Sony RMF-ED004 Γνήσιο Τηλεχειριστήριο Τηλεόρασης
Τηλεχειριστήρια Τηλεόρασης

Sony RMF-ED004 Γνήσιο Τηλεχειριστήριο ΤηλεόρασηςΚωδικός: 30897399

Τηλεχειριστήριο τηλεόρασης με επιφάνεια αφής One-Flick.

Δες όλη την περιγραφή
70,00
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 70,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 70,00 €

  2. 107,43 €

Περιγραφή

Όλα ξεκινούν από τα δάκτυλά σας

Απλός, έξυπνος χειρισμός

Αλληλεπιδράστε με την τηλεόρασή σας πιο εύκολα από ποτέ. Περιηγηθείτε εύκολα στα στοιχεία που εμφανίζονται στην οθόνη σας από την επιφάνεια αφής. Δεν χρειάζεται να στρέψετε το τηλεχειριστήριο στην οθόνη της τηλεόρασης. Με το ενσωματωμένο NFC μπορείτε να μοιράζεστε φωτογραφίες ασύρματα από το smartphone στην οθόνη της τηλεόρασης με ένα άγγιγμα.

Με ένα άγγιγμα

Με μερικές απλές κινήσεις των δακτύλων σας πάνω στην επιφάνεια αφής εξαιρετικής απόκρισης, μπορείτε να αναζητήσετε προγράμματα τηλεόρασης, διαδικτυακά βίντεο, φωτογραφίες και πολλά ακόμα.

Το τηλέφωνό σας στην τηλεόραση με ένα άγγιγμα

Μοιραστείτε ασύρματα φωτογραφίες, βίντεο και άλλα από το smartphone ή το tablet σας στην οθόνη της τηλεόρασης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η δυνατότητα κατοπτρισμού NFC με ένα άγγιγμα. Χωρίς κωδικούς πρόσβασης. Χωρίς ρύθμιση. Απλή σύνδεση με ένα άγγιγμα.

Δείτε τα πάντα στη μεγάλη οθόνη

Δείτε εικόνες από το Xperia tablet ή smartphone στη μεγάλη οθόνη. Συνδέστε τη συσκευή σας στο τηλεχειριστήριο και μεταδώστε περιεχόμενο μέσω Bluetooth ή Wi-Fi.

Χειριστείτε όλο τον εξοπλισμό σας

Ξεχάστε τη ρύθμιση πολλών τηλεχειριστήριων. Αν το σύστημα Home Cinema διαθέτει θύρα υπερύθρων (IR Blaster), μπορείτε να το ελέγχετε μέσω του τηλεχειριστηρίου One-Flick.

Μεγάλες δυνατότητες, λεπτή σχεδίαση

Πληθώρα λειτουργιών, χωρίς την ογκώδη σχεδίαση. Το τηλεχειριστήριο One-Flick είναι λεπτό και ελαφρύ, για να χωράει άνετα στην παλάμη σας.

Κατασκευαστής

Sony

Χαρακτηριστικά

Χρήση
Τηλεόραση
Συμβατότητα
Sony
Είδος Συμβατότητας
Γνήσιο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη