Samsung Galaxy Z Fold 3 5G Dual SIM (12GB/512GB) Phantom Black
Κινητά Τηλέφωνα

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G Dual SIM (12GB/512GB) Phantom Black Κωδικός: 30448865

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2021
  • Οθόνη 7.6"/2208 x 1768/120 Hz
  • Υποστήριξη NFC
  • Επεξεργαστής Snapdragon 888
  • Τριπλή Πίσω Κάμερα 12MP/4K 60fps
  • Μπαταρία 4400 mAh Fast Charge 25W
Δες όλη την περιγραφή
999,90
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Samsung

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 999,90 €

Περιγραφή

Το Samsung Galaxy Z Fold 3 διαθέτει εσωτερική οθόνη 7.6” Dynamic AMOLED 2X με ρυθμό ανανέωσης 120Hz για να απολαμβάνεις άκρως ρεαλιστικό gameplay και ταινίες. Πρόκειται για τον απόλυτο συνδυασμό ευελιξίας και ανθεκτικότητας με τον αναδιπλούμενο σχεδιασμό και την πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης IPX8.

Στέκεται, ξεχωρίζει, ξεδιπλώνει

Χάρη στη λειτουργία Flex, το Galaxy Z Fold3 5G προσφέρει εκπληκτικές εμπειρίες, με τη μοναδική του ικανότητα να στέκεται όρθιο. Αυτός ο συμμετρικός και ισορροπημένος σχεδιασμός ανοίγει και σου προσφέρει την απόλαυση των smartphones του μέλλοντος.

Μικρό μέγεθος, μεγάλες επιδόσεις

Το πιο ελαφρύ και πιο φορητό Galaxy Fold μέχρι σήμερα, με μεγάλες οθόνες, τόσο μέσα όσο και έξω. Διπλωμένο, είναι ένα premium smartphone 6,2 ιντσών που διευκολύνει απίστευτα το κράτημα στο ένα χέρι. Ανοιχτό, σου προσφέρει μια τεράστια οθόνη με πολλές νέες δυνατότητες.

Ξεδίπλωσε έναν νέο τρόπο θέασης

Όταν η οθόνη Infinity Flex 7,6 ιντσών φωτίζεται, η Κάμερα κάτω από την οθόνη εξαφανίζεται, σχεδόν μαγικά, χωρίς να αλλοιώνει αυτά που προβάλλονται στην οθόνη. Αυτή η οθόνη 22.5:18 AMOLED Infinity Flex δεν έχει οπή για την κάμερα, ώστε να απολαμβάνεις μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία.

Ήχος Dolby Atmos

Η εμπειρία θέασης δεν σταματά στην οθόνη Dynamic AMOLED 2X. Άφησε τον ήχο να σε καθηλώσει με το Dolby Atmos και τα ηχεία stereo.

S Pen Fold Edition

Για κάθε επαγγελματική κρίση

Το πρώτο S Pen σε αναδιπλούμενο smartphone. Ιδανικό για γράψιμο. Σου προσφέρει ακρίβεια που δεν είχες ποτέ φανταστεί από ένα στιλό που ακουμπά σε γυαλί. Ταυτόχρονα μπορείς να παρακολουθήσεις βίντεο, να κάνεις βιντεοκλήσεις και πολλά περισσότερα, hands-free με τη λειτουργία Flex. Χωρίζει την οθόνη στα δύο, επιτρέποντάς σου να εργαστείς πιο έξυπνα, όπως μιλώντας με βιντεοκλήση στο πάνω μισό και σημειώνοντας τις ιδέες σου στο κάτω μισό.

Ταυτόχρονες πολλαπλές λειτουργίες

Διαχώρισε τη μεγάλη οθόνη σε τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα και άνοιξε ακόμη πέντε σε αναδυόμενα παράθυρα. Αποθήκευσε ομάδες εφαρμογών στο πάνελ Edge, από όπου μπορείς να τις ανοίξεις αργότερα για multitasking, παρακολούθηση βίντεο, chat και πολλά άλλα, όλα ταυτόχρονα. Το smartphone προσφέρει παραγωγικότητα επιπέδου υπολογιστή, αλλά διπλώνει στην παλάμη σου για απόλυτη φορητότητα.

Περισσότερες οθόνες, περισσότερο παιχνίδι, περισσότερες νίκες

Τα 120Hz προσφέρουν ομαλή εμπειρία παιχνιδιού και θέασης τόσο στην Εξωτερική οθόνη όσο και στην Εσωτερική οθόνη. Οι κινήσεις απεικονίζονται με σαφήνεια και απόλυτη ανταποκρισιμότητα, ακόμη και σε στιγμές ιδιαίτερης δράσης, δίνοντάς σου μεγάλο πλεονέκτημα στο παιχνίδι, από άκρη σε άκρη. Και ο επεξεργαστής 5nm προσφέρει απρόσκοπτη εμπειρία gaming με την εξαιρετική του ταχύτητα.

*Για παιχνίδια σε πλήρη οθόνη στην Εσωτερική οθόνη ενδέχεται να απαιτείται ρύθμιση του μενού "Εργαστήρια" στη συσκευή σου Samsung Galaxy. Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην υποστηρίζονται από το μενού.

Μην αγχώνεσαι, είναι ανθεκτικό στο νερό

Το πρωτο Samsung Galaxy foldable ανθεκτικό στο νερό. Η πιστοποίηση IPX8 σημαίνει ότι μπορείς να το ξεδιπλώνεις ελεύθερα, ακόμη και αν το smartphone σου βραχεί λίγο.

Ανθεκτικό σε κάθε πτυχή του

Ξεδιπλώστε με σιγουριά τις δυνατότητές του. Το Galaxy Z Fold3 5G είναι κατασκευασμένο με ανθεκτικά υλικά, για να μην ανησυχείτε όταν το διπλώνετε, γράφετε, στέλνετε μηνύματα ή γενικά το χρησιμοποιείτε.

Το πιο δυνατό πλαίσιο αλουμινίου της Samsung μέχρι σήμερα

Αντοχή που προσφέρει σιγουριά και ηρεμία. Η ραχοκοκκαλιά αυτού του εξαιρετικού smartphone κατασκευάζεται από το ίσχυρο αλλά και απίστευτα ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου Armor Aluminum, 10% πιο ανθεκτικό για να προστατεύει τα τμήματα της άρθρωσης, σαν «πανοπλία».

Κλίκ, φωτογραφία, κοινοποίηση

Μια ολοκληρωμένη λύση για δημιουργία περιεχομένου

Η εμπειρία λήψης φωτογραφιών και βίντεο θα σε συναρπάσει. Άλλαξε τον τρόπο που τραβάς φωτογραφίες και κάνε βιντεοκλήσεις χρησιμοποιώντας τις πέντε διαφορετικές κάμερες, τοποθετημένες σε τρία διαφορετικά σημεία της συσκευής. Απόλαυσε χρήση hands-free με το Flex mode.

Περιεχόμενα συσκευασίας

Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει ακουστικά και φορτιστή, αλλά μόνο ένα καλώδιο USB-C σε USB-C για τη φόρτιση του Galaxy Z Fold 3 σας. Αυτό μικραίνει το κουτί, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα περισσότερες συσκευές ανά φορτίο και μείωση της ενέργειας που δαπανάται για τη μεταφορά τους.

All about the durability

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητού
SmartPhone
Λειτουργικό Σύστημα
Android
SIM
Dual
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Χρώμα
Μαύρο
Βάρος
271 gr
Περιεχόμενα Συσκευασίας
Καλώδιο Φόρτισης

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μοντέλο Επεξεργαστή
Snapdragon 888
Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
2,84 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή
1+3+4
RAM
12 GB
Χωρητικότητα
512 GB
Card Slot
Όχι

Οθόνη

Μέγεθος
7,6 "
Ανάλυση
2208 x 1768 pixels
Ρυθμός Ανανέωσης
120 Hz
Τύπος
AMOLED
Χειρισμός
Οθόνη αφής (Touch screen)
Definition
Full HD

Κάμερα

Πίσω Κάμερα
Τριπλή
Φακοί Πίσω Κάμερας
Ευρυγώνιος 12MP, Τηλεφακός 12MP 2x Οπτικό Zoom, Υπερευρυγώνιος 12MP
Βίντεο Πίσω Κάμερας
4K 60fps
Flash Πίσω Κάμερας
Ναι
Φακοί Selfie Κάμερας
Ευρυγώνιος 10MP, Κανονικός 16MP
Δυνατότητες
HDR

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης
5G
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, USB-C, Wi-Fi
NFC
Ναι

Μπαταρία

Χωρητικότητα
4400 mAh
Αποσπώμενη
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Ισχύς Φόρτισης
25 W
Ασύρματη Φόρτιση
Ναι
Ισχύς Ασύρματης Φόρτισης
11 W

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση Προστασίας
IPX8
Αισθητήρες
Accelerometer, Face ID, Proximity, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Πυξίδα
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Στο Πλάι

Διαστάσεις

Μήκος
158,2 mm
Πλάτος
67,1 mm
Πάχος
16 mm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
1 χρόνος στο Καλώδιο δεδομένων/φόρτισης, 1 χρόνος στην Μπαταρία

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+7Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

Stayros_Vellidis
5
50 στους 57 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Λοιπόν καταρχάς το αγόρασα κατόπιν παραγγελίας στις 22/3/2022!! Με το που αντίκρισα και μόνο το κουτί εξεπλάγην διότι είναι λιτό και ταυτόχρονα κομψό !! Όσον αφορά αυτό το διαστημικό κινητό απλά δεν υπάρχει !! Οι πρώτες ρυθμίσεις για το activation της συσκευής ήταν προφανώς πανεύκολη διαδικασία και σχετικά γρήγορη. Βέβαια είχα λίγο άγχος για την μεταφορά όλων των δεδομένων από το παλιό μου κινητό (Xiaomi Mi 8) αλλά τελικά όλα έγιναν άμεσα με το app Smart Switch !! Οπότε μέσα σε 30 λεπτά όλα ήταν κομπλέ !! Επιπρόσθετα για μία εβδομάδα συνεχόμενα και κατόπιν αγοράς του Set της θήκης και του S pen Fold Edition (μετά από δύο εβδομάδες) ανακάλυπτα όλο και περισσότερες λειτουργίες που προσφέρει το πενάκι, κάνοντας πραγματικά τη ζωή μου πολύ πιο εύκολη. Πλέον έχω μάθει όλα τα "κουμπιά" του και τις κρυφές λειτουργίες του !! Υποκλίνομαι στην Samsung και θα είμαι αιώνια ευγνώμων που ανακαλύφθηκαν τέτοιου είδους τεχνολογικά επιτεύγματα !! Μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε ότι με ένα απλό άνοιγμα δύο εφαρμογών ταυτόχρονα όπως φερειπείν Messenger και συλλογής (φωτογραφιών / video) μπορώ επιλέγοντας και σύροντας με το πενάκι να στείλω όσες φωτογραφίες επιθυμώ στην έκαστη συνομιλία . Αυτό γίνεται και με άλλες εφαρμογές !!

• Γενικά είναι πολύ εύχρηστο ΕΡΓΑΛΕΙΟ και πολύ βοηθητικό ειδικά για μένα που έχω μεγάλο βαθμό αστιγματισμού, γιατί αυτός ήταν ο λόγος που έδωσα τόσα χρήματα και λόγω της φορητότητάς του, χωρίς να το μετανιώσω ούτε μία στιγμή !! Ξέρω είναι δύσκολοι καιροί αλλά όταν κάτι είναι ανάγκη και όχι απλή επιθυμία δεν υπολογίζεις τίποτα !!
• Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι βαρύ σχεδόν σαν να κουβαλάς δύο κινητά μαζί με την θήκη, το πενάκι, τα 2 tempered glasses και το προστατευτικό κάλυμμα των καμερών που του έχω προσθέσει για παν ενδεχόμενο ( σύνολο 357gr. ).
• Σε συνδυασμό με τα Galaxy buds2 η εμπειρία μουσικής είναι σε άλλο επίπεδο, όπως επίσης και οι τηλεφωνικές κλήσεις, διότι με το ANC απομονώνονται εντελώς οι ήχοι περιβάλλοντος και κατ' επέκτασην όλοι οι εξωτερικοί θόρυβοι, επομένως είναι μία μαγευτική εμπειρία.
Παρόλα αυτά και χωρίς τα ακουστικά τα δύο ηχεία του με υπερκαλύπτουν και είναι ότι καλύτερο όταν παρακολουθώ ταινίες ή σειρές, γιατί μοιράζεται ο ήχος και δεν είναι εκνευριστική η οπτικοακουστική παρακολούθηση σε σχέση με τα άλλα κινητά που έχουν μόνο ένα ηχείο !!
• Η ποιότητα των φωτογραφιών και των Video είναι εκπληκτική παρόλο που τα MP των καμερών φαίνονται ανεπαρκή και λίγα, με μία εξαίρεση. Η 5η κάμερα που είναι και surprise (εδώ γελάμε), δηλαδή η under display camera, δεν είναι και ότι καλύτερο ( μονάχα 4MP ), καθώς σύμφωνα με τη Samsung είναι μία δοκιμαστική πατέντα που θα αναπτυχθεί με την πάροδο των χρόνων, κοινώς προς το παρόν πειραματική. Επίσης η λειτουργία που μπορείς να βγάζεις selfie με τις κυρίες κάμερες είναι πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμη διότι βγαίνουν με καλύτερη ανάλυση οι φωτογραφίες.
• Πανίσχυρος επεξεργαστής δεν κολλάει ποτέ και πουθενά και ούτε ζεσταίνεται, εκτός κι αν βρίσκομαι έξω. Τότε ο ήλιος κάνει δουλίτσα !!
• Η RAM των 12 GB είναι άκρως επαρκής και είναι αδύνατον να την χρησιμοποιήσεις ολόκληρη !!
• 2 in 1 δηλαδή και τηλέφωνο και tablet
• Είναι αφενός αδιάβροχο, αλλά αφετέρου φοβάμαι να ρισκάρω και να το βάλω μέσα στο νερό, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί !!
• Last but not least η Οθόνη είναι πάρα πολύ φωτεινή (1200 nits ), σε σημείο που με ζαλίζει ακόμη και όταν είναι σχετικά χαμηλωμένη. Αλλά, κάτω από τις δυνατές ακτίνες του ήλιου (who knows why ?) δυσκολεύομαι λίγο να το χρησιμοποιήσω.

=> Το μόνο που με δυσαρεστεί και κατ' εμέ είναι το μόνο αρνητικό, είναι η μπαταρία και γενικότερα η αυτονομία του. Πιο συγκεκριμένα η εξωτερική οθόνη που είναι η μισή της εσωτερικής, βγάζει άνετα 13 ώρες συνεχόμενης/αποσπασματικής χρήσης. Εν αντιθέσει η εσωτερική που είναι διπλάσια, βγάζει με το ζόρι 6 ώρες συνεχόμενης χρήσης. Εδώ να σημειωθεί ότι αυτές τις ενδεικτικές ώρες αυτονομίας τις υπολόγισα αφότου έχω ενεργοποιήσει την σκουρόχρωμη λειτουργία σε όλες τις εφαρμογές αλλά και στην συσκευή, όπως επίσης και την εξοικονόμηση ενέργειας που συνεπάγεται με κάποιες υποχρεωτικές και προαιρετικές ενεργοποιήσεις λειτουργιών, όπως περιορισμό ρυθμού ανανέωσης στα 60Hz από 120Hz, περιορισμό του CPU στο 70%, μείωση φωτεινότητας κατά 10%, απενεργοποίηση Always On Display κ.α. !! Δηλαδή φανταστείτε πόσο γρήγορα θα τελείωνε η μπαταρία αν τα είχα απενεργοποιημένα !!

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, είναι μακράν το καλύτερο κινητό που υπάρχει μέχρι στιγμής καθώς ήμουν σε δίλημμα με το iPhone 13 Pro Max αλλά τελικά με κέρδισε αυτό παρόλο του ενός αρνητικού στοιχείου !!
Εάν κάποιος επιθυμεί να αγοράσει ένα foldable smartphone, θα του πρότεινα το συγκεκριμένο γιατί έχει πέσει αρκετά η τιμή του, ή να περιμένει λίγο ακόμη και να πάει στο Z Fold4, που θα είναι ανανεωμένο και στην αναλογία οθόνης, καθώς στο νέο μοντέλο η εξωτερική οθόνη θα είναι σε πιο φυσιολογική αναλογία και όχι τόσο μακρόστενη, που προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου !!!

  • Ποιότητα κλήσης
  • Φωτογραφίες
  • Καταγραφή Video
  • Μουσική
  • Ταχύτητα
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Ανάλυση οθόνης
  • Μπαταρία
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Apostolis_Mpalakakis
1
13 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Στους 13 μήνες χρήσης και ενώ είναι στην εγγύηση, στην τσάκιση της εσωτερικής οθόνης έβγαλε πάρα πάρα πολλές φθορές.. σα να μην έφτανε αυτό έκανε και μια γραμμή μαύρη μισού πόντου πάχους με αποτέλεσμα να μη δουλεύει καν η εσωτερική οθόνη πλέον. Το πήγα αντιπροσωπεία και ζητάνε 600€ (ενώ είναι εντός εγγύησης) γιατί λέει η οθόνη έχει κατι γρατζουνιές άσχετες!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.. θα κινηθώ και με τον συνήγορο του πολίτη

  • Ποιότητα κλήσης
  • Φωτογραφίες
  • Καταγραφή Video
  • Ταχύτητα
  • Ανάλυση οθόνης
  • Μπαταρία
  • Μουσική
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • DNPap
    1
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η εσωτερική οθόνη χάλασε από μόνη της λίγους μήνες μετά τη λήξη της εγγύησης. Το ζήτημα είναι εργοστασιακό, η Samsung το γνωρίζει κ συνεχίζει να το πουλάει κανονικά. Το κόστος επισκευής πλησιάζει την τιμή αγοράς. Ούτε αυτό το καλύπτει η Samsung κ ας γνωρίζει ότι αυτή η ζημιά είναι δική της. Χιλιάδες κάτοχοι σε όλον τον κόσμο με το ίδιο πρόβλημα, ψάξτε "black line of death".

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Νικος Στεφανής
    1
    1 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μακριά....πεταμένα χρήματα ότι κάνουν όλα τα Android κάνει και αυτό δεν είναι υπολογιστής....το μόνο καλό είναι η μεγάλη οθόνη για ταινία ή youtube και κανενα παιχνιδι ...από κάμερες τίποτα... το s20 fe βγάζει καλύτερες φωτο .. Οι οθόνες και εξω και μέσα έχουν ποιότητα ενός φθηνού samsung δεν έχουν καμία σχέση τα χρώματα με τις σειρές S..
    Από ηχείο απλά τραγικό για τέτοια συσκευή....
    Μπαταρία χάλια ούτε μισή μέρα με χρήση λίγο πιο πάνω από κανονική και χωρίς 5g..(1.5 χρόνο λειτουργίας)
    Ποιότητα κατασκευής γενικά πολύ μέτρια μην κάνεις το λάθος και σου πέσει ουτε από εκατοστά στραβώνουν μεντεσέδες σπάει η εξωτερική οθόνη για πλάκα...με το άνοιξε κλείσε τα πλαίσια τις εσωτερικής οθόνης έχουν φθορές...
    Από ταχύτητα μέτρια πράγματα και εκεί...κολλάει αρκετές φορές..
    Αν συνεχίσουν τις τεχνολογίες αυτές ίσως τα βελτιώσουν στο μέλλον τώρα δεν αξίζουν....

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ninja1
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Χρήση ως επαγγελματικό τηλέφωνο εδώ και 6 μήνες.
    - Teams, mails και browsing σε μια οθόνη ταυτόχρονα.
    - Δεν ξανα χρησιμοποίησα φορητό Pc... εκτός σπιτιου.
    - kαλά ηχεία για συναντήσεις, καθαρές κλήσεις, γρήγορη οθόνη, αστραπιαίο ξεκλείδωμα με δαχτυλικό.
    - Ωραία χρώματα, φωτεινές οθόνες ακόμη και με έντονο ηλιο.
    -- Μέτριες κάμερες εποχής note 8...

    Μπαταρία ; εξαρτάται από την χρήση... συνήθως φορτίζω μια φορά κάθε βράδυ... άλλες φορές στην μιάμιση μέρα.... αν βλέπεις βίντεο στην μεγάλη οθόνη - ταινίες κλπ για ώρα ... θα φορτίσεις δεύτερη φορά μέσα στην μέρα...

    Θεωρώ πως το τηλέφωνο ειναι για πιο συγκεκριμένη χρήση και όχι για σκίσιμο όλη μέρα ανοιξε κλείσε...

    Θα το σύστηνα μόνο σε συνειδητοποιημένους high end users στα 700-800 ευρώ.
    Η εμπειρία είναι πολύ δυνατή και σίγουρα ξεφεύγει από την βαρετή συνηθισμένη χρήση που σου προσφέρουν όλα τ άλλα smartphones

    • Ποιότητα κλήσης
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Φωτογραφίες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vasileios_Petridis37
    1
    6 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μείνετε μακριά από τις σειρές fold.
    Μπαταρία για κλάματα, η εξωτερική οθόνη μικρή, άβολη και με κακη ανταπόκριση touch, μέτριες φωτογραφίες, οι εργοστασιακες μεμβράνες οθόνης συνεχώς αποκολλουνται και παρόλο που είσαι εντός εγγύησης, μόνο μία φορά θα σου τις αλλάξουν ενώ είναι ξεκάθαρα κατασκευαστικο το λάθος.
    Τέλος η τιμή του είναι εξοργιστικα υψηλή για αυτά που προσφέρει το κινητό.
    Στα ίδια λεφτά είναι πιο επωφελες να κινηθείτε σε iphone.

    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Καταγραφή Video
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • OSCAR_ZACHAROPLASTEIO
    1
    29 στους 32 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Tζαμπα τα λεφτά μετα απο 13 μηνες κοπηκε στα δυο η εσωτερική οθόνη μια μαύρη γραμμή που μεγαλώνει κοστος αντικατάστασης 650 ευρω περαστικά μου

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stiv_Ble
    4
    5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 256 GB

    Το έχω ένα μήνα περίπου και παρά τις ευαισθησίες που έχει σαν smartphone, αξίζει σαν σύνολο. Η εσωτερική οθόνη μπορεί να αφήσει σημάδια αν ακουμπάς τα νύχια σου επάνω, για παράδειγμα. Οι κάμερες δεν είναι κάτι το σπουδαίο. Δεν αντιμετωπισα κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Η τιμή πάντα σε αυτά τα μοντέλα θα είναι υψηλή, μέχρι να γίνουν και αυτά mainstream. Δεν θα το κρατήσω γιατί οδευω προς fold 5. To 4 δεν έχει μεγάλες διαφορές.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • wns
    2
    38 στους 38 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δυστυχώς από την αρχή της αγοράς η ζελατινα της εσωτερικής οθόνης αρχισε να ξεκολάει στο εσωτερικό κατά μήκος του άξονα, στο σημείο που διπλώνει το κινητό. Τωρα μετά από 13 μήνες εμφανιζε τη μαυρη λωρίδα που εξαπλώνεται. Εστειλα εδώ και μία εβδομάδα εμαιλ στα κεντρικά της Ελλαδας και ακόμα καμία ανταπόκριση. Απευθύνθηκα προσωπικά σε εξουσιοδοτημένο service center και ακόμα περιμένω απαντηση.
    1899€ αγορά τον 8/2021 ( Silver 512 DS ) και εμφανίζει τέτοιο πρόβλημα. . Από μιά έρευνα δυστυχώς τώρα και στο Samsung forum το πρόβλημα έχει εμφανιστεί σε πολλούς απο 3 εώς 12 μηνες μετά. Τί να πώ. Περιμένω να δω τι θα μου πουν και θα επανέλθω.
    Απαράδεκτη κατάσταση......δε συσνιστώ την αγορά του μέχρι η τεχνολογία να ωριμάσει.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stam_stamo
    2
    20 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    εκπληκτικό τηλέφωνο κλπ κλπ συμφωνώ με τους προλαλισαντες σε ολα,το μόνο αρνητικό κάμερα πολύ μετρια
    ΑΛΛΑ
    στους 11 μήνες χρήσης η εσωτερική οθόνη,μια ωραία πρωία Κυριακής,έκανε κρακ και έσπασε στη μέση.!
    λόγο ενός ασήμαντου σημαδιου εξωτερικά της οθονης,το βγάλαν εκτός εγγύησης.
    μετά από 2ημερο διαπληκτισμο με σαμσουνγκ και τεχνικό τμημα ,τελικά πέρασε στην εγγύηση,και το έκαναν καινούριο.

    με λίγα λόγια,εκπληκτικό τηλέφωνο,αλλά δεν είναι έτοιμο ακόμα για τέτοια τεχνολογία...πολύ ευαίσθητο με αυστηρή αντιπροσωπεία και πανάκριβα ανταλλακτικά εάν γίνει καμία στραβή κ φύγεις εκτός εγγυησης

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Αρκετά καλό κινητό τηλέφωνο το πήρα 750 μεταχειρισμένο και πραγματικά είναι κόσμημα. Αρκετά βαρύ αλλά όλα είναι συνήθεια. Το έχω καθαρά για δουλειά καθώς έχω δωμάτια και με διευκολύνει στο να βλέπω τις κρατήσεις. Απίστευτη οθόνη και βολεύει πάρα πολύ. Ο ήχος Αρκετά δυνατός στα 750 είναι καλά .

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kostasalefr
    5
    7 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 256 GB

    Είναι εκπληκτικό κινητό, εξαιρετική κάμερα, μπαταρία, οθοναρα, ανοικτό παθαίνεις πλάκα από τα χρώματα αν βλέπεις ταινίες κλπ, το έχω 9 μήνες πάει σφαίρα

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GiannisPapagiannis FINE
    5
    38 στους 57 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 256 GB

    12 GB RAM, δεν προλαβαινεις να σκεφτεις και το εχει κάνει! Το οτιδήποτε!! Συγκλονιστικο τηλεφωνο, η καμερα απλα γελαει με το 13pro, ο ηχος ειναι σαν μινι-σινεμα με βαθος, το πλαίσιο με διαστημική αισθηση και η μπαταρια βγαζει ανετα ολη μερα, κ εχω την οθονη φουλ κ multitasking μονιμα τρεχω 5 πράγματα λογω δουλειας. Ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ, ανωτερο κι απο Note κ απο S22u και φυσικα απο το apple που με απογοητευσε επι 4 μηνες. Παρτε το χθες!!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giannis_platsoukas
    5
    21 στους 27 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Προερχόμενος από Samsung s10+.Το τηλέφωνο το έχω ήδη τρεις μήνες,είναι μία κατηγορία μόνο του απίστευτο σε όλα.Όποιος προχωρήσει στην απόκτηση του πολύ δύσκολα θα επιστρέψει σε συμβατικό τηλέφωνο.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • AngelosK11
    5
    10 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 256 GB

    Το κινητό είναι βγαλμένο από άλλο πλανήτη. Χρόνια χρήστης και iphone και Note. Αυτό είναι κυριολεκτικά η έννοια του Phablet. Αν είσαι ειδικά επαγγελματίας, ξεχνάς tablet. Τα κάνει όλα στην εντέλεια. Λειτουργικότητα με τα office FULL και αν έχει λίγη όρεξη να δεις τις δυνατότητες του Dex (όπου δεν είναι τέλειο σίγουρα) σε πάνε σε άλλο λεβελ λειτουργικότητας και productivity. Στην τωρινή του τιμή είναι κυριολεκτικά ευκαιρία και τα αξίζει πέρα για πέρα τα χρήματα του.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Αποστολίδης Θανάσης
    5
    26 στους 32 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Απίστευτη η εμπειρία χρήσης του αναδιπλούμενου κινητού. Δεν νομίζω ότι θα επιστρέψω ποτέ σε κανονική συσκευή.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alkiviadisb
    4
    17 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 256 GB

    Το τηλεφωνο είναι απίστευτο δε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να ξανα χρησιμοποιήσει ένα μη αναδιπλούμενο τηλέφωνο. Εννοείται πως το τηλέφωνο πέρνει βελτιώσεις αλλά όχι κάτι που να με κάνει να ξενερώσω για την επιλογή μου.
    Η μπαταρία δεν είναι το ατού του τηλεφώνου κ 'γιαυτό δεν βάζω 5 αστέρια!!!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GEORGE_STIMAGIOTIS
    2
    18 στους 97 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πεταμένα λεφτά... Έχει κολλήματα στις ειδοποιήσεις και η Samsung δηλώνει ανήμπορη να το επισκευάσει. Τραγικοί μόνο τα λεφτά να πάρουν!!!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • matzas
    5
    7 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 256 GB

    Το κινητό (tamplet) το έχω στην κατοχή μου μια εβδομάδα και απλά δεν υπαρχει μέτρο σύγκρισης με κάποιο κινητό της αγοράς αυτήν την στιγμή,γιατί πολύ απλά δεν είναι μόνο ένα κινητό τηλέφωνο αλλά πολλά περισσότερο.Η μπαταρία μου βγάζει μια μέρα,θα ήθελα περισσότερο αλλά δεν με πειράζει είμαι ικανοποιημένος από όλες τις άλλες δυνατότητες του κινητού.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • userakos21
    1
    77 στους 99 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μου έβγαλε μια πράσινη γραμμή στο κέντρο της οθόνης. το έστειλα service και κλασικά μου το βγάλανε εκτός εγγύησης λόγο υγρασίας. Δυστυχώς απίστευτη συσκευή με το χειρότερο σέρβις. Το πρόσεχα σαν τα μάτια μου δεν υπήρχε περίπτωση να είχε το παραμικρό ίχνος υγρασίας.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • eleftherios14panagiot
    5
    19 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σίγουρα μια συσκευή που κάνει την διαφορά, ένα ταμπλέτ και τηλέφωνο που χωράει στην τσέπη σου, υπέρ : οθόνη φοβερά χρώματα, μέγεθος φοβερό για βίντεο, παιχνίδια και να διαβάζεις βιβλία, 2.πολυ καλός ήχος, 3.multitasking, 4, ,εμφάνιση , 5 κάμερες 6. Η μπαταρία με σωστό σεταρισμα βγάζει εύκολα μέρα, 7 εξαιρετικό design, 8 s pen 9. Αδιάβροχο
    Κατά 1, πάχος 2, ,βαρος 3,, τιμή
    Σίγουρα μια καλή επιλογή, αλλά η τιμή του πολύ υψηλή, είχα απαλλαγή φπα και το πήρα στα 1490 ευρώ και πάλι ακριβό είναι

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • periscarter
    5
    17 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 256 GB

    Κάτοχος όλων των πρώην τοπ συσκευών samsung (s6 edge+, s7 plus s8 plus, s20 ultra, s21 ultra, note 8,9,10+,20 ultra), θέλω να πω οτι η συσκευή αυτή δεν υπάρχει!
    Οθονάρα, τρομερή ποιότητα κατασκευής, η μπαταρία μέχρι στιγμής στην μια βδομάδα χρήσης τα πάει πολύ καλά.
    Επίσης η υποστήριξη s pen είναι αρκετά χρήσιμη ειδικά όσοι θελαν Note νέο φέτος που δεν έβγαλε η εταιρεία.
    Σίγουρα στο μέλλον η τεχνολογία αυτή θα εξελιχθεί, αλλά αν σκέφτεσαι να πας σε fold, παρε το fold 3 δεν θα σε απογοητεύσει.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stathisperto56
    5
    25 στους 29 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξωπραγματικη συσκευή, κλειστό το δουλεύεις σαν κανονική συσκευή, ανοιχτό εκεί πας σε άλλο πλανήτη,, μαζί με το spen
    Τα μειονέκτημα του, είναι βαρύ και παχύ κλειστό
    Όποιος θέλει μια business συσκευή είναι μονοδρομος,
    Aν έχεις fold 2 δεν πας στο 3 μόνο για το spen
    Αν έχεις άλλη συσκευή το προτείνω

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

34 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Nicos_Los

To dual sim είναι δυο slots για δυο nano simcards η είναι ένα slot για ένα nano sim και το άλλο είναι esim?

wns

Οπως το ειπες στο τέλος. Το ένα είναι esim

eleftherios14panagiot

Γνωρίζει κάποιος αν στο edge panel μπορούμε να συμπληρώσουμε και άλλα app? Από το market όπως αναπάντητες, messener κλπ

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G Dual SIM (12GB/512GB) Phantom BlackSamsung Galaxy Z Fold 3 5G Dual SIM (12GB/512GB) Phantom BlackSamsung Galaxy Z Fold4 5G (12GB/256GB) Phantom BlackSamsung Galaxy Z Fold4 5G (12GB/256GB) Phantom BlackSamsung Galaxy Z Fold5 5G Dual SIM (12GB/256GB) Phantom BlackSamsung Galaxy Z Fold5 5G Dual SIM (12GB/256GB) Phantom BlackSamsung Galaxy Z Fold5 5G Dual SIM (12GB/512GB) Phantom BlackSamsung Galaxy Z Fold5 5G Dual SIM (12GB/512GB) Phantom BlackSamsung Galaxy Z Fold5 5G Dual SIM (12GB/256GB) Icy BlueSamsung Galaxy Z Fold5 5G Dual SIM (12GB/256GB) Icy Blue
από 999,90 €από 999,70 €από 1.259,70 €από 1.333,94 €από 1.279,08 €
ΚατασκευαστήςSamsungSamsungSamsungSamsungSamsung
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
RAM12 GB12 GB12 GB12 GB12 GB
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες