Take One Fish , The New School of Scale-to-Tail Cooking and Eating

Take One Fish , The New School of Scale-to-Tail Cooking and EatingΚωδικός: 31093055

Forget everything you thought you knew about fish cookery with Take One Fish. There are no rules when it comes to cooking fish according to James Beard award winning chef Josh Niland, only an endless

Δες όλη την περιγραφή

Forget everything you thought you knew about fish cookery with Take One Fish. There are no rules when it comes to cooking fish according to James Beard award winning chef Josh Niland, only an endless world of possibilities.

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Josh Niland
  • Εκδότης: Hardie Grant
  • Μορφή: Σκληρό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2021
  • Αριθμός σελίδων: 272
  • Κωδικός ISBN-13: 9781743796634
  • Διαστάσεις: 21×28
33,39
ΠαράδοσηΤετ, 09 Οκτ - Τρί, 15 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 33,39 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 33,39 €

  2. 37,10 €

  3. 37,10 €

Περιγραφή

Forget everything you thought you knew about fish cookery with Take One Fish. There are no rules when it comes to cooking fish according to James Beard award winning chef Josh Niland, only an endless world of possibilities. With 60 mind-blowing recipes from just 15 global varieties of fish, this cookbook will take you on a gustatory journey - from elaborate to easy, small to large and - always - scale to tail.

Josh's multi award-winning and bestselling book, The Whole Fish Cookbook, revealed the blueprint for a new and unprecedented kind of fish cookery. In this latest book, Josh continues to open our eyes to the potential of fish in the kitchen, starting from the moment we take our fish home and unpack it - yes that's right: bring it home, take it out of the plastic, let it breathe uncovered in your fridge. Then you are ready.

With flair, colour and bucket loads of flavour, Take One Fish unpacks each of Josh's 15 fish to reveal their true culinary potential, from swordfish cotoletta to pot au feu, to tuna mapo tofu to an ethereal raw flounder. Celebrate the drips, crunchy bits, burnt edges and imperfections that are so central to Josh's mission - to get more people having fun with fish ingenuity every day.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μαγειρική - Συνταγές
Γλώσσα
Αγγλικά
Υπότιτλος
The New School of Scale-to-Tail Cooking and Eating
Μορφή
Σκληρό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
272
Έτος έκδοσης
2021
Διαστάσεις
21x28 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

17 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη