Ibanez AZES40 Ηλεκτρική Κιθάρα 6 Χορδών με Ταστιέρα Jatoba και Σχήμα ST Style Mint Green
Ηλεκτρικές Κιθάρες

Ibanez AZES40 Ηλεκτρική Κιθάρα 6 Χορδών με Ταστιέρα Jatoba και Σχήμα ST Style Mint Green Κωδικός: 30774966

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Υλικό σώματος: Poplar | Λεύκα
  • Υλικό λαιμού: Maple | Σφένδαμος
  • Ταστιέρα από Jatoba
  • Pickup: 1 Humbucker, 2 single coils
  • Χορδές: ​010" - 046"
Δες όλη την περιγραφή
324,90
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+50,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 324,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 293,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    325,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    325,00 €

  4. 325,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    324,90 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    324,89 €

Περιγραφή

Η ηλεκτρική κιθάρα AZES40 της Ibanez απευθύνεται κυρίως σε κιθαρίστες που αναζητούν ένα όργανο με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ήχου. Είναι μια κιθάρα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά είδη μουσικής, από rock και metal μέχρι jazz και fusion. 

Είναι ιδανική για επαγγελματίες μουσικούς, αλλά και για ερασιτέχνες κιθαρίστες που αναζητούν μια κιθάρα με υψηλή απόδοση και ευκολία παιξίματος.


Διάταξη μαγνητών HSS Essentials

​Η διάταξη μαγνητών HSS (Humbucker-Singlecoil-Singlecoil) που διαθέτει αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς διατάξεις μαγνητών.

Στη διάταξη αυτή, υπάρχουν τρεις μαγνήτες στο σώμα της κιθάρας: ένας humbucker στη θέση του bridge (γέφυρας) και δύο single coil στις θέσεις του middle και neck (μεσαίος και μπροστινός).

Οι δύο single coil μαγνήτες προσφέρουν καθαρό και διαυγή ήχο, καθώς και καλή απόκριση στα χαμηλά μεσαία. Ο humbucker μαγνήτης, από την άλλη, προσφέρει πιο ζεστό και πλούσιο ήχο, καθώς και μεγαλύτερη αντίσταση στο feedback.

Η διάταξη αυτή επιτρέπει στον κιθαρίστα να επιλέγει μεταξύ διαφορετικών συνδυασμών μαγνητών, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία στον ήχο της κιθάρας του.


Passive μαγνήτες

Οι μαγνήτες που είναι εξοπλισμένη η Ibanez AZES40 είναι παθητικοί (passive), και δεν απαιτούν εξωτερική τροφοδοσία για να λειτουργήσουν. Συγκεκριμένα, οι passive μαγνήτες λειτουργούν με τη χρήση του μαγνητισμού, και παράγουν ένα σήμα που είναι αντιστρόφως ανάλογο με την κίνηση των χορδών.

Κατασκευή λαιμού από ξύλο Maple (Σφένδαμο)

Το ξύλο Maple που υπάρχει στο λαιμό είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την ακουστική της κιθάρας, καθώς παράγει έναν λαμπερό και ακριβή τόνο ο οποίος προκύπτει από τη σκληρότητα του ξύλου.

Κατασκευή σώματος από ξύλο Poplar (Λεύκα)

Το ξύλο Poplar που χρησιμοποιείται στο σώμα της κιθάρας προσφέρει έναν ισορροπημένο ήχο με έμφαση στα μεσαία και χαμηλά, αποδίδοντας καλά και στα πιο δυνατά παιξίματα.



Κλασικό σχήμα σώματος ST

Το σχήμα σώματος ST που διαθέτει ακολουθεί τις γραμμές μιας από τις πιο διαδεδομένες ηλεκτρικές κιθάρες, όπως τις Stratocaster. Ο σχεδιασμός της έχει σώμα με διπλό κόψιμο για πρόσβαση στα υψηλότερα frets και ένα εκτεταμένο "κέρατο" στην πάνω πλευρά που προσφέρει άψογο ζύγισμα κατά το όρθιο παίξιμο.

Με ένα ευρύ φάσμα υποστηρικτών, συμπεριλαμβανομένων των Jimi Hendrix, Buddy Holly, David Gilmour και Jeff Beck, είναι σαφές ότι το σχήμα ST Style μπορεί να χειριστεί πρακτικά οποιοδήποτε μουσικό στυλ.

Ταστιέρα από ανθεκτικό ξύλο Jatoba

Η ταστιέρα της AZES40 έχει 22 τάστα και είναι κατασκευασμένη από ξύλο Jatoba με αρκετά υψηλό βαθμό σκληρότητας και αντοχής. Διαθέτει ένα κοκκινωπό καφέ χρώμα και παράγει έναν ισορροπημένο, πλούσιο ήχο στις χαμηλές και μεσαίες συχνότητες.



Ibanez machineheads / Split-shaft

Εξοπλισμένη με χυτο-πρεσσαριστά περιβλήματα και split-shaft.

Το χυτοπρεσσαριστό περίβλημα προσφέρει προστασία από τις σκόνες και ευκολία στο κούρδισμα, ενώ ο διαιρούμενος άξονας διευκολύνει την αλλαγή των χορδών.

Μήκος λαιμού 25 ίντσες (63.5 εκατοστά​)

Η κιθάρα AZES 40 διαθέτει μήκος λαιμού 25 ίντσες, γεγονός που την καθιστά εύκολη για χρήση από παιδιά και κιθαρίστες μεσαίου αναστήματος.

Ακτίνα ταστιέρας 250 χιλιοστά

Η ακτίνα της ταστιέρας των 250 χιλιοστών δεν είναι πολύ επίπεδη, ούτε πολύ στρογγυλή, και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τον κιθαρίστα που παίζει για πρώτη φορά. Είναι μια μέση λύση που επιτρέπει την εκμάθηση του σωστού παιξίματος κάθε νότας, διατηρώντας παράλληλα έναν υψηλό βαθμό άνεσης.

Μονή υποδοχή εξόδου

Ο μονός υποδοχέας εξόδου είναι κατασκευασμένος από συμπαγές, ανθεκτικό υλικό, ώστε να αποφεύγεται η ανεπιθύμητη μετακίνηση και χαλάρωση του, η οποία οδηγεί σε αστοχία της επαφής ή αποσύνδεση. 

T106 tremolo / Comfort round Steel saddles

Η γέφυρα T106 είναι εξοπλισμένη με στρογγυλές σέλες από ανθεκτικό χάλυβα. Η κατασκευή της παρέχει μεγαλύτερο εύρος ρύθμισης του ύψους και ευκολία στη ρύθμιση. Επιπλέον, οι βίδες είναι λιγότερο πιθανό να προεξέχουν, προσφέροντας λιγότερη καταπόνηση του χεριού σας στο χτύπημα και καλύτερη άνεση στο παίξιμο.

Dyna-MIX9 με διακόπτη Alter Switch

Το dyna-MIX 9 προσφέρει εννέα ηχητικές παραλλαγές και μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ των λειτουργιών humbucker και single coil με ένα απλό κούνημα του μίνι διακόπτη. Μια λειτουργία προσομοιώνει ακόμη και έναν ήχο humbucking από το συνδυασμό των δύο single coil pickups.

Σχετικά με την Ibanez

Η Ibanez ιδρύθηκε το 1908 από τον όμιλο Hoshino Gakki Co Ltd με έδρα την Ιαπωνία και κατασκευάζει μουσικά όργανα και αξεσουάρ, όπως ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσα, ακουστικές κιθάρες και ενισχυτές. 


Κατασκευαστής

Ibanez

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
AZES40-MGR

Χαρακτηριστικά

Σχήμα
ST Style
Body
Poplar
Neck
Maple
Fretboard
Jatoba
Αριθμός Χορδών
6
Tremolo
Ναι
Θήκη
Όχι
Σετ
Όχι
Χρώμα
Πράσινο

Μαγνήτες

Διάταξη Μαγνητών
HSS
Λειτουργία Μαγνητών
Passive

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Θα σας πω λόγια ενός τεχνικού που μου σύστησε την συγκεκριμένη κιθάρα.
    Εδώ μιλάμε για ένα μουσικό όργανο που δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα, μάλιστα δε κάποιες φορές ξεπερνάει κατά πολύ, γνωστά μοντέλα της fender με τιμές άνω των 1000 ευρώ.
    Η απάντηση του τεχνικού στην ερώτηση μου "γιατί αυτή η κιθάρα ακούγεται καλύτερα από μία τον 1000 ή και 2000€ καλύτερα?"
    Γιατί ο κόσμος ψωνίζει με το μάτι και όχι με το αυτί!".
    Με λίγα λόγια με το που θα αγοράσετε αυτή την κιθάρα θέλει ένα setup με 9.5 χορδές και να πείτε στο τεχνικό να σκληρύνει λίγο το τρέμουλο. θα απολαύσετε τον ήχο της και το εύκολο παίξιμο της! Το δε βάρος της είναι άψογο! Δεν σε κουράζει καθόλου και η επιλογή 20 ήχων που βγάζει την καθιστούν άψογη!

    • Δεν τρίζουν τα τάστα
    • Ποιότητα ηλεκτρονικών μερών
    • Αίσθηση ταστιέρας
    • Πλούσιος ήχος
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες