ESP LTD EC-1000 FM Ηλεκτρική Κιθάρα 6 Χορδών με Ταστιέρα Pau Ferro και Σχήμα Single Cut Amber Sunburst
Ηλεκτρικές Κιθάρες

ESP LTD EC-1000 FM Ηλεκτρική Κιθάρα 6 Χορδών με Ταστιέρα Pau Ferro και Σχήμα Single Cut Amber Sunburst Κωδικός: 3092913

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Υλικό σώματος: Mahogany | Μαόνι
  • Υλικό λαιμού: Mahogany | Μαόνι
  • Ταστιέρα από Pao Ferro
  • Pickups: 2x Humbucker
Δες όλη την περιγραφή

από 1.079,00 €

Περιγραφή

Οι κιθάρες της σειράς LTD EC-1000 έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν τον ήχο, την αίσθηση, την εμφάνιση και την ποιότητα που χρειάζονται οι επαγγελματίες μουσικοί σε ένα όργανο.

Η EC-1000FM διαθέτει όλα τα αριστοκρατικά χαρακτηριστικά της LTD Deluxe που την κάνουν να ξεχωρίζει από τις άλλες κιθάρες της σειράς της, όπως τα ένθετα και το purfling από abalone, το πλήρες δέσιμο σώματος, λαιμού, κεφαλής και τα κλασικά παθητικά pickups Seymour Duncan JB/'59.

Απευθύνεται κυρίως σε μουσικούς που παίζουν μουσικά είδη όπως rock, metal, και heavy metal. Είναι κατάλληλη για όσους αναζητούν μια ποιοτική κιθάρα για επαγγελματική χρήση, για μουσικά σχήματα ή για χρήση στο στούντιο ηχογράφησης.

Σχήμα σώματος single cut

Το σχήμα που διαθέτει η ηλεκτρική κιθάρα της ESP είναι single cut με στρογγυλεμένο σχήμα το οποίο προσφέρει ζεστό, μπάσο ήχο με μεγάλη διάρκεια στις νότες. Το σχήμα single cut έχει ένα μόνο cutaway, δηλαδή μια εγκοπή στην κορυφή του σώματος που επιτρέπει την πρόσβαση στις υψηλότερες νότες της ταστιέρας.

Κατασκευή σώματος και λαιμού από μαόνι (Mahogany)

Το ξύλο μαονιού που διαθέτει προσφέρει έναν πλούσιο, ζεστό και βαθύ ήχο, με δυνατό μπάσο και καλά μεσαία και υψηλά πρίμα. Αυτός ο ήχος είναι κατάλληλος για πολλά στυλ μουσικής, όπως rock, blues, jazz και heavy metal.

Seymour Duncan '59

Το pickup 59' στο λαιμό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή pickups επειδή είναι ευέλικτο.

Είναι σχεδιασμένο στο πνεύμα των αυθεντικών humbuckers P.A.F. της δεκαετίας του 1950, με γλυκό sustain και γεμάτο, καθαρό ήχο στις χορδές. Η ESP όμως προχώρησε σε μερικές βελτιώσεις για να εκσυγχρονίσει ελαφρώς το σχεδιασμό και να το κάνει πιο προσαρμόσιμο σε διαφορετικά στυλ.

Παίξτε απαλά τις νότες και οι μεσαίες και οι υψηλές εντάσεις θα φαίνονται να υποχωρούν, πατήστε δυνατά και οι νότες θα είναι σίγουρες και καθαρές. 

Δεν υπάρχει είδος μουσικής που να μην μπορεί να παίξει το pickup '59.

Ο Humbucker Seymour Duncan JB στη γέφυρα είναι ο πιο δημοφιλής όλων των εποχών.

Blues, country, fusion, punk, hard rock, grunge, thrash, ο Humbucker JB πάντα ακουγόταν σωστά, ακόμα και όταν νέα μουσικά είδη εμφανίζονταν γύρω του. 



Σχετικά με την ESP

Η ESP (Electric Sound Products) είναι μια εταιρεία κατασκευής μουσικών οργάνων, η οποία ιδρύθηκε το 1975 στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Αρχικά, η εταιρεία ειδικευόταν στην κατασκευή custom μπάσων, αλλά στη συνέχεια επέκτεινε τη δραστηριότητά της και στην κατασκευή ηλεκτρικών κιθάρων.

Κατασκευαστής

ESP

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Σχήμα
Single Cut
Body
Mahogany
Neck
Mahogany
Fretboard
Pau Ferro
Αριθμός Χορδών
6
Tremolo
Όχι
Θήκη
Όχι
Σετ
Όχι
Χρώμα
Amber

Μαγνήτες

Διάταξη Μαγνητών
HH
Λειτουργία Μαγνητών
Passive

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Athanasios_Mpenos
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εγώ έχω τις πρώτες εκδόσεις του μοντέλου/κόστιζαν περίπου 1200 ευρώ πριν μερικά χρόνια και κατασκευάζονταν στην Κορέα. Πρόκειται για ένα όργανο (τουλάχιστον) Value-for-money. Καπάκι (όχι καπλαμάς) από maple, ταστίερα (indian) rosewood με flag inlays (pearl), χρώμα orange sunburst (πολύ καλή δουλειά). Σετ μαγνητών Seymour Dunkan Hot-rodded [JB (B) / '59 (N)] και sperzel locking tuners. Τα ηλεκτρικά αξιοπρεπέστατα (διακόπτης, ποτενσιόμετρα και καλώδια) χωρίς θορύβους κτλ. (Εάν και εφόσον πάθουν κάτι κάποιο/ απλά το αντικαθιστάς με Αμερικάνικό CTS ή Bourns). Η αίσθηση της ταστιέρας απίστευτα βολική. Εν ολίγοις, ένα all around οργανο που μπορεί να παίξει τα πάντα (τζαμάρω από blues μέχρι heavy metal). Το έχω χρησιμοποίησει Live και σε ηχογραφήσεις. Κατά την γνώμη μου, συγκριτικά με άλλα όργανα του ίδιου οικονομικού επιπέδου, είναι αξιοπρεπέστατη. Εάν και εφόσον φόραγε άλλη μάρκα στο headstock (πχ Gibson ή PRS) θα κόστιζε τουλάχιστον τα διπλά. Οι νεότερες εκδόσεις κατασκευάζονται απ' όσω γνωρίζω στην Ινδονησία και έχουν παρεμφερή χαρακτηριστικά, οι τιμές δε είναι αρκτετά πιο χαμηλές. Σε αυτές δεν γνωρίζω πολλά καθώς δεν τις έχω παίξει αλλά νομίζω πως δεν υστερούν σε ποιότητα καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο θεωρείται το deluxe της σειράς των EC (ή 1000 και η 1001).

    • Δεν τρίζουν τα τάστα
    • Απόδοση μαγνητών
    • Ποιότητα ηλεκτρονικών μερών
    • Αίσθηση ταστιέρας
    • Πλούσιος ήχος
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες