Θήκες Μπάνιου

Atmosphera Χαρτοθήκη Δαπέδου Πλαστική με Βεντούζα Γκρι Κωδικός: 31590029

Χαρτοθήκη μπάνιου της εταιρείας Atmosphera, η οποία είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να τοποθετείτε το χαρτί υγείας και να είναι προστατευμένο από τα διάφορα βακτήρια που υπάρχουν στο μπάνιο. Η τοποθέτηση της είναι επιδαπέδια, και καλό θα είναι να τοποθετείται όσο το δυνατόν πιο κοντά στη λεκάνη, ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στο χαρτί. Επιπλέον αποτελεί...
Δες όλη την περιγραφή

  • Χρώμα: Γκρι
15,60
ΠαράδοσηΔευ, 29 Ιουλ - Τετ, 31 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 12 τεμάχια

από 15,60 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 15,60 €

  2. 15,60 €

  3. 15,60 €

  4. 15,60 €

  5. 15,60 €

Περιγραφή

Χαρτοθήκη μπάνιου της εταιρείας Atmosphera, η οποία είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να τοποθετείτε το χαρτί υγείας και να είναι προστατευμένο από τα διάφορα βακτήρια που υπάρχουν στο μπάνιο. Η τοποθέτηση της είναι επιδαπέδια, και καλό θα είναι να τοποθετείται όσο το δυνατόν πιο κοντά στη λεκάνη, ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στο χαρτί. Επιπλέον αποτελεί και ένα κομψό διακοσμητικό για τον χώρο σας. Μεγάλο της πλεονέκτημα είναι οι βεντούζες που διαθέτει, και έτσι δε θα χρειαστεί να ανοίξετε τρύπες για την τοποθέτηση της, ενώ παράλληλα μπορείτε να την αφαιρείτε και να την μετακινείτε κάθε στιγμή χωρίς να αφήνετε ίχνη ή τρύπες.
Κατασκευάζεται από πλαστικό, το οποίο αποτελεί μία πολύ πιο οικονομική λύση σε σχέση με τα υπόλοιπα υλικά. Είναι πολύ ανθεκτικό στην υγρασία αλλά και παρουσιάζει παράλληλα μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
07.140869C

Χαρακτηριστικά

Είδος
Χαρτοθήκη
Τοποθέτηση
Δαπέδου
Υλικό
Πλαστική
Χρώμα
Γκρι
με Βεντούζα
Ναι

Διαστάσεις

Μήκος
-
Βάθος
-
Ύψος
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες