Κουκλοθέατρο Πράσινο
Κουκλοθέατρο

Κουκλοθέατρο ΠράσινοΚωδικός: 30511901

​Κουκλοθέατρο ξύλινο, μεσαίου μεγέθους, επιδαπέδιο-επιτραπέζιο, κατάλληλο για παιδικό δωμάτιο, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με πόρτες που κλείνουν, εύκολο στην μεταφορά και στην αποθήκευση.

Δες όλη την περιγραφή
24,29
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 24,29 €

Περιγραφή

Έχει υφασμάτινες σατέν κουρτίνες και διαθέτει μεγάλες πόρτες που προσφέρουν στήριξη και ασφάλεια, αλλά και την αίσθηση της κρυψώνας μέσα στην οποία το παιδί δημιουργεί το δικό του κόσμο.

Είναι χειροποίητο, από προσεγμένα, ανθεκτικά υλικά άριστης ποιότητας και κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα από την εταιρεία Kalantzis toys (οικογένεια Καλαντζή) που δραστηριοποιείται πάνω από 45 χρόνια στην κατασκευή κλασικών και παραδοσιακών παιχνιδιών. 

Το θεατρικό παιχνίδι συστήνεται από παιδαγωγούς και παιδοψυχολόγους ως ιδανικό μέσο ψυχαγωγίας και διαπαιδαγώγησης, αφού μέσω του κουκλοθεάτρου ενισχύεται η δημιουργικότητά, η φαντασία, η αυτοπεποίθηση και η κοινωνικότητα των παιδιών.

Διαστάσεις: 90x57x23cm

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Σετ
Όχι
Είδος
Κουκλοθέατρα

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • katia-london
    3
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Παρήγγειλα για δωρο το κουκλοθεατρο καθώς έχει ίδιο το παιδι μου εδω και 4 χρόνια κ είναι άθικτο. Αυτό που παραλάβαμε όμως δεν είχε καμία σχέση με το δικό μας. Το μπροστινό μέρος είναι από χαρτόνι πεπιεσμένο, τα παλαιότερα ήταν από ξύλο! Αν το ήξερα ότι έχουν ρίξει τόσο πολύ την ποιότητα κατασκευής δεν θα το αγόραζα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

45 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη