Lenovo Yoga Tab 13 13" με WiFi (8GB/128GB) Shadow Black
Tablets

Lenovo Yoga Tab 13 13" με WiFi (8GB/128GB) Shadow Black Κωδικός: 30623202

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2021
  • Οθόνη IPS 13" 2160 x 1350
  • Επεξεργαστής Snapdragon 870
  • Χωρητικότητα Μπαταρίας 10200 mAh
  • 12 ώρες αυτονομία μπαταρίας
  • Βάρος 830 gr
Δες όλη την περιγραφή
576,03
ΠαράδοσηΤρί, 16 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+13,99 €

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 576,03 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 576,03 €

Περιγραφή

Ενισχύστε την εμπειρία πολυμέσων σας στο Lenovo Yoga Tab 13. Βουτήξτε βαθιά σε διαφορετικούς κόσμους με ανάλυση 2K συντονισμένη από το Dolby Vision και περικυκλώστε τον εαυτό σας με τον κινηματογραφικό ήχο Dolby Atmos μέσω τεσσάρων ηχείων JBL βελτιστοποιημένα από το Lenovo Premium. Στη συνέχεια, παίξτε την με τη βελτιστοποιημένη για gaming GPU Qualcomm Adreno 650.

Το Lenovo Yoga Tab 13 απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν ένα tablet μεγάλης οθόνης για ψυχαγωγία, εργασία και διασκέδαση. Η μεγάλη οθόνη των 13 ιντσών του είναι κατάλληλη για την παρακολούθηση βίντεο, παιχνίδι και την περιήγηση στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, η ενσωματωμένη βάση στην πλάτη του tablet του προσφέρει μια άνετη θέση για την παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών αλλά και τη χρήση για εκπαιδευτικούς και εργασιακούς σκοπούς.

Άνεση

Στηρίξτε, κρεμάστε και γείρετε το tablet σας με μια βάση στήριξης από ανοξείδωτο χάλυβα, καθώς αισθάνεστε το δράμα και την ένταση των αγαπημένων σας ταινιών και εκπομπών σε εκπληκτική ποιότητα εικόνας 2K μέσω του Dolby Vision. Θα απολαμβάνετε την πλήρη χρωματική παλέτα sRGB για ώρες ασταμάτητα με την πιστοποιημένη προστασία ματιών TÜV που μειώνει τα επιβλαβή επίπεδα μπλε φωτός.

Το Yoga Tab 13 έχει επίσης πιστοποίηση Netflix HD.

Ήχος

Ζήστε και ακούστε κάθε νότα και ηχητικό εφέ στον δικό του φυσικό χώρο μέσω του κινηματογραφικού ήχου του Dolby Atmos μέσω των τετραγώνων ηχείων JBL. Θα βυθιστείτε σε κάθε ύμνο συναυλίας, podcast και βιντεοκλήση καθώς απολαμβάνετε τον ακριβή συντονισμό ήχου του Lenovo Premium Audio.

Εργασία σε 2 οθόνες

Η χρήσιμη θύρα micro-HDMI μετατρέπει το Yoga Tab 13 σε δεύτερη οθόνη του laptop όταν δεν είσαι στο γραφείο. Παράλληλα, το Lenovo Precision Pen 2 (πωλείται χωριστά) δίνει την ευχέρεια στους δημιουργούς να σχεδιάσουν όσο εύκολα θα το έκαναν στο χαρτί.

Παιχνίδια

Παίξτε τους πιο απαιτητικούς σε γραφικά τίτλους από τον καναπέ ή το κρεβάτι σας με μια φορητή πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για παιχνίδια βαρέως τύπου. Ή παίξτε σε χαμηλή καθυστέρηση τους τελευταίους τίτλους με το Cloud gaming.

Θα παίζετε όλη μέρα με μια μπαταρία που δεν σταματάει και θα επαναφορτίζεται μέσα σε λίγα λεπτά με γρήγορη φόρτιση 30 W.

Θύρες και Πλήκτρα

  • 1. Θύρα USB-C 3.1 Gen 1
  • 2. Πλήκτρο λειτουργίας
  • 3. Πλήκτρα ήχου
  • 4. Θύρα Micro-HDMI

Περιεχόμενα συσκευασίας

  • Lenovo Yoga Tab 13 tablet
  • Φορτιστής USB-C
  • Καλώδιο φόρτισης USB-C

Κατασκευαστής

Lenovo

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό Σύστημα
Android
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Χρώμα
Μαύρο
Βάρος
830 gr
Μοντέλο
-

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μνήμη RAM
8 GB
Χωρητικότητα
128 GB
Πυρήνες Επεξεργαστή
Octa-Core
Ταχύτητα Βασικού Επεξεργαστή
3,2 GHz

Οθόνη

Μέγεθος Οθόνης
13 "
Ανάλυση Οθόνης
2160 x 1350 pixels
Τύπος
IPS
Ευκρίνεια
2K

Κάμερα

Ανάλυση Βασικής Κάμερας
8 MP

Δίκτυα & Συνδεσιμότητα

Συνδεσιμότητα
Bluetooth, HDMI, USB-C
Δίκτυο Σύνδεσης
Wi-Fi

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
10200 mAh

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Αισθητήρες
Light Sensor, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Πυξίδα

Διαστάσεις

Μήκος
293,35 mm
Πλάτος
203,98 mm
Πάχος
6,2 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Sonasic
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγοράστηκε 22/11/2023 απο γνώστη αλυσίδα στα 500 ευρώ. Κύριος λόγος αγοράς οι 13 ίντσες καθώς (και δεν το γνώριζα) το μέγεθος στα tablet όπως και στα λάπτοπ πληρώνεται αδρά. Αγοράστηκε για την μητέρα μου καθώς δεν βολευόταν στον σταθερό υπολογιστή και ήθελε κάτι για το εξωχικό που να μπορεί αν βλέπει netflix μαζί με τον πατέρα χωρίς να βγάζουν τα μάτια τους σε μικρότερη οθόνη. Οταν εγώ αγόρασα το συγκεκριμένο δεν υπήρχε εγχώρια φθηνότερο σε αυτα τα χαρακτηριστικά. Γιατί καλώς κακώς αν και δεν προορίζεται για αποθήκευση αλλά μόνο για online προβολή ταινιων όπως netflix και άλλες ιστοσελίδες καλό είναι λόγω ενημερώσεων και του μέλλοντος να υπάρχει χώρος καθώς τα 64 gb δεν είναι τίποτα εν έτη 2023. Το tablet όμως είναι μοντέλο εαν δεν κάνω λάθος του 21 και έχει βγει και νεότερο (αυτοπου εχω) που διαθέτει θύρα hdmi ωστε να συνδεεται ευκολα με τηλεοράσεις ή υπολογιστές. Δεν κολλάει πουθενά (αλλήμονο στα 500 ευρώ) candy crush,facebook, netflix αέρα πατέρα. Απλως να ξέρετε παρόλο που η οθόνη του είναι 2k ανάλυσης στο netflix παίζει 1080p και υποστηρίζει dolby vision και atmos . Πολύ ωραία χρώματα και στο χέρι αισθάνεται οχρήστης οτι κρατάει κάτι στιβαρό. Αρχικά πήγα να αγοράσω samsung καθώς υπήρχαν αρκετά μοντέλα κάτω των 500 σε παρόμοιες ιντσες όμως με χειρότερα χαρακτηριστικά και όντας το παλιό της μητέρας μου samsung και λόγω των ανώτερων χαρακτηριστικών είπαμε να πάμε στη lenovo μιας και έχει πολύ καλό όνομα στο χώρο των ηλεκτρονικών συσκευων. Μας εβγαλε ασπροπροσωπους. Στο πολυ θετικο του tablet η βαση του γιατι μεχρι τωρα ηθελε καποιος θηκη για να το στηριξει χωρις να το κραταει. Εδω υπαρχει μια βαση παρα πολυ στιβαρη και καλης ποιοτητας που σου δινει την αισθηση οτι θα κρατησει το tablet σε θεση φωτογραφιας για να μπορει καποιος απο αποσταση να δει μια ταινια ή να κοιταει στο facebook χωρις να το κραταει. Αυτη η βαση βρισκεται πισω κατω στο tablet και απλως τη γυρνατε με το χερι και οπου την αφησεται δεν κουνιεται και καθεται καιτο tablet . Δεν χει stop ενδιαμεσα ουτε κανει κλικ κλικ οπως αλλες βασεις σε αλλες συσκευες αλλά απλώς γυρνάτε σαν μοχλό και αφηνετε. Δινει την αισθηση της στιβαροτητας και οτι θα κρατησει παρα πολλα χρονια και οχι της φτηνιαρικης βασης. Τα ηχεια κορυφη,εβαλα λιγο netflix dolby atmos και ακουγα σαν να φοραω ακουστικα στον σταθερο υπολογιστη μου με την καρτα ηχου που του εχω. Εξαιρετικη διαυγεια για ηχεια απο tablet ,Κλασης ανωτερα απο το προηγουμενο samsung tab του 2017 . Ξεχασα να αναφερω για οποιον του αρεσει να κρεμαει το tablet η βαση μπορει να κανει γυρισμα 180 μοιρες με αποτελεσμα να το κρεμασετε το tablet σε τοιχο σαν κορνιζα και να κατσει κανονικα (οσοι το ρισκαρετε) και βλεπετε ταινια. Το εχει μαλιστα σε φωτογραφια στις οδηγιες ο ιδιος ο κατασκευαστης.

    Στα αρνητικα:Περιεργη θεση κουμπιων (ερχομενος απο samsung) βρισκονται κατω δεξια οπως καθεται ορθιο ισως γιατι ο κατασκευαστης θεωρει οτι οι περισσοτεροι χρηστες θα το εχουν μονιμα καθιστο και οχι στα χερια τους,αλλα συνηθιζονται χωρις καποιο θεμα.

    Πολλες εφαρμογες οταν δεν κρατατε το tablet αλλα το αφηνεται σε γραφειο με τη βαση, δεν γεμιζουν την οθονη αλλα εμφανιζονται σε μικροτερο παραθυρο στο κεντρο οταν τις ανοιγετε οπως facebook,candy crush . Ειναι αρκετα ενοχλητικο γιατι το smasung δεν το εκανε. Και για να μην το κανει πρεπει να το γυρναω και να το κραταω στα χερια (η μανα μου στη συγκεκριμενη περιπτωση καθως αγοραστηκε για εκεινη) . Οποτε οσους σας ενοχλει δειτε το σε καποιο καταστημα γιατι εγω δεν το ειδα πριν προχωρησω στην αγορα. Μικρο μειον αλλα ενοχλητικο δεδομενου του κοστους.

    Συμπερασμα. Για τα χαρακτηριστικα του και τις ιντσες του δεν υπαρχει καλυτερη ποιοτητα τιμης/αποδοσης αυτη τη στιγμη που αναρτω την κριτικη 22/11/2023 στην Ελλαδα για αγορα απο Ελλαδα . Μιλαμε για 8gbram 128 gb χωρητικοτητα 2k αναλυση, 13 ιντσες.Περισσοτερο πληρωνεται τις ιντσες οπως και στα λαπτοπ. Προοριζεται για ατομα που θελουν απλη χρηση,ταινιες χωρις να βγαζουν τα ματια τους και φυσικα λογω της βασης που εχει για ατομα που δουλευουν απο σπιτι. Θα σας γλυτωσει πολυ κοπο η βαση καθως πολλες θηκες γερνουν και σπανε τα νευρα του χρηστη. Το προτεινω αλλά προσοχη να δειτε αυτο με τις εφαρμογες που οταν το tablet δεν το κρατατε αλλα το αφηνεται καπου σταθερο δεν εμφανιζονται κανονικα αλλα μονο στη μεση της οθονης. Και ναι κοιταξα ρυθμισεις και οτιδηποτε δεν φτιαγνεται ειναι του UI της lenovo. Καλες αγορες!!!! Να σημειωθει οτι και σε δυτικες χωρες η τιμη του ειναι ιδια στα 500 ευρω. Ελπιζω να βοηθησα .

    ΥΓ: Στην συσκευασια περιεχεται φορτιστης, καλωδιο για να βαζεται ακουστικα με καταληξη 3.5 mm οσοι δεν εχετε bluetooth , δεν εχει πενα αγοραζεται ξεχωριστα και φυσικα ενα καλωδιο εξαιρετικης ποιοτητας hdmi χοντρο για συνδεση σε αλλες συσκευες. Θα προτεινα να αγορασετε θηκη και τζαμι για το tablet καθως φαινεται αρκετα ευαισθητο και η εγγυηση δεν καλυπτει το σπασιμο της οθονης.

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Flevio
    4
    5 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολυ καλο tableτ αλλα εχει ενα ελλατωμα.
    Αν το συνδεσεις σα μονιτορ σε pc δεν λειτουργεί η αφη σα ποντικι.
    Θεμα windows driver μαλλον.
    Δεν βρηκα λυση.

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Μπαταρία
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία

Ερωτήσεις

28 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
gymakos

Καλημερα, εχει συνδεσει καποιος κινητο Samsung, απο dock δια μεσω του hdmi, και αν ναι το DEX που θα πρεπει να βγαλει στην οθονη, χειριζεται με αφη-πεν της Lenovo?ευχαριστω.

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

Lenovo Yoga Tab 13 13" με WiFi (8GB/128GB) Shadow BlackLenovo Yoga Tab 13 13" με WiFi (8GB/128GB) Shadow BlackLenovo P12 12.7" Tablet με WiFi (8GB/128GB) Storm GreyLenovo P12 12.7" Tablet με WiFi (8GB/128GB) Storm GreyLenovo P12 12.7" Tablet με WiFi (8GB/128GB/Without Pen) Storm GreyLenovo P12 12.7" Tablet με WiFi (8GB/128GB/Without Pen) Storm GreyXiaomi Pad 6S Pro 12.4" Tablet με WiFi (8GB/256GB) ΓκριXiaomi Pad 6S Pro 12.4" Tablet με WiFi (8GB/256GB) ΓκριLenovo Tab P12 12.7" με WiFi (8GB/128GB/Lenovo Tab Pen Plus) ΓκριLenovo Tab P12 12.7" με WiFi (8GB/128GB/Lenovo Tab Pen Plus) Γκρι
από 576,03 €από 376,50 €από 299,99 €από 569,00 €από 395,00 €
ΚατασκευαστήςLenovoLenovoLenovoXiaomiLenovo
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Μέγεθος Οθόνης13 "12,7 "12,7 "12,4 "12,7 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες