Φυτά

Senecio Rowleyanus 12cm Κωδικός: 31265599

Ιδιαίτερο καλλωπιστικό φυτό με καταγωγή από τη Ναμίμπια και χαρακτηριστικούς μακριούς βλαστούς που φέρουν φύλλα πράσινα σε σχήμα χάντρας, γι' αυτό και είναι γνωστό με το όνομα " String of Pearls "....

Δες όλη την περιγραφή

Ιδιαίτερο καλλωπιστικό φυτό με καταγωγή από τη Ναμίμπια και χαρακτηριστικούς μακριούς βλαστούς που φέρουν φύλλα πράσινα σε σχήμα χάντρας, γι' αυτό και είναι γνωστό με το όνομα " String of Pearls ". Κατάλληλο τόσο για φωτεινούς εσωτερικούς χώρους όσο για εξωτερικούς χώρους. Χρειάζεται χώρο για να αναπτυχθεί. Ιδανικό για κρεμαστά καλάθια ή για να κρέμεται από...

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 7 ημέρες πριν

Παρόμοια προϊόντα

Περιγραφή

Ιδιαίτερο καλλωπιστικό φυτό με καταγωγή από τη Ναμίμπια και χαρακτηριστικούς μακριούς βλαστούς που φέρουν φύλλα πράσινα σε σχήμα χάντρας, γι' αυτό και είναι γνωστό με το όνομα " String of Pearls ". Κατάλληλο τόσο για φωτεινούς εσωτερικούς χώρους όσο για εξωτερικούς χώρους. Χρειάζεται χώρο για να αναπτυχθεί. Ιδανικό για κρεμαστά καλάθια ή για να κρέμεται από κάποιο ράφι. Μπορεί επίσης να φυτευτεί σε συνθέσεις με άλλα παχύφυτα σε ψηλές διακοσμητικές γλάστρες. Πολύ εύκολο στη συντήρησή του. Συγγενικό είδος του Senecio herreianus (String of Beads). 

Φροντίδα 

  • Φως: Τοποθετείστε το σε σημείο φωτεινό αλλά όχι με απευθείας έκθεση στο ηλιακό φως καθώς μπορεί να βλάψει το φύλλωμά του. Μπορεί ωστόσο να ζήσει και σε σημεία με μερική σκιά ή μέτριο φωτισμό αν πρόκειται για εσωτερικούς χώρους.
  • Νερό: Το σενέκιο έχει μέτριες απαιτήσεις σε νερό. Αφήστε το να στεγνώσει ανάμεσα στα ποτίσματα και μειώστε την ποσότητα νερού κατά τη χειμερινή περίοδο.
  • Θερμοκρασία: Δεν μπορεί να ανεχτεί χαμηλές θερμοκρασίες. Το ιδανικό εύρος θερμοκρασιών καλλιέργειας αυτού του φυτού είναι 21-24 °C ενώ θα ήταν καλό, η θερμοκρασία να μην πέφτει κάτω από τους 13-15 °C.
  • Υγρασία: Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις.
  • Λίπανση: Εφαρμόστε λίπασμα κατάλληλο για πράσινα φυτά κατά την περίοδο ανάπτυξης και μέχρι να ανέβουν οι θερμοκρασίες το καλοκαίρι.
  • Υπόστρωμα καλλιέργειας/Μεταφύτευση: Η μεταφύτευση δεν θα σας απασχολήσει τουλάχιστον για δυο ή και περισσότερα χρόνια. Όταν θα έρθει η ώρα να του αλλάξετε γλάστρα, επιλέξτε ένα πήλινο στενόμακρο δοχείο. Το χώμα για κάκτους είναι ιδανική επιλογή για το φυτό αυτό καθώς το ριζικό του σύστημα αγαπά τον εξαιρετικό αερισμό.
  • Ύψος και ρυθμός ανάπτυξης: Τελικό ύψος 1 m. Είναι φυτό ταχέως αναπτυσσόμενο.

Διάμετρος γλάστρας: 12cm / Ύψος φυτού: 15cm

Κατασκευαστής

Green Leaf (Φυτά)

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τοποθέτηση
Εξωτερική
Μπονσάι
Όχι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Ανάγκη Ποτίσματος
Λίγο
Αντοχή σε Κρύο
Μικρή
Εποχή Άνθησης
Ιούλιος έως Σεπτέμβριος
Φύλλωμα
Αειθαλές
Terrarium
-
Αρωματικό
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
-
Διάμετρος
12 cm

Οικογένεια

Ποώδες
Σενέκιο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολυ ομορφο παχύφυτο. Ήρθε σε άριστη συσκευασία!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλοδιατηρημένο, τέλειο φυτό .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

29 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες