Atomos Monitor - Recorder Ninja V+ 5″ 8K HDMI
Αξεσουάρ Φωτογραφικών Μηχανών

Atomos Monitor - Recorder Ninja V+ 5″ 8K HDMIΚωδικός: 30574120

Το Atomos Ninja V+ είναι ένας φορητός εξωτερικός εγγραφέας και ταυτόχρονα ένα κορυφαίο επαγγελματικό Monitor αφής με διάσταση 5,2″, ανάλυση 19201200 pixels και φωτεινότητα 1000 nit. Αποτελεί την...

Δες όλη την περιγραφή

Το Atomos Ninja V+ είναι ένας φορητός εξωτερικός εγγραφέας και ταυτόχρονα ένα κορυφαίο επαγγελματικό Monitor αφής με διάσταση 5,2″, ανάλυση 19201200 pixels και φωτεινότητα 1000 nit. Αποτελεί την εξέλιξη του άκρως επιτυχημένου και πολυβραβευμένου Ninja V, προσθέτοντας στις ήδη πλούσιες δυνατότητές του τη δυνατότητα εγγραφής σήματος 8Kp30 και συνεχόμενης...

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην επιλεγμένη χώρα.

από 740,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    740,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    740,00 €

  3. 742,00 €

Περιγραφή

Το Atomos Ninja V+ είναι ένας φορητός εξωτερικός εγγραφέας και ταυτόχρονα ένα κορυφαίο επαγγελματικό Monitor αφής με διάσταση 5,2″, ανάλυση 1920×1200 pixels και φωτεινότητα 1000 nit. Αποτελεί την εξέλιξη του άκρως επιτυχημένου και πολυβραβευμένου Ninja V, προσθέτοντας στις ήδη πλούσιες δυνατότητές του τη δυνατότητα εγγραφής σήματος 8Kp30 και συνεχόμενης καταγραφής 4Kp120 slow motion σε Apple ProRes RAW φορμά.

Παράλληλα κληρονομεί τις δυνατότητες καταγραφής 4Kp60 RAW ή video καθώς και συνεχόμενου HDp120 slow motion από το Ninja V. Συνεπώς αποτελεί ένα πανίσχυρο εργαλείο τόσο για όλες τις σύγχρονες όσο και για τις μελλοντικές μηχανές όλων των κατασκευαστών.

Το Atomos Ninja V+ αξιοποιεί την καταπληκτική ισχύ του νέου επεξεργαστή Atomos Silicon chip AtomIC3, το σύγχρονο λειτουργικό σύστημα AtomOS 10 και την εξαιρετική αποδοτικότητα του codec ProRes RAW που επιτρέπει την καταγραφή πολλών αναλύσεων και frame rate χωρίς παράλογες απαιτήσεις επεξεργαστικής ισχύος και αποθηκευτικού χώρου.

Κατασκευαστής

Atomos

Χαρακτηριστικά

Είδος
Monitor - Recorder

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Stelios tsipis
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Atomos Ninja v+ απλά εκπληκτικό μηχάνημα, δεν νοείται σοβαρός κινηματογραφιστής - βιντεογράφος χωρίς monitor.
    Χρησημοποιω αρκετά χρόνια τα monitor της atomos χωρίς να με έχουν απογοητεύσει ποτέ.
    Τελευταία χρησημοποιω το ninja v+ για αποκλειστική εγγραφή prores ώστε να έχω την καλύτερη δυνατή πληροφορία και ποιότητα εικόνας χωρίς ωστόσο να χρειάζομαι τεράστια επεξεργαστική ισχύς για το post production και κατά αυτόν τον τρόπο η ροή κυλά ομαλότητα χωρίς την παραμικρή αλλαγή ακόμα και σε τεράστιες ποσότητες δεδομένων 3-4tb τη φορά.
    Το monitor "φωνάζει" ποιότητα από μακριά εκπληκτική ποιότητα κατασκευής, συνεργάζεται άψογα ακόμα σε πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες όπως υγρασία, ακραία ζεστή, " με 45° βαθμούς κελσίου συνέχισε να γράφει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα".
    Είναι η ιδανική λύση για εγγραφή log ειδικά για μηχανές όπου δεν ενσωματώνουν lut, μπορείς να περάσεις μέσω του ssd lut ώστε να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο τι γράφεις.
    Έρχεται σε σκληρή θήκη για μεταφορά, μαζί με φορτιστή και για μόνιμη παροχή σε ρεύμα με ένα ανταπτορακη το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ως ανταπτορα για χρήση vmount battery αντί να βάλεις dummy battery, επίσης έχει και μια θήκη για ssd sata III το οποίο συρταρωνει στην πίσω πλευρά πράγμα το οποίο προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει διότι έχω αγοράσει θήκες μαγνησίου της Andycine ώστε να μην μπλοκάρουν οι αεραγωγοί στην πίσω πλευρά με αποτέλεσμα να ψύχεται καλύτερα.
    Δυνατότητα εγγραφής έως 8κ 25p για την κανον r5, και 4κ 50p για της υπόλοιπες σειρές.
    Εκτός της σειράς fx από την 6 και έπειτα το οποίο γράφει 4κ 100p.
    Μιλάμε πάντα για prores.
    Η οθόνη του φανταστική άμεση απόκριση με πανευκολο menu με εξαιρετικές και χρήσημες λειτουργίες όπως histogram, waveform, focus peaking κτλ..
    Τα μόνα αρνητικά που βρίσκω εγώ είναι ο περιορισμός στα 50p, το hdmi 2.0 θα μπορούσε να έχει 2.1 και η σχετική αργή απόκριση από το playback στο rec.

    • Αποτελεσματικότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Εύκολη χρήση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη