S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl PC Game
PC Games

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl PC GameΚωδικός: 31373235

Η Ζώνη Αποκλεισμού του Τσερνομπίλ άλλαξε δραματικά μετά τη δεύτερη μαζική έκρηξη το 2006. Βίαιοι μεταλλαγμένοι, θανατηφόρα Anomalies, αντιμαχόμενες φατρίες έχουν κάνει τη Ζώνη ένα πολύ δύσκολο μέρος

Δες όλη την περιγραφή

Η Ζώνη Αποκλεισμού του Τσερνομπίλ άλλαξε δραματικά μετά τη δεύτερη μαζική έκρηξη το 2006. Βίαιοι μεταλλαγμένοι, θανατηφόρα Anomalies, αντιμαχόμενες φατρίες έχουν κάνει τη Ζώνη ένα πολύ δύσκολο μέρος για να επιβιώσει κανείς.

Δες όλη την περιγραφή

Αναφορά προϊόντος

από 49,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 49,90 €

  2. 59,99 €

  3. 59,99 €

Περιγραφή

Η Ζώνη Αποκλεισμού του Τσερνομπίλ άλλαξε δραματικά μετά τη δεύτερη μαζική έκρηξη το 2006. Βίαιοι μεταλλαγμένοι, θανατηφόρα Anomalies, αντιμαχόμενες φατρίες έχουν κάνει τη Ζώνη ένα πολύ δύσκολο μέρος για να επιβιώσει κανείς. Παρ' όλα αυτά, αντικείμενα απίστευτης αξίας προσέλκυσαν πολλούς ανθρώπους που ονομάζονται S.T.A.L.K.E.R.s, οι οποίοι εισήλθαν στη Ζώνη με δικό τους ρίσκο προσπαθώντας να βγάλουν μια περιουσία από αυτήν ή ακόμη και να βρουν την Αλήθεια που κρύβεται στην καρδιά του Τσερνομπίλ.

Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl είναι ένα next-gen sequel του βραβευμένου παιχνιδιού για PC που αναπτύχθηκε από την GSC Game World και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία δράσης και επιβίωσης στη μετα-αποκαλυπτική ζώνη αποκλεισμού του Τσέρνομπιλ.

Επική μη γραμμική ιστορία σε έναν αδιάλειπτο ανοιχτό κόσμο! Ανάλαβε το ρόλο του μοναχικού stalker και εξερεύνησε τον φωτορεαλιστικό απρόσκοπτο ανοιχτό κόσμο σε μια ραδιενεργή ζώνη 64 km² με ποικιλία περιβαλλόντων που αποκαλύπτουν τη μετα-αποκαλυπτική ατμόσφαιρα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Διάσχισε τη Ζώνη για να καθόρισε το πεπρωμένο σου, καθώς επιλέγεις τα μονοπάτια σου μέσα σε μια εξαιρετικά διακλαδιζόμενη επική ιστορία.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Action, Arcade, First Person, Shooter
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Ημερομηνία Κυκλοφορίας
28/04/2022
Όριο Ηλικίας (PEGI)
18
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Έκδοση
Standard
Software Format
Physical

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη