν στην Kalko που όχι μόνο προσφέρει ένα τόσο ποιοτικό και συνάμα όμορφο προϊόν, αλλά ως ελληνική εταιρία το κατασκευάζει επιπλέον εξολοκλήρου στην Ελλάδα και όχι στην Κίνα, ενισχύοντας έτσι την ελληνική οικονομία και παράλληλα έχοντας τον απόλυτο ποιοτικό έλεγχο στην παραγωγή. Και μάλιστα μπορεί και το προσφέρει στην αγορά σε μια αρκετά προσιτή και λογική τιμή για την ποιότητά του. Αξίζει σε κάθε περίπτωση και το τελευταίο λεπτό των χρημάτων του.

    Επίσης ένα μεγάλο μπράβο και στο skroutz.gr, που μου το έστειλε στη Γερμανία με μόνο 5 ευρώ μεταφορικά και πολύ γρήγορα σε μόλις 2 ημέρες με DHL express. Ήταν και ένας επιπλέον λόγος που προτίμησα ένα ελληνικό προϊόν από κάποιο άλλο αντίστοιχης αξίας από την γερμανική αγορά το οποίο πιθανότατα να ήταν και χειρότερο.

    Εξαιρετικό! Προτείνεται χωρίς καμία επιφύλαξη.

    • Ισχύς
    • Ευκολία χρήσης
    • Μακρύς Αναδευτήρας
    • Σχετικά αθόρυβη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη