Eye Envy Σκόνη για Καθαρισμό Ματιών Σκύλου 14gr
Καθαριστικά Σκύλου

Eye Envy Σκόνη για Καθαρισμό Ματιών Σκύλου 14grΚωδικός: 30540885

Το Eye Envy Tear Stain Remover αποτελεί σύστημα αφαίρεσης δακρυϊκών λεκέδων. Είναι ένα σύστημα δύο βημάτων που χρησιμοποιεί ένα εξωτερικά εφαρμοσμένο, ασφαλές και μη ερεθιστικό καθαριστικό για

Δες όλη την περιγραφή

Το Eye Envy Tear Stain Remover αποτελεί σύστημα αφαίρεσης δακρυϊκών λεκέδων. Είναι ένα σύστημα δύο βημάτων που χρησιμοποιεί ένα εξωτερικά εφαρμοσμένο, ασφαλές και μη ερεθιστικό καθαριστικό για την απομάκρυνση των αντιαισθητικών λεκέδων. Δεν περιέχει λευκαντικά, υπεροξείδια ή σκληρές χημικές ουσίες.

Δες όλη την περιγραφή
15,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 15,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 16,00 €

  2. 15,00 €

  3. 17,50 €

Περιγραφή

Το Eye Envy® Tear Stain Remover αποτελεί σύστημα αφαίρεσης δακρυϊκών λεκέδων. Είναι ένα σύστημα δύο βημάτων που χρησιμοποιεί ένα εξωτερικά εφαρμοσμένο, ασφαλές και μη ερεθιστικό καθαριστικό για την απομάκρυνση των αντιαισθητικών λεκέδων. Δεν περιέχει λευκαντικά, υπεροξείδια ή σκληρές χημικές ουσίες. Πρόκειται για τοπική εφαρμογή και δεν καταπίνεται. Είναι μη ερεθιστικό, εύκολο στη χρήση  και ασφαλές για γατάκια και κουτάβια.

Το υπερβολικό δάκρισμα, μπορεί να προκληθεί από πολλές μεταβλητές, όπως η τροφή, η περιεκτικότητα του νερού σε ορυκτά, αλλεργίες, ασθένεια, φραγμένοι δακρυικοί πόροι, οδοντοφυΐα, ακόμη και μολύνσεις ψύλλων. Οι δακρυϊκοί λεκέδες είναι πιο αισθητοί σε ανοιχτόχρωμα σκυλιά ή γάτες, αλλά ακόμη και τα σκούρου χρώματος κατοικίδια ζώα. Όπως και οι άνθρωποι, είναι φυσιολογικό τα μάτια του κατοικίδιου ζώου σας να παραμένουν υγρά με δάκρυα. Ωστόσο, τα δάκρυα του κατοικίδιου ζώου σας μαζεύονται στη γούνα που περιβάλλουν τα μάτια και η περιοχή γίνεται έδαφος αναπαραγωγής βακτηρίων προκαλώντας έτσι λεκέδες. Εάν δεν αντιμετωπιστεί, μπορεί να οδηγήσει σε φαγούρα, ερεθισμούς, ακόμη και μόλυνση. 

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε τη σκόνη στο τρίχωμα του κατοικιδίου σας, δουλεύοντας γύρω από τα μάτια ή τις χρωματισμένες περιοχές του προσώπου, σε αντίθετη φορά από αυτή του τριχώματος και προς όλες τις κατευθύνσεις. Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό βουρτσάκι, μπατονέτα ή την άκρη του δακτύλου σας. Αφήστε την να στεγνώσει. Αποφύγετε να εφαρμόσετε τη σκόνη στην περιοχή της μύτης του ζώου σας.

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Είδος
Σκόνη
Χρήση
Καθαρισμός ματιών

Συσκευασία

Τεμάχια
-
Βάρος
14 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

52 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
k_vasila

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, είναι αποτελεσματικό? Φεύγουν οι λεκέδες εντελώς?

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)