Casio G-Shock GBD-200-1 (Μαύρο)
Smartwatches

Casio G-Shock GBD-200-1 (Μαύρο) Κωδικός: 30719594

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2021
  • Αυτονομία έως 2 χρόνια
  • Bluetooth
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή
129,60
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 119,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    129,60 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    174,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    175,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    175,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    172,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    172,00 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    140,00 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    183,00 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    154,33 €

  10. 154,00 €

  11. 156,10 €

  12. 118,10 €

  13. Επίσημος μεταπωλητής
    172,00 €

  14. Επίσημος μεταπωλητής
    185,00 €

  15. 168,46 €

  16. Επίσημος μεταπωλητής
    174,00 €

  17. Επίσημος μεταπωλητής
    175,00 €

  18. 154,00 €

  19. Επίσημος μεταπωλητής
    173,00 €

  20. Επίσημος μεταπωλητής
    170,00 €

  21. 139,00 €

  22. Επίσημος μεταπωλητής
    170,00 €

  23. Επίσημος μεταπωλητής
    173,00 €

  24. 174,00 €

  25. 222,00 €

  26. 186,82 €

  27. 156,85 €

  28. 119,00 €

  29. 149,00 €

  30. 162,79 €

  31. Επίσημος μεταπωλητής
    180,00 €

Περιγραφή

Αποκτήστε το πιο λεπτό ρολόι της σειράς G-Shock από την Casio. Διαθέτει κουμπί φωτισμού στο μπροστινό μέρος για γρήγορη χρήση και εύκολη ανάγνωση των γνωστοποιήσεων κατά τη διάρκεια της νυχτερινής προπόνησης. Επίσης προσφέρει πρόσβαση στο GPS του smartphone σας μέσω Bluetooth για ακριβή μέτρηση επιταχυνσιόμετρου.

Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε βρίσκονται στο χέρι σας, απόσταση, ταχύτητα και ρυθμός, καθώς και αυτόματη μέτρηση γύρων για παρακολούθηση του χρόνου τρεξίματος σε συγκεκριμένες αποστάσεις. 

Το Casio G-Shock GBD-200 απευθύνεται σε αυτούς που αγαπούν τον αθλητισμό και το fitness και επιθυμούν ένα ρολόι που θα τους βοηθήσει να παρακολουθούν την πρόοδο τους και να βελτιώνουν την απόδοσή τους. 

Προπονητικές λειτουργίες

Διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύνολο χρήσιμων χαρακτηριστικών όπως εμφάνιση της διανυθείσας απόστασης, της ταχύτητας, του ρυθμού κίνησης και μια σειρά από άλλες ενδείξεις που υπολογίζονται με βάση έναν συνδυασμό δεδομένων που λαμβάνονται από το GPS και το επιταχυνσιόμετρο. 

Παρέχει επίσης μια επισκόπηση του χρόνου (χρόνος που έχει παρέλθει, χρόνος γύρου, μήκος γύρου, μέση ταχύτητα), υψόμετρο (αθροιστική ανάβαση, αθροιστική κατάβαση, ταχύτητα ανάβασης/κάθοδος), θερμίδες που καίγονται και καρδιακό ρυθμό.

Μέτρηση αποστάσεων

Η μέτρηση αποστάσεων γίνεται με μεγάλη ακρίβεια με τη χρήση ενός ενσωματωμένου επιταχυνσιόμετρου που διαθέτει, ενώ είναι επίσης δυνατή η προσαρμογή της απόστασης χρησιμοποιώντας το GPS του smartphone

Αδιάβροχο: 200M/20ATM

Το G-Shock GBD-200 διαθέτει στεγανότητα 200M/20ATM και είναι σχεδιασμένο για κολύμπι, κολύμβηση με αναπνευστήρα, αλλά και για καταδύσεις με αναπνευστική συσκευή.

Το 200M / 20ATM υποδεικνύει τον βαθμό αντοχής στο νερό σύμφωνα με το πρότυπο ISO 6425. Οι δοκιμές ISO περιλαμβάνουν εναλλασσόμενες θερμοκρασίες, βάθη, πιέσεις (νερό, αέρας) για διαφορετικά χρονικά διαστήματα σε ηρεμία και κατά το χειρισμό με το λειτουργικού μέρος του ρολογιού. Στην περίπτωση των καταδυτικών μοντέλων, πραγματοποιείται επιπλέον δοκιμή αντοχής στο αλμυρό νερό και της ικανότητας του ρολογιού να αντιμετωπίζει την υπερπίεση (πρακτικές αποσυμπίεσης).

Λεπτός, συμπαγής σχεδιασμός

Κατασκευασμένο από αντιαλλεργικό, αδιάβροχο υλικό και δεν απορροφά τον ιδρώτα. Εξοπλισμένο επίσης με το πιο κοινό κούμπωμα που χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλα τα ρολόγια. Απλώς περάστε την πόρπη στην επιθυμητή τρύπα για να το προσαρμόσετε στα μέτρα σας.


Αντοχή κραδασμών

Κατασκευασμένο από σκληρό υλικό με υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικό σε γρατσουνιές και χτυπήματα.


Κατασκευαστής

Casio

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android, iOS
Οθόνη Αφής
Όχι
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth
Λουράκι
-
Μοντέλο
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Δόνηση
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
Αλτίμετρο, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών, Ανθεκτικό στις Γρατζουνιές
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα

Διαστάσεις

Βάρος
58 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

Phol
5
8 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Για την χρήση που το θέλω είναι εξαιρετικό μέχρι τώρα. Το έχω λίγο πάνω από μήνα.
Ήθελα ένα G-Shock μικρό στο χέρι αλλά να είναι ανθεκτικό και να μπορεί να με ειδοποιεί όταν κάποιος με καλεί στο κινητό. Αυτά μέχρι τώρα τα κάνει άψογα. Σε Samsung A70 δεν εχει χάσει ποτέ την σύνδεση. Μου έχει πέσει κατω καμποσες φορες, το έχω γεμίσει λάσπες, το έχω πλύνει σε ντους κτλ και μέχρι τώρα δεν έχει κανένα θέμα.
Το functionality για το τρεξιμο δεν το έχω χρησιμοποιήσει άρα δεν μπορώ να πω, επίσης βλέπω οτι μετράει και βήματα αλλά δεν έχω τσεκάρει εάν η μέτρηση είναι ακριβής.

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αντοχή
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
Σου φάνηκε χρήσιμη;

redepe
1
16 στους 37 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Κατ' αρχήν δεν είναι "smartwatch", με την έννοια που ξέρουν οι χρήστες των smartwatch!

Η διαδικασία συγχωνησμού με smartphone μέσω της εφαρμογής της Casio, είναι αχρήαστα πολύπλοκη.

Δεν είμαι πρωτάρης όσον αφορά τα smartwatches και στο κινητό μου, moto g52, έχω συνδεδεμένα: Samsung Galaxy Watch, Haylou Solar LS05, Amazfit Neo, Xiaomi Mi Band 4, Amazfit GTR 3 Pro, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, εκτός από το Casio, που ακολουθώντας τις οδηγίες κατά γράμμα, μου πήρε αρκετά περισσότερο χρόνο και που όταν αποσυνδεθεί, κάτι που συμβαίνει συχνά-πυκνά, δεν επανασυνδέεται αυτόματα όπως και τα άλλα.

Όσον αφορά τις ειδοποιήσεις, για να δεις μία, αν λάβεις καμία, η διαδικασία που χρειάζεται να κάνεις στο ρολόι για την δεις, δεν αξίζει, επίσης, αν δεν υπάρχει αρκετός φωτισμός η οθόνη δεν φαίνεται, παρόλο που η Casio την ονομάζει MIP (Memory In Pixel) LCD, τα γράμματα είναι μικροσκοπικά και ο "φωτισμός" διαρκεί μόλις 3" και οι ειδοποιήσεις είναι μόλις 2 γραμμές κείμενο!

Όσον αφορά τις μετρήσεις, πρέπει να του προσδιορίσεις τι θα κάνεις, για πόση ώρα και για πόση απόσταση! Σε αντίθεση με με τα υπόλοιπα smartwatches/bands, όπου όλα γίνονται αυτόματα!

Όσον αφορα την εφαρμογή τώρα... Απλά χάλια. Και το τραγικό είναι, ότι μετά από καθε αναβάθμιση, γινεται και χειρότερη, αφού εκτός από την δυσκολία σύνδεσης/επανασύνδεσης του ρολογιού, βγάζει ειδοποιήσεις επανεκκίνησης της, τουλαχιστον 10 φορές την ημερά!

Στους ενδιαφερόμενους, θα συνιστούσα να παρακολουθήσουν στο YouTube, τις διαδικασίες συγχρονησμού, ανάγνωσης ειδοποιήσεων, αλλά προπάντων, την διαδικασία αλλαγής μπαταρίας πριν το πάρουν, κάτι που εγώ, δυστυχώς δεν είχα κάνει.

Προσωπικά το έχω συνδεδεμένο με το κινητό για συγχρονησμό της ώρας, αλλά απενεργοποιημένες τις οποίες ειδοποιήσεις, λόγω της διαδικασίας που χρειάζεται η ανάγνωση τους.

Κατά τη γνώμη μου, δεν αξίζει τα λεφτά του, διότι υπάρχουν πολύ καλύτερα smartwatches αλλά και απλά ρολόγια Casio από αυτό.

Αν ήταν Solar τουλάχιστον, για να μην χρειαζόταν αλλαγή η μπαταρία του κάθε χρόνο και όχι με negative οθόνη, τότε μπορεί, αλλά όπως είναι, απλά όχι.

  • Αντοχή
  • Δύσκολος συγχρονισμός
  • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
  • Οθόνη
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Akira_Miyamoto
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το καλύτερο G-square για εμένα. Εάν το έκαναν solar θα ήταν το τέλειο Casio. Ευκρινέστατη οθόνη,όμορφο/ιδιαίτερο design και αντοχή σε όλες τις συνθήκες!!
    Πλέον δεν το συγχρονιζω με το κινητό ,καθώς προτιμω να κανω οικονομία στην μπαταρία. Το έχω σε airplane mode και βλέπω ότι χρειάζομαι (βήματα ημέρας/μηνα ,world time) από το ίδιο το ρολόι. Έχω πιο "smart" ρολόγια για fitness και gadget tweaking.
    Αξίζει τα χρήματα του και με το παραπάνω...όχι ως smartwatch,αλλά ως ένα "διαφορετικό" G-Shock,με κάποιες επιπλέον λειτουργίες.

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • talon_80
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Του βάζω 4 και όχι 5 αστέρια γιατί θα μπορούσε να μην έχει τις "smart" λειτουργίες του και να είναι άψογο και κυρίως, ακόμα φθηνότερο. Το αγόρασα με σκοπό να μην το χρησιμοποιήσω ως smartwatch καθόλου από την αρχή. Έψαχνα ένα G-Shock με MIP display για καθημερινή χρήση. Όντως η οθόνη του αξίζει τα λεφτά της, μιας και είναι ευανάγνωστη σε μεγαλύτερες γωνίες θέασης και χαμηλότερο φωτισμό από όλες τις negative displays αλλά και τις συμβατικές positive της Casio. Το λουράκι του είναι λίγο άκαμπτο σε σχέση με παλαιότερα G-Shock και Pro Trek που έχω, άλλα διάβασα ότι το υλικό κατασκευής του έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες που φαίνεται όντως να υπάρχουν. Αν η Casio αφαιρούσε τις smart λειτουργίες/bluetooth/accelerometer κλπ, χρησιμοποιούσε πιο ολεοφοβικό κρύσταλλο και το έκανε tough solar, θα μιλούσαμε για το καλύτερο G-Shock όλων των εποχών.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nefakithebest
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το 1ο που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι η ευκρίνεια της οθόνης. Ήμουν πολύ διστακτική στην αρχή, γιατί τα negative displays είναι πάντα σκέτο βάσανο να δεις την ώρα, μόνο για μόστρα κάνουν. Αυτό είναι φωτεινό και ευδιάκριτο υπό όλες τις συνθήκες φωτισμού! Και κάπου εδώ σταματάνε τα καλά... Τα κουμπιά είναι ενα δράμα να τα μάθεις, δεν ξέρω αν φταίει που είμαι συνηθισμένη στα στάνταρ κουμπιά G-Shock, αυτά εδώ είναι λαβύρινθος. Η εφαρμογή για το κινητό είναι για κλωτσιές, απλά ξεφτιλα για την Casio (που μαλιστα εχει βγάλει 3 εφαρμογές και πρέπει να έχεις άλλη, ανάλογα με το ρολόι, είναι δυνατόν?!) και ουσιαστικά το φοράω χωρίς να χρησιμοποιώ κάτι πέραν της ώρας και του βηματομετρητη. Καλά, για τη δόνηση που λέει ότι έχει, δεν εχει λειτουργήσει ποτέ, παρότι την εχω ενεργοποιήσει.

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Δύσκολος συγχρονισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kateriva
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω ένα μήνα και είναι τέλειο! Ήθελα ένα ρολόι να μετράει βήματα και να έχει δόνηση στο ξυπνητήρι. Δεν έχω συνδέσει τις ειδοποιήσεις. Με το κινητό κάποιες φορές δεν συνδέεται αμέσως.

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panoss99
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    οτι καλύτερο αν ασχολείστε με γυμναστική το πρόγραμμα g shock move ειναι φοβερό και η ποιότητα κατασκευής κορυφαία, αξίζει τα λεφτά του

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ko__Ma_
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα δυνατά του χαρτιά ειναι η ακρίβεια στην ώρα αντε να χανει 5'' στον μήνα εκτος σύνδεσης, η πολύ όμορφη εμφάνιση, η τρομερής ευκρίνειας οθόνη, τα 20bar αντοχη στο νερό και ότι είναι g-shock για αυτά το πήρα. Όσο για τις smart λειτουργίες κάνει ότι υπόσχεται, θα ειδοποιήσει σε κλήσεις κ μνματα που είναι το βασικό, τα βήματα μου φαίνονται πολλά που δείχνει ότι κάνω αλλά OK μπορεί κ να χει δίκιο, έχει και κάτι άλλα που δεν με ενδιαφέρουν...

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Spyros_Gogos
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ευτυχής κάτοχος για 6 μήνες. Η οθόνη του, αν και negative display, είναι καταπληκτική. Μεγάλη και ευδιάκριτη. Η σύνδεση με το κινητό γίνεται εύκολα και μέσω της εφαρμογής G-SHOCK MOVE μπορείς να ρυθμίσεις τις λειτουργίες του ρολογιού (ξυπνητήρι, αντίστροφη μέτρηση, χρονόμετρο κλπ). Έχω αποφύγει να συνδέσω τις υπόλοιπες εφαρμογές και δεν έχω άποψη. Ο φωτισμός είναι καλός. Αν είστε λάτρεις των τετράγωνων g-shock τότε η επιλογή του μόνο και μόνο για την οθόνη του αξίζει.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexandros_Charalampidis
    5
    8 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν το έχω 2 χρόνια δεν το βγάζω από το χέρι ποτέ μπάνιο με ζεστό νερό ,δουλευο οικοδομή χτυπήματα πολλά δεν καταλαβενη τίποτα απολύτως το μόνο μειονέκτημα συνδέεται δύσκολα με το κινητό. Με λίγα λόγια οποίος θέλει ρολόι ορεο εμφανισιακά γιατί είναι το συγκεκριμένο και να βλεπη ώρα ημερομηνία είναι ότι πρέπει. Casio εγγύηση!!!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nickboss
    1
    4 στους 39 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ένα άχρηστο ρολόι, που θα σας σπάσει τα νεύρα, και στο τέλος θα καταλάβετε ότι δεν αξίζει τα χρήματα του. δεν συγχρονίζει, δεν ειδοποιεί και γενικά δεν κάνει τίποτα καλά. Μην σπάσετε τα νεύρα σας και τα χρήματα σας.

    • Δύσκολος συγχρονισμός
    • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
    • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • arabian
    2
    11 στους 31 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα λεφτα που ζηταει ειναι υπερβολικα για τετοιου ειδους ρολοι.
    Μαξ 100 ευρω επρεπε να ειχε.
    Οι ειδοποιησεις ειναι με κατι γραμματα ψειρες που τα βλεπεις οριακα και χωρις λεπτομερειες απλα σου λεει σου εστειλε μηνυμα ο ταδε στο facebook.
    Για να ρυθμισεις το ρολοι πρεπει να ψαχνεις 3 ωρες με τα κουμπια.
    Ο backlight φωτισμος μετριος διχως ιδιαιτερη ενταση.
    Οι μετρησεις του δεν ειναι ακριβεις ο βηματομετρητης ειναι στο περιπου και χανει πολύ.
    Το κρατησα 2 μηνες κ το εδωσα .......πολυ ωραιο εμφανισιακα αλλα μεχρι εκει.
    Smartwatch δεν ειναι και δεν αξιζει 200 ευρω με την καμία.
    Aν δειτε βιντεακια στο youtube που το ανοιγουν για να δουν τον μηχανισμο του θα γελατε μεχρι αυριο.........της πλακας εντελως.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
    • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • antoniustag
    5
    6 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι το πιο όμορφο τετράγωνο G-Shock με το πιο ευδιάκριτο display. Ως προς την συνδεσιμότητα με το κινητό χωρίς να έχω εμπειρία με άλλα G-Shock τέτοιου τύπου ή άλλα smartwatch με φαίνεται σχετικά αργό. Όμως και χωρίς να υπάρχει σύνδεση με αυτό είναι πλήρως αυτόνομο και οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν μόνο μέσα από το ίδιο το ρολόι. Τα βήματα τα μετράει και χωρίς την σύνδεση με το Bluetooth. Το μόνο αρνητικό είναι ότι στην ρύθμιση της ώρας δεν γίνεται να ρυθμιστούν τα δευτερόλεπτα παρά μόνο τα λεπτά. Δεν έχω χρησιμοποιήσει τις fitness λειτουργίες του, μου είναι αχρείαστες, οπότε δεν έχω άποψη.

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ApostZar
    5
    6 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το ρολόι το έχω ένα μήνα και είναι αυτό που περίμενα. Πολύ καλή ακρίβεια στην μέτρηση των βημάτων (έχει πολύ μικρή διαφορά με την μέτρηση του iPhone). Η ποιότητα κατασκευής του είναι άριστη (μιλάμε για G-shock άλλωστε) και η οθόνη του καταπληκτική. Δεν το έχω δοκιμάσει σε γυμναστική. Από την εφαρμογή G-shock MOVE μπορείς να ρυθμίσεις τα πάντα. Η εφαρμογή έχει κάποια θέματα αλλά σε επόμενες ενημερώσεις πιστεύω θα λυθούν. Το επόμενο βήμα είναι να βγει το συγκεκριμένο ρολόι ως solar.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • georgios.galanopoulos
    5
    12 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    επιτελους ενα g shock με εξαιρετικα ευαναγνωστο negative digital display. Κατα τα αλλα η συνηθισμενη κορυφαια ποιοτητα κατασκευης απο την casio ,ελαφρυ,λεπτο ,συνδεεται με το κινητο για καταγραφη προπονησης. Αξιος απογονος του αρχικου τετραγωνισμενου ψηφιακου casio απο το 1980

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μερικά γράμματα είναι κάπως μικρά. Το menu του είναι λίγο περίεργο. Κατά τα άλλα άψογο

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ότι καλύτερο για τά λεφτά του smart και με την ποιότητα της Casio G-Shock

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Αντοχή
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός

Ερωτήσεις

98 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
karlosamos

Γνωρίζει κάποιος/α το κόστος αλλαγής στο λουράκι και την μπαταρία;
Γνωρίζει κάποιος αν δέχεται ειδοποιήσεις από viber, messenger κτλ και αν μπορείς να απομονώσεις ποιες από αυτές θα σου έρχονται; Γιατί σε ένα βίντεο που είδα σαν να κατάλαβα ότι παίρνει ειδοποιήσεις μόνο από e-mail, κλήσεις, sms και τις λαμβάνεις όλες ή καμία. Ισχύει;
Για παράδειγμα έχω συνδέσει μία κάμερα ασφαλείας στο κινητό μου και μου έρχονται ειδοποιήσεις. Πρώτον θα τις δέχομαι τις ειδοποιήσεις και δεύτερον θα μπορώ να δέχομαι μόνο αυτές; Γιατί ειδοποιήσεις από e-mail και sms δεν με ενδιαφέρουν.
Ευχαριστώ.

V_Vii
sourmenidis.giorgos

Η οθόνη είναι μονίμως αναμμένη ή σβήνει και ξυπνάει με το σήκωμα του καρπού όπως στα περισσότερα Smartwatches? Αν ναι, έχει πάντα την ίδια φωτεινότητα?

helpa

Κατεβάζεις την εφαρμογή για κινητό τηλ
και ρυθμίζεις τα πάντα από την εφαρμογή, όπως πόσα δευτερόλεπτα θα είναι αναμενο το λαμπάκι, να ανάβει όταν περιστρέφετε τον καρπό
.

tsiozos

Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο ρολόι αλλά για περπάτημα και κυρίως ποδήλατο αλλά στο manual δε λέει και για παρακολούθηση άσκησης ποδηλάτου. Γράφει μόνο για περπάτημα. Δεν μπορεί να παρακολουθήσει άσκηση ποδηλάτου; Υπάρχει κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ.

ApostZar

Δεν κάνει για ποδήλατο. Εγώ που το έχω, όταν κάνω ποδήλατο βγάζει ο,τι να ´ναι στα βήματα.

alekdokken

Καλησπέρα. Σ αυτό το μοντέλο υπάρχει καταγραφή για κολύμβηση η μόνο το φοράς στην κολύμβηση; Ευχαριστώ.

Δες όλες τις ερωτήσεις (5)

Παρόμοια προϊόντα

Casio G-Shock GBD-200-1 (Μαύρο)Casio G-Shock GBD-200-1 (Μαύρο)Casio G Shock Step Tracker Bluetooth 46mm Αδιάβροχο Smartwatch (Μαύρο)Casio G Shock Step Tracker Bluetooth 46mm Αδιάβροχο Smartwatch (Μαύρο)Casio G-Shock GBX-100NS-1ER (Μαύρο)Casio G-Shock GBX-100NS-1ER (Μαύρο)Garmin Forerunner 55 42mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Black)Garmin Forerunner 55 42mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Black)Casio GBA-800-1AER Smartwatch (Μαύρο)Casio GBA-800-1AER Smartwatch (Μαύρο)
από 119,00 €από 159,54 €από 185,00 €από 168,99 €από 117,96 €
ΚατασκευαστήςCasioCasioCasioGarminCasio
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςΑλτίμετρο, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, ΘερμιδομετρητήςΒηματόμετροΑλτίμετρο, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, ΘερμιδομετρητήςGPS, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'ΥπνουN/A
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες