Δείτε εδώ

Αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ: 105349/05-11-2021. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Να μην γίνεται υπέρβαση της συγκεκριμένηςσυνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα Συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Opella Ε.Π.Ε. Λεωφ. Συγγρού 348, Κτίριο Α’, 176 74 Καλλιθέα, Τηλ.: 210 90 01 600, Fax: 210 92 49 129, www.sanofi.gr

Ad
Torq Gel με Γεύση Caramel Latte 45gr
Ηλεκτρολύτες & Ισοτονικά

Torq Gel με Γεύση Caramel Latte 45grΚωδικός: 30541559

Τα TORQ Energy Gels είναι φυσικά αρωματισμένα, υπερτονικά ενεργειακά τζελ, σχεδιασμένα για υψηλή απόδοση. Δεν περιέχουν τεχνητά γλυκαντικά ή χρώματα και έχουν μεταξένια, λεπτή υφή. Το TORQ Gel...

Δες όλη την περιγραφή

Τα TORQ Energy Gels είναι φυσικά αρωματισμένα, υπερτονικά ενεργειακά τζελ, σχεδιασμένα για υψηλή απόδοση. Δεν περιέχουν τεχνητά γλυκαντικά ή χρώματα και έχουν μεταξένια, λεπτή υφή. Το TORQ Gel εντάσσεται στο Σύστημα Τροφοδοσίας TORQ, που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με τα ενεργειακά ποτά, τις μπάρες και τις τσίχλες της TORQ για τη βέλτιστη...

Δες όλη την περιγραφή
2,90
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 2,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 2,90 €

Περιγραφή

Τα TORQ Energy Gels είναι φυσικά αρωματισμένα, υπερτονικά ενεργειακά τζελ, σχεδιασμένα για υψηλή απόδοση. Δεν περιέχουν τεχνητά γλυκαντικά ή χρώματα και έχουν μεταξένια, λεπτή υφή. Το TORQ Gel εντάσσεται στο Σύστημα Τροφοδοσίας TORQ, που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με τα ενεργειακά ποτά, τις μπάρες και τις τσίχλες της TORQ για τη βέλτιστη υποστήριξη της απόδοσης.

Για να αξιοποιήσετε πλήρως το TORQ Energy Gel, συνιστάται να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες του Συστήματος Τροφοδοσίας TORQ, ώστε να διασφαλίσετε την καλύτερη χρήση του προϊόντος.

HighLights
  • Πολλαπλά Μεταφερόμενοι Υδατάνθρακες
  • Μέρος του Συστήματος Τροφοδοσίας tORQ
  • Περιέχει 5 Ηλεκτρολύτες Κλειδιά
  • Μεταξένια Λεπτή Υφή
  • Επιλογές με Καφεϊνη

Τα tORQ Energy Gels είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να παρέχουν γρήγορα και αποτελεσματικά το μοναδικό μείγμα των Πολλαπλά Μεταφερόμενων Υδατανθράκων της tORQ και των 5 Βασικών Ηλεκτρολυτών. Χρησιμοποιούν την τεχνολογία 2:1 Maltodextrin, η οποία έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την απορρόφηση ενέργειας. Το προϊόν έχει καινοτόμα προφίλ γεύσης, που ενισχύει την ευχάριστη εμπειρία κατά τη χρήση.

Κάθε tORQ Gel περιέχει 30 γραμμάρια Πολλαπλά Μεταφερόμενων Υδατανθράκων (1 μονάδα tORQ), προσφέροντας σημαντικά μεγαλύτερη συγκέντρωση συγκριτικά με πολλά άλλα εμπορικά σήματα.

Σύστημα Τροφοδοσίας tORQ:
  • Συνιστάται η κατανάλωση 2-3 μονάδων tORQ ανά ώρα.
  • Σε καταστάσεις υψηλής εφίδρωσης, θα χρειαστείτε περισσότερα tORQ Energy Drinks.
  • Σε καταστάσεις χαμηλής εφίδρωσης, οι πιο συμπυκνωμένες μονάδες tORQ όπως το Energy Gel, τα tORQ Bars και τα tORQ Chews μπορούν να χρησιμοποιηθούν περισσότερο.

Η αλληλεπίδραση μεταξύ των προϊόντων τροφοδοσίας της tORQ εξηγείται λεπτομερώς στο Σύστημα Τροφοδοσίας, και η επιλογή των προϊόντων είναι προσωπική, ανάλογα με τις προτιμήσεις του αθλούμενου. Για μια πλήρη κατανόηση και αποτελεσματική χρήση, διαβάστε τον οδηγό του Συστήματος Τροφοδοσίας tORQ.

Το tORQ Gel είναι σχεδιασμένο για να παρέχει 30 γραμμάρια υδατανθράκων (1 μονάδα tORQ) γρήγορα και αποτελεσματικά, κάνοντάς το ιδανικό για χρήση σε όλες τις εντάσεις άσκησης. Ακολουθεί την τεχνολογία 2:1 Maltodextrin.

Σύστημα Τροφοδοσίας tORQ:
  • tORQ Gel: Εξαιρετικά χρήσιμο για αγώνες υψηλής έντασης ή προπόνηση.
  • tORQ Energy Drink: Συνδυάζεται καλά με τα tORQ Gels κατά τη διάρκεια αγώνων.
  • tORQ Bars & tORQ Chews: Ιδανικά για μεγαλύτερες αποστάσεις ή χαμηλότερες εντάσεις.

Το Συστήμα Τροφοδοσίας tORQ προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Για βέλτιστα αποτελέσματα, συνδυάστε τα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Μορφή
Gel
Γεύση
Caramel Latte

Ποσότητα

Βάρος
45 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη