Εισαγωγή στη Νοσηλευτική Επιστήμη και τη Φροντίδα Υγείας, 2η Έκδοση
Επιστημονικά Βιβλία

Εισαγωγή στη Νοσηλευτική Επιστήμη και τη Φροντίδα Υγείας, 2η Έκδοση Κωδικός: 31502691

Η επίπονη και επίμονη εργασία τόσο σε επίπεδο συγγραφής των επιμέρους κεφαλαίων, όσο και αξιοποποίησης φωτογραφιών και συντονισμού ανθρώπων με διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες, συνέβαλε στο να κρατάτε στα

Δες όλη την περιγραφή

Η επίπονη και επίμονη εργασία τόσο σε επίπεδο συγγραφής των επιμέρους κεφαλαίων, όσο και αξιοποποίησης φωτογραφιών και συντονισμού ανθρώπων με διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες, συνέβαλε στο να κρατάτε στα χέρια σας ένα βιβλίο μάλλον καινοτόμο, που προσπάθησε να επιτύχει τους στόχους για τους οποίους δημιουργήθηκε.

Δες όλη την περιγραφή
100,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 10 τεμάχια

Παρόμοια προϊόντα

από 95,00 €

Περιγραφή

Η επίπονη και επίμονη εργασία τόσο σε επίπεδο συγγραφής των επιμέρους κεφαλαίων, όσο και αξιοποποίησης φωτογραφιών και συντονισμού ανθρώπων με διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες, συνέβαλε στο να κρατάτε στα χέρια σας ένα βιβλίο μάλλον καινοτόμο, που προσπάθησε να επιτύχει τους στόχους για τους οποίους δημιουργήθηκε.Η πρωτοτυπία του έγκειται στο ότι είναι γραμμένο από Έλληνες συγγραφείς με βάση την ελληνική, αλλά και την ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Κυρίως όμως πρωτοτυπεί στο περιεχόμενό του. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων, εισάγοντας αρχικά το φοιτητή στην ιστορία της Ελληνικής νοσηλευτικής επιστήμης στη διάρκεια των αιώνων, στις έννοιες της φροντίδας, της υγείας και της ασθένειας και στα στάδια της ζωής του υγιούς ατόμου. Στη συνέχεια τον οδηγεί σε βασικά θέματα της φροντίδας ασθενών και καταλήγει με την ενημέρωσή του σε ορισμένα καινοτόμα θέματα της Νοσηλευτικής, όπως είναι η αεροπορική, καταδυτική-υπερβαρική και ταξιδιωτική Νοσηλευτική, η ικανοποίηση των χρηστών από τις υπηρεσίες υγείας, καθώς και σε βασικές έννοιες της φαρμακευτικής πολιτικής και της πληροφορικής στις υπηρεσίες υγείας. 

Η συμπλήρωση του βιβλίου με πολλές εικόνες και πίνακες, η διαμόρφωση κάθε κεφαλαίου με τους στόχους μάθησης, την καταγραφή των βασικών σημείων, τις ασκήσεις κρίσης και τις ερωτήσεις κατανόησης, διευκολύνει την ανάγνωσή του και συμβάλλει στην εμπέδωση της επιστημονικής ορολογίας. Ταυτόχρονα προσπαθεί να επιτύχει την ευαισθητοποίηση των φοιτητών σε βασικές έννοιες και όρους, σε ποιοτική και ασφαλή νοσηλευτική φροντίδα, καθιστώντας την πολύτιμο εφόδιο σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Νοσηλευτική
Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
2η Έκδοση
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
940
Έτος έκδοσης
2020
Διαστάσεις
21x29 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες