Παιχνίδι Εξωτερικού Χώρου Spikeball
Διάφορα Αθλητικά Παιχνίδια

Παιχνίδι Εξωτερικού Χώρου Spikeball Κωδικός: 31302313

Το Spikeball είναι ένα διασκεδαστικό, γρήγορο και ανταγωνιστικό παιχνίδι εσωτερικών και εξωτερικών χώρων μεταξύ δύο ομάδων των δύο ατόμων. Αντικείμενο του παιχνιού είναι να χτυπήσει η μπάλα στο δίχτυ

Δες όλη την περιγραφή

Το Spikeball είναι ένα διασκεδαστικό, γρήγορο και ανταγωνιστικό παιχνίδι εσωτερικών και εξωτερικών χώρων μεταξύ δύο ομάδων των δύο ατόμων. Αντικείμενο του παιχνιού είναι να χτυπήσει η μπάλα στο δίχτυ και ο αντίπαλος να μην μπορεί να την επιστρέψει. Κάθε ομάδα, όπως στο Volley, μπορεί να χρησιμοποιήσει έως και 3 χτυπήματα πριν χτυπήσει η μπάλα πίσω στο δίχτυ.

Δες όλη την περιγραφή
129,00
ΠαράδοσηΤρί, 20 Αυγ - Δευ, 26 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 129,00 €

Περιγραφή

Το Spikeball είναι ένα διασκεδαστικό, γρήγορο και ανταγωνιστικό παιχνίδι εσωτερικών και εξωτερικών χώρων μεταξύ δύο ομάδων των δύο ατόμων. Αντικείμενο του παιχνιού είναι να χτυπήσει η μπάλα στο δίχτυ και ο αντίπαλος να μην μπορεί να την επιστρέψει. Κάθε ομάδα, όπως στο Volley, μπορεί να χρησιμοποιήσει έως και 3 χτυπήματα πριν χτυπήσει η μπάλα πίσω στο δίχτυ. Η πρώτη ομάδα που συγκεντρώνει 21 πόντους κερδίζει... Μπορείς να παίξεις παντού, σε χώμα, τσιμέντο, στην αυλή, στο γρασίδι, στην άμμο, στην παραλία, στον κήπο και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς. Είναι εύκολο και ελαφρύ στη μεταφορά και στήνεται σε 1 λεπτό. 

Τα αναδιπλούμενα πόδια διευκολύνουν την αποθήκευση του συναρμολογημένου σετ, οπουδήποτε . Είναι επίσης ανθεκτικά σε πτώσεις που μπορεί να συμβούν περιστασιακά. Μπορείς επίσης να μειώσεις ή να αυξήσεις την δυσκολία του παιχνιδιού τεντώνοντας ή χαλαρώνοντας το δίχτυ. Όσο πιο τεντωμένο είναι το δίχτυ τόσο περισσότερο αναπηδά η μπάλα και τόσο πιο δύσκολο είναι η απόκρουση της.

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
1000-41600006
Δραστηριότητα
Εξωτερικού Χώρου

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • GeorgePlat
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για οσους δεν ξερουν το συγκεκριμενο παιχνιδι χανουν. Το spikeball δεν ειναι καθολου διαδεδομενο στην Ελλαδα αλλα ειναι ακομη και αθλημα στο εξωτερικο. Ειναι υπεροχο παιχνιδι να παιξεις με τους φιλους σου εξω στην παραλια,στην αυλη,στο γηπεδο με χορταρι, οπουδηποτε... Ειναι για ολες τις ηλικιες και ειδικα για αυτους που τους αρεσει να <<θυσιαζονται>> για μια μικρη μπαλα ωτσε να μην πεσει κατω. Οι κανονες ειναι απλοι και το παιχνιδι καταπληκτικο. Η τιμη του ειναι η κανονικη ενος official spikeball pack και αυτο με χαροποιει ιδιαιτερα ωστοσο υπαρχουν και αλλα τετοια πιο φφτηνα (50-80 ευρω) αλλα στο εξωτερικο και οχι το official που υπαρχει περιπτωσει να ειναι ψευτικο και πχ το δυχτι να μην ειναι τοσο μεγαλο, αν ψαξεις μπορεις να βρεις σε πολυ καλη τιμη ενα και να ειναι και καλης ποιοτητας οπως αυτο, ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ !!!!!!!!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απασχολείται το παιδί για ώρα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

34 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες