Armor Case for Raspberry Pi 4 B with Dual Fan

Armor Case for Raspberry Pi 4 B with Dual FanΚωδικός: 31046770

Η θήκη Armor με διπλό ανεμιστήρα για το Raspberry Pi 4B είναι ο ιδανικός συνεργάτης σας ενάντια στην ζεστή. Με περίβλημα αλουμινίου προστατεύει το pi του επάνω και του κάτω μέρους από τη...

Δες όλη την περιγραφή

Η θήκη Armor με διπλό ανεμιστήρα για το Raspberry Pi 4B είναι ο ιδανικός συνεργάτης σας ενάντια στην ζεστή. Με περίβλημα αλουμινίου προστατεύει το pi του επάνω και του κάτω μέρους από τη θερμότητα και τις κρούσεις, σχεδόν τέλεια. Είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χρειάζεται περισσότερο χώρο από το Pi και έτσι επιτρέπει τη...

Δες όλη την περιγραφή
15,90
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 18 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 15,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 15,90 €

Περιγραφή

Η θήκη Armor με διπλό ανεμιστήρα για το Raspberry Pi 4B είναι ο ιδανικός συνεργάτης σας ενάντια στην ζεστή. Με περίβλημα αλουμινίου προστατεύει το pi του επάνω και του κάτω μέρους από τη θερμότητα και τις κρούσεις, σχεδόν τέλεια. Είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χρειάζεται περισσότερο χώρο από το Pi και έτσι επιτρέπει τη χρήση σε ήδη υπάρχουσες εφαρμογές.

Κατασκευαστής

OEM

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 1
  3. 2
  4. 1
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • KOSTAS_NTOUNIS

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Βάζω 5 αστέρια διότι το έχω εγκαταστήσει στο Raspberry Pi 4b 4GB από τις 07/01/2023 και μέχρι σήμερα 21/03/2023 που κάνω την αξιολόγηση το Raspberry είναι ενεργοποιημένο χωρίς να το έχω απενεργοποιήσει. Το έχω στην εξοχική μου κατοικία. Δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου, για να το ακούσεις πρέπει να βάλεις το αυτί σου σχεδόν πάνω από τους ανεμιστήρες. Θα επανέλθω αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 37-41 βαθμούς με εγκατεστημένα Windows 10 pro και με το IVMS 4200.

    Επανέρχομαι με νέα αξιολόγηση στις 21/04/2023 άρχισαν τα ανεμιστηράκια να κάνουν ένα πιο έντονο θόρυβο, οπότε από τα 5 αστέρια που είχα βάζω 3. Για την θερμοκρασία όπως ανέφερα, κυμαίνεται στους 37-41 βαθμούς.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikolaos.kyriazis

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κάνει αυτό που υπόσχεται (10 βαθμούς κάτω στη μέγιστη θερμοκρασία) και δίνει ένα ωραίο form factor στο τέλος και αρκετή κάλυψη, αν εξαιρέσει κανείς τα εκτεθειμμένα ανεμιστηράκια και την καλωδίωση. Το τελευταίο, ανάλογα με τη χρήση μπορεί να είναι πρόβλημα ή όχι.

    Το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι η ποιότητα στα ανεμιστηράκια. Έχω δύο τέτοια, ένα σε μια συσκευή που είναι μονίμως ανοιχτή και ένα σε άλλη που αναβοσβήνει. Και στις 2 φαίνεται οτι τα ανεμιστηράκια είναι πολύ ευαίσθητα, είτε κατασκευαστικά ή στο ρεύμα, καθώς και τα δύο έχουν αναπτύξει κουσούρια (θόρυβος, τρίξιμο, κολλήματα).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Hogordin
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι κομπλέ για κάθε χρήση. Έχω το rpi 24/7 σαν πολλαπλό σέρβερ και Nas και κάθεται άνετα στους 39 βαθμούς (65 πριν).
    τελείως αθόρυβο επίσης.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Thanos_Di95
    4
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μην πάρετε θήκη από αλουμίνιο αν θέλετε να έχετε bluetooth ή και wifi(δε το δοκίμασα αυτό μιας και είμαι με ethernet). Προκαλεί παρεμβολές και π.χ σε χειριστήριο playstation 4 που το σύνδεσα η ανταπόκριση ήταν μέτρια με πολλά lag spikes και βγάζοντας την θήκη παίζει άψογα.
    Από θερμοκρασίες έχω την θήκη χωρίς τα ανεμιστηράκια (passive) και φτάνει ~45C

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vaso A.
    1
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Χωρίς τη συγκεκριμένη θήκη η θερμοκρασία ήταν 50°C, ενώ με τη χρήση της έπεσε στους 40°C που είναι πολύ καλή θερμοκρασία λειτουργίας για το raspberry. Ωστόσο αν βιδωθούν σωστά οι δυο ανεμιστήρες προκαλούν έναν αδιανόητο θόρυβο. Για να σταματήσει αυτός ο θόρυβος θα πρέπει ο ένας ανεμιστήρας να ξεβιδωθεί εντελώς, ώστε να μην ακουμπάει με τον άλλον, αλλά και πάλι ακούγεται ένα ανεπαίσθητο πλην ενοχλητικό βουητό. Απαράδεκτο για 16 ευρώ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πολύ καλή θήκη! Θα ξεκινήσω με τα αρνητικά:

    1) Έλειπαν 4 βίδες (η συσκευασία είχε 8, ενώ χρειάζεται 12), οπότε τα ανεμιστηράκια είναι με 2 βίδες το κάθε ένα. Όταν τα έβαλα έκαναν πολύ θόρυβο, και συνειδητοποίησα οτι τα είχα σφίξει πολύ και έβρισκαν τα πτερύγια το πλαϊνό πλαστικό.
    2) Τα GPIO pins είναι γυμνά και από το πλάι, τα οποία μπορεί καταλάθος να ακουμπήσουμε με το χέρι. Εγώ χρησιμοποίησα ένα κομμάτι από την ABS θήκη που ήρθε με το budget πακέτο, το οποίο κόλλησα με ταινία διπλής όψης στην θήκη για να μην υπάρχει περίπτωση να τα πιάσω, αλλά να έχω πρόσβαση από πάνω μεριά στα pins.

    Στα θετικά:

    Θερμοκρασίες: μέσος όρος 37oC idle (θερμοκρασία χώρου 25 βαθμοί). σε full load (sysbench, 4 cpu threads με --cpu-max-prime=20000) είδα μέχρι 50.

    Θόρυβος: Δεν ακούγεται καθόλου θόρυβος. Μόνο αν έχει απόλυτη ησυχία και βάλεις το αυτί να ακούει απευθείας σε απόσταση μικρότερη του μισού μέτρου θα ακούσεις τα ανεμιστηράκια, και πάλι μετά βίας. Αξίζει τα €16, με το παραπάνω!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Καλη για παθητικη ψυξη του πι, αλλα προκαλει προβληματα στο wifi.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

51 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
KOSTAS_NTOUNIS

τους θερινούς μήνες έχει φτάσει μέχρι 45 βαθμούς τα έχω με ψήκτρα και δουλεύουν συνέχεια διότι τα χρησιμοποιώ απομακρυσμένα για να μπαίνω σε κονσόλα που διαχειρίζομαι ip κάμερες, το πρόβλημα θα είναι να φτάσει στους 70.

Megas_Tsatsos

Tα ανεμιστηράκια τί διαστάσεις έχουν? Τους κόπηκε το καλωδιάκι και θα πρέπει να τα βρω να τα πάρω ξεχωριστά.

KOSTAS_NTOUNIS

κατά 90% κάνει το Dual Cooling Fan Kit Module for Raspberry Pi 4 Model B με κωδικό 30606672 ή Dual Cooling Fans Heatsink Kit with Adhesive Tape For Raspberry Pi 4/ 3 με κωδικό NS1504, τα πουλάνε μαζί με την ψήκτρα αλλά θα χρησιμοποιήσετε μόνο τα ανεμιστηράκια.
Αν το raspberry δεν το χρησιμοποιείτε 24 ώρες το 24ωρο και να μην βάλετε τα ανεμιστηράκια δεν υπάρχει πρόβλημα.

pelat1s

Μπορεί να μπει παράλληλα (εσωτερικά της) με την κλασσική γκρι πλαστική θήκη; 'Η επιλέγουμε να είναι είτε με τη μία είτε με την άλλη;

tzovis

Είτε με τη μία είτε με την άλλη.

Δες όλες τις ερωτήσεις (4)