Asus GeForce GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 TUF Gaming EVO OC Κάρτα Γραφικών
Κάρτες Γραφικών

Asus GeForce GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 TUF Gaming EVO OC Κάρτα ΓραφικώνΚωδικός: 30517067

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μνήμη 6GB GDDR6, 192bit
  • PCI Express x16 3.0
  • Μέγιστη Ανάλυση 7680x4320 pixels
  • Μήκος κάρτας 206 mm​
  • DVI-D, HDMI 2.0b, DisplayPort 1.4
  • Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού 450 W

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει καλή απόδοση και αξίζει τα χρήματά της.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 6 μήνες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Η Asus GeForce GTX 1660 Ti 6GB TUF Gaming EVO OC είναι μια κάρτα γραφικών που απευθύνεται σε απαιτητικούς gamers και χρήστες που αναζητούν υψηλές επιδόσεις στα παιχνίδια και άλλες εφαρμογές που απαιτούν σημαντική δύναμη υπολογιστή.

Εξοπλισμένη με έναν πυρήνα Turing TU116 και 1536 πυρήνες CUDA, με 6GB GDDR6 μνήμης και μια συχνότητα μνήμης 12Gbps. Η Asus επίσης έχει επιταχύνει την κάρτα για ακόμα καλύτερες επιδόσεις, με τη συχνότητα του επεξεργαστή να φτάνει τα 1845MHz σε boost mode.

Η κάρτα γραφικών διαθέτει επίσης την τεχνολογία TUF compatibility testing, που εξασφαλίζει ότι η κάρτα είναι συμβατή με τις πλατφόρμες και τα εξαρτήματα της Asus, ενώ διαθέτει επίσης ανεμιστήρες με διπλής σφαιρικής ρουλεμάν αντοχής, για να εξασφαλίζεται μεγαλύτερη αντοχή και μειωμένη θορυβοποίηση.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει καλή απόδοση και αξίζει τα χρήματά της.

GeForce Experience

Καταγράψτε και μοιραστείτε βίντεο, στιγμιότυπα οθόνης και ζωντανές ροές με τους φίλους σας. Διατηρήστε τα drivers σας ενημερωμένα και βελτιστοποιήστε τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού σας. Το GeForce Experience σας επιτρέπει να τα κάνετε όλα αυτά. Είναι ο απαραίτητος σύντροφος της κάρτας γραφικών GeForce που διαθέτετε.

Turing Shaders

Τα Turing Shaders προσφέρουν βελτιωμένες δυνατότητες απεικόνισης και επεξεργασίας γραφικών στις κάρτες γραφικών της Nvidia.

Λειτουργούν με τη χρήση μιας αρχιτεκτονικής ροής εργασίας που επιτρέπει την ταυτόχρονη επεξεργασία πολλαπλών τμημάτων της εικόνας, κάτι που οδηγεί σε πιο ρεαλιστικά αποτελέσματα και βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά για ταχύτερη, πιο δροσερή και πιο αθόρυβη εμπειρία παιχνιδιού.

Nvidia Reflex

Λειτουργία Low Latency

Οι κάρτες GeForce GTX 16 Series και το Nvidia Reflex και παρέχουν τη χαμηλότερη καθυστέρηση και την καλύτερη απόκριση για το απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Κατασκευασμένο για τη βελτιστοποίηση και τη μέτρηση της καθυστέρησης του συστήματος, το Reflex παρέχει ταχύτερη απόκτηση στόχου, ταχύτερους χρόνους αντίδρασης και την καλύτερη ακρίβεια στόχευσης για ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Game Ready Drivers

Οι οδηγοί GeForce Game Ready προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Είναι λεπτομερώς ρυθμισμένοι σε συνεργασία με προγραμματιστές και έχουν δοκιμαστεί εκτενώς σε χιλιάδες διαμορφώσεις υλικού για μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία.

NVIDIA Ansel

Το NVIDIA Ansel είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου από τα παιχνίδια σας.

Τώρα, μπορείτε να μοιραστείτε τις πιο λαμπρές εμπειρίες παιχνιδιών σας με φωτογραφίες υπερ-ανάλυσης, 360 μοιρών καθώς επίσης και HDR.

DirectX 12

Το DirectX 12 είναι μια τεχνολογία που αναπτύχθηκε από τη Microsoft και χρησιμοποιείται από πολλούς κατασκευαστές καρτών γραφικών, συμπεριλαμβανομένης της Nvidia.

Οι κάρτες γραφικών GeForce παρέχουν προηγμένα χαρακτηριστικά DX12, όπως η ανίχνευση ακτίνων (ray tracing) και η σκίαση μεταβλητού ρυθμού (variable rate shading), ζωντανεύοντας τα παιχνίδια με εξαιρετικά ρεαλιστικά οπτικά εφέ και ταχύτερους ρυθμούς καρέ.

Nvidia G-SYNC

Η τεχνολογία αυτή συγχρονίζει τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης (refresh rate) του υπολογιστή με τη ροή καρέ (frame rate) του παιχνιδιού, εξαλείφοντας έτσι το tearing, το stuttering και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με τη μη συγχρονισμένη απόδοση των γραφικών.

Για να χρησιμοποιηθεί το G-Sync, απαιτείται μια συμβατή οθόνη που υποστηρίζει την τεχνολογία.

Virtual Reality

Η εικονική πραγματικότητα προσφέρει μερικές από τις πιο καθηλωτικές εμπειρίες στο gaming PC. Αλλά το να πετύχεις το σωστό VR είναι δύσκολο. Με πραγματικές αναλύσεις οθόνης στα 4Κ και αυξανόμενες, ελάχιστους ρυθμούς ανανέωσης 90 Hz και υψηλές ανοχές καθυστέρησης, η εικονική πραγματικότητα είναι μια από τις πιο απαιτητικές εφαρμογές στον κόσμο.

Προστατευτική πλάτη

Η πλακέτα PCB ενισχύεται από μια πίσω πλάκα που προσθέτει δομική ακαμψία, συμβάλλοντας στην αποτροπή της κάμψης της PCB και στην προστασία των εξαρτημάτων και των διαδρομών ιχνών από ζημιές.

Συμπαγής σχεδιασμός

Η TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti EVO συσκευάζει ισχυρή ισχύ απόδοσης σε ένα συμπαγές πλαίσιο που μεγιστοποιεί τη συμβατότητα με τα πιο πρόσφατα σασί.

Βραχίονας από ανοξείδωτο χάλυβα

Ο βραχίονας στήριξης της TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti EVO έχει ενισχυθεί με ανοξείδωτο χάλυβα 304 που είναι πιο σκληρός και πιο ανθεκτικός στη διάβρωση.

Auto-Extreme Technology

Η τεχνολογία Auto-Extreme είναι μια αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής επιτρέποντας την ολοκλήρωση όλων των κολλήσεων με ένα μόνο πέρασμα. Αυτό μειώνει τη θερμική καταπόνηση των εξαρτημάτων και αποφεύγει τη χρήση χημικών καθαρισμού, με αποτέλεσμα λιγότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

GPU TWEAK II

Το πρόγραμμα ASUS GPU Tweak II βοηθάει στην παραμετροποίηση της κάρτας γραφικών στο επόμενο επίπεδο. Σας επιτρέπει να τροποποιήσετε κρίσιμες παραμέτρους, όπως τη συχνότητα λειτουργίας της GPU, συχνότητα μνήμης και ρυθμίσεις τάσης, με την επιλογή να παρακολουθείτε τα πάντα σε πραγματικό χρόνο μέσω μιας προσαρμόσιμης περιοχής ενδείξεων στην οθόνη. Ο προηγμένος έλεγχος των ανεμιστήρων περιλαμβάνεται επίσης μαζί με πολλές άλλες δυνατότητες που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο την κάρτα γραφικών σας.

Κατασκευαστής

Asus

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
90YV0CT7-M0NA00

Γενικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Επεξεργαστή
Nvidia
Chipset Model
GeForce GTX 1660 Ti
Interface
PCI Express x16 3.0
Μέγιστη Ανάλυση
7680x4320 pixels
Τεχνολογία Παράλληλης Επεξεργασίας
Δεν Υποστηρίζει
Ειδικά Χαρακτηριστικά
OverClocked, Αερόψυκτη
Τύπος
Μεσαίας Κατηγορίας

Μνήμη

Χωρητικότητα Μνήμης
6 GB
Τύπος Μνήμης
GDDR6
Memory bus
192 bit

Συνδεσιμότητα

HDMI
2
DisplayPort
1
Άλλα Ports
DVI-D
Dual Link DVI
Όχι

Απαιτήσεις Συστήματος

Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού
450 W
Power Connectors
8-pin

Διαστάσεις

Μήκος
206 mm
Ύψος
124 mm
Πάχος
46 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Θερμοκρασία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

94 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
LiTrOnIc_xalaris

Καλησπερα τι διαφορα εχει η Asus GeForce GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 TUF Gaming EVO OC με τη Asus GeForce GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 TUF Gaming Evo αν ξερει καποιος να μου πει ποια ειναι καλυτερη επιλογη να αγορασω ευχαριστω....

Marios_Dfg

η oc εχει ετοιμο overclock φυσικα ειναι καλυτερη η oc

Charris_Demetrakopoulos

Καλησπερα σκαιφτομαι να την συνδυασω με εναν rayzen 5 5600g λετε να μειώσει την αποδοση της??

13_MS

Το ίδιο έχω πάμε μια χαρά set παρέα θα πετάει

Δες όλες τις ερωτήσεις (10)

Είδες πρόσφατα