Κλαπάκης Σούβλα Τζακιού με Μοτέρ 72εκ.
Σούβλες

Κλαπάκης Σούβλα Τζακιού με Μοτέρ 72εκ.Κωδικός: 30621459

Τα ψητά στην σούβλα είναι πάντα τα πιο νόστιμα και τα πιο καλοψημένα φαγητά που μπορούμε να σερβίρουμε. Η συγκεκριμένη σούβλα διατίθεται με μοτέρ, από την εταιρία Κλαπάκης. Με πλεονέκτημα την αυτόματη...

Δες όλη την περιγραφή

Τα ψητά στην σούβλα είναι πάντα τα πιο νόστιμα και τα πιο καλοψημένα φαγητά που μπορούμε να σερβίρουμε. Η συγκεκριμένη σούβλα διατίθεται με μοτέρ, από την εταιρία Κλαπάκης. Με πλεονέκτημα την αυτόματη περιστροφή, εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας για το έδεσμά σας κι εσείς δεν έχετε παρα να περιμένετε να ετοιμαστεί. Βάσει της κατασκευής της και του...

Δες όλη την περιγραφή
81,99
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 81,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 81,99 €

Περιγραφή

Τα ψητά στην σούβλα είναι πάντα τα πιο νόστιμα και τα πιο καλοψημένα φαγητά που μπορούμε να σερβίρουμε. Η συγκεκριμένη σούβλα διατίθεται με μοτέρ, από την εταιρία Κλαπάκης. Με πλεονέκτημα την αυτόματη περιστροφή, εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας για το έδεσμά σας κι εσείς δεν έχετε παρα να περιμένετε να ετοιμαστεί. Βάσει της κατασκευής της και του μήκους της (72cm), είναι ιδανική για το ψήσιμο κοκορετσιού και όχι μονο.

Κατασκευαστής

Κλαπάκης

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
10-14

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Σούβλα
Χρήση
Κοκορετσιού
με Χερούλι
Όχι
με Μοτέρ
Ναι
για Ατέρμονα
Όχι
για Μοτέρ
Ναι
μιας Χρήσης
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
72 cm

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Ανοξείδωτη
Όχι
Τζακιού
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Asteroulis
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν , την ζαχάρωνα καιρό. Αναβω περιστασιακά το τζάκι μας το οποιο δεν ειναι ενεργειακο και ειναι για τα κλάματα γενικα , οπότε μόνο ομορφιά. Γουσταρω την φάση σούβλα επίσης , οπότε όταν ειδα τετοια κατασκευή λέω μ'αρέσει. Δεν ηθελα να δώσω όμως 75 ευρώ για να την πάρω μου φαινονταν αρκετά για την δική μου τσέπη. Την βρήκα στα 40€ τελευταίο κομμάτι όμως σε φυσικό κατάστημα και δεν αντιστάθηκα .

    Την χρησιμοποιήσαμε προχθες πρώτη φορά σε οικογενειακή μάζωξη. Έφτιαξα δυο χοιρινά κοντοσουβλια με 3 κιλα κρέας , χωρίς να γνωρίζω πόσο μπορεί να πάρει. Πιστευω οτι 4 κιλά τα παίρνει άνετα οπότε την επόμενη φορά αυτος ειναι ο στόχος. Τα τύλιξα με λαδόκολλα και έγιναν τελεια μέσα χωρίς να χάσουν τα ζουμια τους. Κάποια στιγμη βεβαια που αποφάσισα να ανοίξω πλέον την λαδόκολλα να παρει και λίγο χρωματάκι απο έξω δεν προσεξα πολύ και χύθηκαν όλα έξω , φύγαν και έξω απο το τζάκι , χαμός. Θέλει προσοχή λοιπόν σε αυτο το κομμάτι. Οπότε από πλευράς ψησίματος είμαστε πολυ ευχαριστημένοι με το προιον.

    Τώρα όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής.....
    Είναι λαμαρίνα γαλβανιζέ και βαμμένη. Στο πιατάκι απο κάτω ήδη έχει ξεφλουδιστεί ενα κομμάτι . Εννοείται πως με την χρήση που κάνουμε εμείς και την αποθήκευση σε εσωτερικό χώρο δεν θα έχει σοβαρό πρόβλημα ,και πως όταν τελικά χαλάσει θα εχει βγάλει τα χρήματα της. Όμως όταν πλέον βλέπω πως υπάρχει ανταγωνιστικό προιον στην ίδια σχεδόν τιμή με ανοξείδωτη κατασκευή , πιστεύω πως εκεί πρέπει να πάει ο υποφήψιος αγοραστής , εφ''οσον παραμείνουν ίδιες οι τιμές. Το ανοξείδωτο κατ'αρχάς θα καθαρίσει και πιο εύκολα.
    Επίσης το σουβλί είναι αρκετά μεγαλύτερο από όσο χρειάζεται. Προεξέχει δηλαδή αρκετά από την βάση , με αποτέλεσμα να δυσκολευτώ στην σωστή τοποθέτηση μέσα στο τζάκι. Πιστεύω θα το κόψω μερικους ποντους για να ειναι πιο κομπακτ .

    Τελος τον μηχανισμο θα τον καλυψω την επόμενη φορά με αλουμινόχαρτο για να μην απορροφά τόση θερμότητα. Κριμα ειναι θα φθαρει πριν την ώρα του.

    Άρα συνοψίζω πως είναι ένα πολυ ωραίο μερακλείδικο γκατζετ , που μπορει να σου δώσει μεγάλη ευχαρίστηση. Δέχεται βελτιώσεις , τις οποίες μακάρι να κάνει ο κατασκευαστής για να παραμείνει ανταγωνιστικό , και να παρει την δημοφιλία που πιστευω του αξίζει. Μου κάνει εντύπωση δηλαδη που ειμαι ο πρωτος που το σχολιαζει.

    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη