Επαναφορτιζόμενος Αποχνουδωτής Λευκός
Αποχνουδωτές

Επαναφορτιζόμενος Αποχνουδωτής ΛευκόςΚωδικός: 30987571

Ο αποχνουδωτής είναι μια χρήσιμη συσκευή για την αφαίρεση χνουδιού από ρούχα, ταπετσαρίες, κουβέρτες και άλλα υφάσματα, μέσω της οποίας τα ρούχα μας θα φαίνονται σαν καινούργια για μεγαλύτερο χρονικό...

Δες όλη την περιγραφή

Ο αποχνουδωτής είναι μια χρήσιμη συσκευή για την αφαίρεση χνουδιού από ρούχα, ταπετσαρίες, κουβέρτες και άλλα υφάσματα, μέσω της οποίας τα ρούχα μας θα φαίνονται σαν καινούργια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Το εργονομικό σχήμα της συσκευής ταιριάζει τέλεια στο χέρι σας. Χάρη στην παροχή ρεύματος, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να ανησυχείτε για τις...

Δες όλη την περιγραφή
9,57
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 9,38 €

Περιγραφή

Ο αποχνουδωτής είναι μια χρήσιμη συσκευή για την αφαίρεση χνουδιού από ρούχα, ταπετσαρίες, κουβέρτες και άλλα υφάσματα, μέσω της οποίας τα ρούχα μας θα φαίνονται σαν καινούργια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Το εργονομικό σχήμα της συσκευής ταιριάζει τέλεια στο χέρι σας. Χάρη στην παροχή ρεύματος, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να ανησυχείτε για τις μπαταρίες.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

  • 3 λεπίδες
  • Προστασία από την καταστροφή του υφάσματος
  • Ισχύς: 5W
  • Τροφοδοτικό 230V
  • Καλώδιο: 135 cm
  • Δοχείο
  • Διαστάσεις: 12/15 / 5,5εκ

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Τροφοδοσία
Επαναφορτιζόμενο
Χρώμα
Λευκό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Καλουτσικο είναι και εγώ το πήρα γιατί μπαίνει στην πρίζα και δεν έχεις θέμα με μπαταρίες που πέφτουν κλπ. Μετα από κάνα λεπτό μυρίζει σαν να καίγεται πλαστικό. Έχω κάνει δουλειά σε μπλούζες και φούτερ και κάνει σχετικά καλή δουλειά, θέλει αρκετά περάσματα και να το πηγαίνεις σιγά σιγά. Το δοχείο που έχει όταν πας να το βγάλεις θέλει προσοχή γιατί γεμίζει ο τόπος. Καλή κινεζια είναι. Θα δούμε πόσο θα αντέξει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιτέλους μπόρεσα και αποχνούδωσα μια μπλούζα χωρίς διακοπές. ΤΈΛΕΙΟ. Είχα επαναφορτιζόμενο και για να καθαρίσω μια μπλούζα το κατάφερα μετά από 2 διακοπές γιατί αποφορτιζόταν

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    πραγματικά πολύ καλο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

75 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
basiliki54

Κάνει μόνο για τρίχες, ή και για τα χνούδια που βγαίνουν από τα πλεκτά?

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)