Thermal Grizzly Carbonaut Thermal Pad 38 x 38 x 0.2mm
Διάφορα Ψύξης

Thermal Grizzly Carbonaut Thermal Pad 38 x 38 x 0.2mmΚωδικός: 31545043

Τα thermal pads Carbonaut της Thermal Grizzly μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε θερμικές ενώσεις μεσαίας κατηγορίας.

Δες όλη την περιγραφή
25,40
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 25,40 €

Περιγραφή

Έχουν το αποκλειστικό πλεονέκτημα της επαναχρησιμοποίησης, με πολύ ελαστική και προσαρμόσιμη επιφάνεια και πολύ υψηλή θερμική αγωγιμότητα. Ακόμη και η παραμικρή ανομοιομορφία μπορεί να αντισταθμιστεί πολύ καλά.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Thermal Pad
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • PkManiac96
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τοποθετήθηκε το συγκεκριμένο pad στις κατάλληλες διαστάσεις στο apu του PS4 Pro διότι με κανονική θερμοαγώγιμη πάστα είχα το λεγόμενο pump out effect δηλαδή μου πέταγε την πάστα εκτός του κέντρου του apu με αποτέλεσμα να έχω θόρυβο και θερμοκρασίες. Πλέον σταμάτησε να κάνει σαν αεροπλάνο που είναι έτοιμο να απογειωθεί, δεν είναι υπερβολικά ήσυχο αλλά σίγουρα ο θόρυβος που κάνει σε απαιτιτικά games όπως το Days Gone και God of War είναι αισθητά λιγοτέρος σε σχέση με πριν. Καλό να γίνει μόνωση στα smds με Thermal Grizzly TG Shield ή με πυρίμαχη ταινία kapton tape γιατί είναι ηλεκτρικά αγώγιμο το pad. (Στις 4 γωνίες του apu τοποθετήθηκε θερμοαγώγιμη πάστα για να το κρατάει στη θέση του το pad).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη