Η Σύμβαση Εκτέλεσης Δημοσίου Έργου
Επιστημονικά Βιβλία

Η Σύμβαση Εκτέλεσης Δημοσίου Έργου Κωδικός: 31573544

Το βιβλίο «Σύμβαση Εκτέλεσης Δημοσίου Έργου» συνιστά κατ’ άρθρο ερμηνεία και νομολογία της Κωδικοποίησης Δημοσίων Έργων. Με τον Ν 4412/2016, τίθεται ένα ολοκληρωμένο νομοθετικό πλαίσιο για τις

Δες όλη την περιγραφή

Το βιβλίο «Σύμβαση Εκτέλεσης Δημοσίου Έργου» συνιστά κατ’ άρθρο ερμηνεία και νομολογία της Κωδικοποίησης Δημοσίων Έργων. Με τον Ν 4412/2016, τίθεται ένα ολοκληρωμένο νομοθετικό πλαίσιο για τις δημόσιες συμβάσεις γενικότερα και όχι μόνο για τα δημόσια έργα, όπως ισχύει μετά τον Ν 4782/2021.

Δες όλη την περιγραφή
47,69
ΠαράδοσηΤετ, 17 Ιουλ - Παρ, 19 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5 τεμάχια

από 47,69 €

Περιγραφή

Το βιβλίο «Σύμβαση Εκτέλεσης Δημοσίου Έργου» συνιστά κατ’ άρθρο ερμηνεία και νομολογία της Κωδικοποίησης Δημοσίων Έργων. Με τον Ν 4412/2016, τίθεται ένα ολοκληρωμένο νομοθετικό πλαίσιο για τις δημόσιες συμβάσεις γενικότερα και όχι μόνο για τα δημόσια έργα, όπως ισχύει μετά τον Ν 4782/2021. Η ερμηνεία στηρίζεται στην υφιστάμενη νομολογία, η οποία παρατίθεται με τις σημαντικότερες σκέψεις της απόφασης αυτούσιες ή ελαφρώς αλλοιωμένες, ενώ σε περιπτώσεις, που δεν υπάρχει νομολογία, παρατίθεται η άποψη του συγγραφέα. Το έργο είναι απλό και εύκολο στη δομή, τη χρήση και την κατανόησή του, αποτελεί ένα αποτελεσματικό βοήθημα στην προσέγγιση αλλά και στην εμβάθυνση της νομοθεσίας των δημοσίων έργων.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Δίκαιο - Δικαιώματα
Γλώσσα
Αγγλικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
440
Έτος έκδοσης
2021
Διαστάσεις
17x24 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες