Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual SIM (8GB/128GB) Truffle Black
Κινητά Τηλέφωνα

Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual SIM (8GB/128GB) Truffle BlackΚωδικός: 31595975

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 8πύρηνο Snapdragon 778 5G
  • Δίκτυο 5G
  • Οθόνη AMOLED 6.55"
  • Τριπλή κάμερα 64MP
  • Γρήγορη φόρτιση 33W
  • Μνήμη RAM 8GB
Δες όλη την περιγραφή

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 439,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 439,90 €

Περιγραφή

Κορυφαίες επιδόσεις

O πανίσχυρος επεξεργαστής Qualcomm Snampdragon 778 5G εγγυάται εντυπωσιακές επιδόσεις σε όλες τις περιπτώσεις. Επιπλέον, η τεχνολογία προηγμένης ψύξης που διαθέτει εξασφαλίζει την αποτελεσματική διάχυση της θερμότητας.

Ελαφρύ, ταχύτητα 5G

Με μια πραγματικά επιπέδου flagship συσκευή, μπορείτε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα του 5G και να αναδείξετε το στυλ σας από κάθε άποψη.

Βγες έξω χωρίς άγχος

Η μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 4250mAh σου εγγυάται ότι το κινητό σου θα είναι πάντα εκεί όποτε το χρειάζεσαι. Και για εσένα που βρίσκεσαι μονίμως εν κινήσει, η ταχεία φόρτιση 33W δεν σε αφήνει να ξεμείνεις ποτέ. Τέλος, το Mi 11 Lite υποστηρίζει NFC για να απολαμβάνεις την άνεση που χρειάζεσαι στα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Η FHD+ DotDisplay οθόνη αντιπαραβάλλει το φως και τη σκιά για ακόμα πιο ρεαλιστική εικόνα. Ανακάλυψε την παραμικρή λεπτομέρεια χάρη στην υποστήριξη HDR10+ και την υψηλή ανάλυση 2400x1080. Και με λόγο αντίθεσης 5000000:1 τα πάντα δείχνουν πιο συναρπαστικά από ποτέ.

Γίνε ο σκηνοθέτης της ζωής σου

Η κύρια κάμερα 64MP με αισθητήρα μεγέθους 1/1,97” επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο επαγγελματικής ποιότητας με ελάχιστη προσπάθεια. Το σύστημα τριπλής κάμερας συμπληρώνει μία υπερευρυγώνια κάμερα 8MP (για τοπία, ομαδικές φωτογραφίσεις κ.ά.) και μία κάμερα telemacro 5MP για μακρινές ή κοντινές macro λήψεις με εκπληκτική λεπτομέρεια. Η εμπρόσθια κάμερα 20MP διαθέτει Night Mode (για συνθήκες χαμηλού φωτισμού) που επιτρέπει πολύ εντυπωσιακές λήψεις από τοπία με ηλιοβασίλεμα, νυχτερινές εικόνες της πόλης και selfies στο σκοτάδι, με μεγαλύτερη φωτεινότητα, οξύτερες αντιθέσεις και περισσότερες λεπτομέρειες. Η κάμερα ενισχύεται από ποικιλία φίλτρων και εφέ για επαγγελματικού επιπέδου αποτέλεσμα.

Βγες έξω χωρίς άγχος

Η μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 4250mAh σου εγγυάται ότι το κινητό σου θα είναι πάντα εκεί όποτε το χρειάζεσαι. Και για εσένα που βρίσκεσαι μονίμως εν κινήσει, η ταχεία φόρτιση 33W δεν σε αφήνει να ξεμείνεις ποτέ. Τέλος, το Mi 11 Lite υποστηρίζει NFC για να απολαμβάνεις την άνεση που χρειάζεσαι στα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου.

Ζωντανός ήχος

Εξοπλισμένο με διπλά ηχεία και με πιστοποιήσεις Hi-Res Audio και Hi-Res Audio Wireless, το κινητό της Xiaomi προσφέρει μία ασύγκριτη εμπειρία ακρόασης με πραγματικά συναρπαστικό ήχο.

Περιεχόμενα Συσκευασίας

  • Φορτιστής 33W
  • Καλώδιο USB Type-C
  • Εργαλείο εξαγωγής SIM
  • Προσαρμογέας ακουστικών Type-C σε 3.5 mm
  • Προστατευτική θήκη
  • Οδηγός γρήγορης έναρξης
  • Κάρτα εγγύησης
  • Πληροφορίες ασφαλείας

Κατασκευαστής

Xiaomi

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητού
SmartPhone
Λειτουργικό Σύστημα
Android
SIM
Dual
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Χρώμα
Μαύρο
Βάρος
159 gr
Περιεχόμενα Συσκευασίας
Θήκη Προστασίας, Καλώδιο Φόρτισης, Προστασία Οθόνης, Φορτιστής

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μοντέλο Επεξεργαστή
Snapdragon 778 5G
Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
2,4 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή
1+3+4
RAM
8 GB
Χωρητικότητα
128 GB
Card Slot
Ναι

Οθόνη

Μέγεθος
6,55 "
Ανάλυση
2400 x 1080 pixels
Ρυθμός Ανανέωσης
90 Hz
Τύπος
AMOLED
Χειρισμός
Οθόνη αφής (Touch screen)
Definition
Full HD

Κάμερα

Πίσω Κάμερα
Τριπλή
Φακοί Πίσω Κάμερας
Macro 5MP, Ευρυγώνιος 64MP, Υπερευρυγώνιος 8MP
Βίντεο Πίσω Κάμερας
4K 30fps
Flash Πίσω Κάμερας
Ναι
Φακοί Selfie Κάμερας
Ευρυγώνιος 20MP
Δυνατότητες
HDR, Night Mode

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης
5G
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, USB-C, Wi-Fi
NFC
Ναι

Μπαταρία

Χωρητικότητα
4250 mAh
Αποσπώμενη
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Ισχύς Φόρτισης
33 W
Ασύρματη Φόρτιση
Όχι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Προστασία
Dust Resistant
Πιστοποίηση Προστασίας
IP53
Αισθητήρες
Accelerometer, Light Sensor, Proximity, Γυροσκόπιο, Πυξίδα
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Στο Πλάι

Διαστάσεις

Μήκος
160,5 mm
Πλάτος
75,7 mm
Πάχος
6,8 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+41Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

Filipp²³
4
33 στους 34 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Μετά από τέσσερις μήνες συμβίωσης με το Xiaomi 11 lite 5G NE (αγορά στις 22/11 στα 299€ την εβδομάδα της Black Friday) πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να γράψω και τη δική μου αξιολόγηση ώστε να βοηθήσω και από τη μεριά μου πιθανούς αγοραστές. Εδώ να πω ότι έχουν περάσει από τα χέρια μου ναυαρχίδες από όλες τις "μεγάλες" εταιρείες κατά το παρελθόν, αλλά προέρχομαι αυτή τη στιγμή από το Mi 9 SE (το οποίο και είχα επιλέξει κυρίως λόγω μεγέθους!) οπότε θα γίνει σε κάποια σημεία σύγκριση με το συγκεκριμένο μοντέλο.

Στα θετικά :
-Το κινητό είναι πανέμορφο και πανάλαφρο για την κατηγορία του. Επειδή είμαι φαν των μικρών κινητών, αλλά δεν ήθελα να δώσω πάνω από 500€ για αγορά πιο compact συσκευής, συμβιβάστηκα με το 11 lite 5G NE το οποίο τελικά στο συγκεκριμένο τομέα δεν με απογοήτευσε καθόλου μιας και το βάρος του το κάνει να είναι ξεκούραστο όσες ώρες και αν ασχολείσαι μαζί του.
- Δαχτυλικο αποτύπωμα ταχύτατο, χωρίς να έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα όπως αναφέρουν άλλοι χρήστες. Βέβαια προτιμώ το αποτύπωμα στην οθόνη όπως είναι στο Mi 9 SE.
- Επεξεργαστής πολύ καλός για την κατηγορία του, δεν κολλάει πουθενά και σε συνδυασμό με τα 8Gb RAM το κάνει να μην αντιμετωπίζει κανένα θέμα μέχρι στιγμής. Εδώ να τονίσω ότι δεν παίζω παιχνίδια, οπότε δεν έχω άποψη σε αυτόν τον τομέα.
- Μπαταρία πάρα πολύ καλή, είναι το μοναδικό κινητό μετά το LG G2 που καταφέρνει να μου βγάλει μέρα με τη χρήση που κάνω! Βέβαια επειδή το φορτίζω πάντα από το 40% έως 80-85%, όπως καταλαβαίνετε το φορτίζω και κάποια στιγμή μέσα στη μέρα... Τώρα αν αυτό το συνδυάσουμε και με το ποσό λεπτό είναι το κινητό, θα πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στην Xiaomi γι'αυτό το κατόρθωμα.
- Φόρτιση ταχύτατη... όχι όπως αλλά που υποστηρίζουν 67w (ή και 120w πλέον) αλλά πιστεύω είναι η ιδανική και για να μη χαλάσει γρήγορα η μπαταρία, αλλά και για να φορτίζει μέχρι να ντυθείς το πρωί και να φτιάξεις έναν καφέ.
- Μικρόφωνο και ηχείο που αντιστοιχούν σε κινητά ανώτερης κατηγορίας τιμής! Στις κλήσεις ακούς και σε ακούν πεντακάθαρα και η ανοιχτή ακρόαση άψογη. Τα στερεοφωνικά ηχεία από τα πιο δυνατά που υπάρχουν σε κινητό, και επίσης αρκετά καλά και στην ποιότητα του ήχου.
- Το 5G... Η φωτογραφία που ανέβασα τα λέει όλα πιστεύω, οπότε δεν έχω να συμπληρώσω κάτι περισσότερο.

Στα ουδέτερα :
- Η οθόνη... Αυτή η περιβόητη οθόνη λοιπόν, η οποία μπορεί να είναι και στα θετικά και στα αρνητικά ανάλογα με την χρήση της στιγμής. Και τι εννοώ... Αν βάλετε να δείτε ένα υψηλής ποιότητας video (HDR, Dolby Vision, Blue ray) ή καλής ποιότητας φωτογραφίες, η οθόνη είναι φανταστική! Μια από τις καλύτερες οθόνες που έχουν περάσει από τα χέρια μου και καλύτερη από το Mi 9 SE! ΑΛΛΑ...Αν σε αυτήν την ίδια οθόνη βλέπετε SD video ή φωτογραφίες από social media οι οποίες έχουν μαύρα χρώματα, και ειδικά αν είστε κι εσείς σε σκοτεινό μέρος, η οθόνη μοιάζει άθλια και τρως το ξενέρωμα του αιώνα σε σημείο να θέλεις να πετάξεις το κινητό στον τοίχο, ή έστω να το πουλήσεις...και υπό αυτές τις συνθήκες προτιμώ κατά πολύ την οθόνη του Mi 9 SE.
- Οι φωτογραφίες... Δεν είναι κακές σε καμία περίπτωση, αλλά δεν είναι και κάτι ουάου! Στον βασικό φακό περίμενα καλύτερες φωτογραφίες από το Mi 9 SE, αλλά βλέπω ότι τις περισσότερες φορές είναι ελαφρώς χειρότερες, ενώ μερικές φορές είναι ελαφρώς καλύτερες. Γενικώς δεν υπάρχει μια συνέπεια στην απόδοση της κάμερας. Στην Ultrawide camera χάνει κατά κράτος από το Mi 9 SE. Στον macro φακό συνήθως κάνει καλή δουλειά, αλλά πρέπει να πετύχεις την ιδανική απόσταση για να κάνει καλό focus και να μη βγει η φωτογραφία θολή.
- Η αναγνώριση προσώπου. Αρκετά καλή και γρήγορη μεν, αλλά υστερεί πολύ σε σχέση με το Mi 9 SE, ειδικά όταν ο φωτισμός πέφτει. Σ'αυτό μάλλον παίζει ρόλο ότι η μπροστινή κάμερα του Mi 9 έχει μεγαλύτερο διάφραγμα, οπότε και περνάει περισσότερο φως.
- Η selfie camera, η οποία αν και δεν την χρησιμοποιώ αρκετά, θεωρώ ότι είναι καλή μεν αλλά την χαλάει το software της Xiaomi. Με Gcam βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες, όσοι βγάζετε selfies δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε.
- Τέλος, στα ουδέτερα και το MIUI που εξακολουθεί να έχει μερικά bugs, ειδικά στην έκδοση 13 που ευελπιστώ να διορθωθούν στα επόμενα updates.

Πόρισμα :
Εν κατακλείδι, το Xiaomi 11 lite 5G NE είναι ένα πανέμορφο και ολοκληρωμένο κινητό, με μερικές παραχωρήσεις στο θέμα της οθόνης (δεν ξέρω τι παίζει για όσους πετύχουν το καλό panel βέβαια!)... Αν στην εξίσωση βάλουμε και το θέμα τιμής, τότε είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις την συγκεκριμένη στιγμή.

ΥΓ. Το ένα αστεράκι το κόβω λόγω της οθόνης και μόνο, επειδή πολλές φορές με έχει ξενερώσει και σκέφτομαι να πάω ξανά σε ναυαρχίδα της Samsung!

  • Ποιότητα κλήσης
  • Μουσική
  • Ταχύτητα
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μπαταρία
  • Ανάλυση οθόνης
  • Φωτογραφίες
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Spyros_S86
2
15 στους 36 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Πρώτη φορά αγοράζω τετοιας κατηγορίας κινητό, συνήθως κινούμαι σε low budget επιλογές που κρατάνε χρόνια. Ο αρχικος ενθουσιασμός με τα specs του και την καλή ποιότητα στη φωτογραφία και η extra επένδυση σε προστατευτικό οθόνης & φακού και μια καλή θήκη εξελίχθηκαν σε απογοήτευση, αφού μετα από 12 μέρες χάλασε ξαφνικά η οθόνη του και πλέον εμφανιζει μια κάθετη φωτεινή γραμμή από άκρη σε άκρη, στη μέση της οθόνης.
Αίτημα επιστροφής, αναμονη και υπομονή.

  • Φωτογραφίες
  • Καταγραφή Video
  • Μουσική
  • Ταχύτητα
  • Ανάλυση οθόνης
  • Ποιότητα κλήσης
  • Μπαταρία
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Markos_Karvounis5131
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είμαι χρήστης του Xiaomi 11 lite 5g εδώ και 3 χρόνια και είναι ένα πάρα μα πάρα πολύ καλό κινητό,οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές για την τιμή του ,αλλά μετά από χρόνια μου φαίνεται πως έχει κάτι pixelekia, δεν είναι και πολύ γρήγορο,έχει Snapdragon αλλά μου κόλλησε με τα χρόνια ,στα games πολύ καλό με 60fps.Ενα με χάλασε κάτι μετά από 3 χρόνια, είναι πως το κουμπί έχει χαλάσει (μου έχει ξανά γίνει με Xiaomi) και κλείνει το κινητό μόνο του για αυτό τον λόγο,είναι ένα πολύ καλό κινητό,θα έπρεπε για τα χρόνια του να είχε κατέβει ή τιμή του στα 300 το λιγότερο 280 ,αλλά καταταλα είναι ένα πολύ καλό κινητό, αξίζει να το αγοράσετε.

    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Καλό τηλέφωνο με δυνατά ηχεία καλή μπαταρία και ταχύτητα αλλά θερμενεται πολύ γρήγορα και αυτό είναι πρόβλημα. Good phone with loud speakers good battery and speed but it heats up very fast and that is a problem

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • moulis_geo
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πραγματικά δεν ξέρω αν τυχαίνουν κάποιοι ελαττωματικά κινητά η απλά είναι περίεργοι..2 χρόνια κ 2 μήνες χρήσης και όλα λειτουργούν σωστά..καλή οθόνη καλή φωτογραφία και η μπαταρία θα σου βγάλει την ημέρα.. απλά μετά από 2 χρόνια δεν αξίζει τα λεφτά του να το πάρεις τώρα..300το είχα πάρει τότε και τώρα πάλι 300εχει..ενώ η τεχνολογία προχώρησε..αλλά αυτό ειναι άλλο θέμα..

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giannis_gouletas
    2
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από δύο χρόνια χρήσης ( κανονική χρήση, δεν παίζω παιχνίδια, ούτε 12-14 ώρες ασταμάτητης χρήσης) χάλασε. Ενώ λειτουργούσε έκλεισε και δεν ανοίγει, δεν έπεσε. Επίσης και αυτό είχε τα κλασσικά προβλήματα της xiaomi χτυπάει το τηλέφωνο και εμφανίζονται οι λειτουργίες μετά από κάποια δευτερόλεπτα (20-30), πολλές φορές ακούω και την δική μου φωνή όταν μιλάω επίσης κολλούσε αργεί να ανταποκριθεί σε κάποιες εφαρμογές. Προσωπικά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος, το redmi 5 που κόστιζε περίπου 200 ευρώ λιγότερο ενώ δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου για 3χρόνια λειτουργεί κανονικά ακόμα....Δεν θα επιλέξω ξανά xiaomi

    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Μπαταρία
    • Ποιότητα κλήσης
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mm14021987
    3
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ροζ

    2χρ κινητό και μετά από ένα χρόνο χαλάει το κουμπί δεν πιάνει ο αισθητήρας.
    κλείνει οπότε θέλει ακόμα και όταν μιλάς
    μπαταρία χάλια για απλή χρήση όπου να νε θα με αφήσει..
    για κινεζια να ευχαριστήσω κιόλας που έβγαλε 2 χρ.δεν το προτείνω
    απογοητεύτηκα

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • AK_Styles
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τον Δεκέμβριο κλεινω δυο χρονια και πραγματικά η λειτουργία του ειναι σχεδον σαν την πρώτη μερα.Απιστευτα γρηγορο ακομα και τωρα που το εχω σχεδον φουλαρει.Σπανια κολλαει,να μου εχει γινει τρεις φορες ειναι ζητημα.Για φωτογραφιες και βιντεο δεν μπορω να πω πολλα γιατι ποτε δεν ασχολιομουν αλλα εννοείται πως η ποιότητα ειναι παρα πολυ καλη.Ελαφρυ, ωραιο σχεδιο,αν του βάλεις θηκη και το προσεχεις δεν παθαινει τιποτα..Προσωπικα το εχω σαν την πρωτη μερα και σε εμφάνιση και σε λειτουργιες...Το μονο αρνητικο που μπορουμε να πουμε ειναι η μπαταρία που.Στην αρχη ηταν ατελείωτη,μετα τον χρονο βεβαια η χρηση διπλασιάστηκε και επεφτε καπως πιο γρηγορα..Αλλα και παλι το εχω και 6-7 ωρες σερι ανοιχτο με φουλ λειτουργιες και κραταει.Αξιζει σιγουρα και βλεπω οτι δεν εχει πέσει η τιμη του δυο χρόνια μετα που σημαινει οτι ειναι καλο ποιοτικα.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panagiotis_vasilellis
    1
    2 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μουφα κινητό!!!!!
    Το έχω περίπου 1,5 χρονο
    Στους 10μηνες χάνει το σήμα 4G ,κ χρειάζεται επανεκκίνηση 2-3 φορές τη μέρα.
    Στους 14-15 μήνες χάνει κ το σήμα απ' τ δυκτιο , κ επανέρχεται με επανεκκίνηση.
    Ώρα δείχνει ότι ώρα θέλει.
    ΓΕΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ...ΚΙΝΗΤΟ

    • Φωτογραφίες
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα κλήσης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Μετά από 1 χρόνο χρήσης είμαι πολύ ευχαριστημένος με μόνη εξαίρεση την σχετικά μικρή αυτονομία τής μπαταρίας. Η κατάσταση κάπως σώζεται με την γρήγορη φόρτιση .Σε γενικές γραμμές πρόκειται για ένα καλό κινητό και αποδεικνύεται από την τιμή του που εξακολουθεί να είναι ακόμα η ιδια σχεδόν.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μουσική
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • par1105
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγοράστηκε με τιμολόγιο πριν δύο χρόνια. Γενικά πολύ καλή φωτογραφία για έναν μέσο χρήστη με φως του ηλίου, μέτρια τη νύχτα. Βίντεο μέτριο. Τα κύρια θετικά χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα και η οθόνη. Δεν κολλάει πουθενά κι ούτε έχει επιβαρυνθεί λόγω χρήσης. Προσωπικά δεν παίζω παιχνίδια αλλά όλα τα υπόλοιπα τα κανει σφαίρα. Μπαταρία σχετικά ικανοποιητική, με μουσική ένα δίωρο την ημέρα με bluetooth ακουστικά και μέσο όρο screen time 3-4 ώρες φορτίζω μια φορά την ημέρα, και δύο φορές άμα λείπω από το σπίτι όλη μέρα. Σε ταξίδια δεν είχα θέμα, σε συναυλίες πάντα έχω μαζί powerbank. Φορτίζει όμως απίστευτα γρήγορα με τον φορτιστή που έρχεται μαζί (ένα μείον για το καλώδιο γιατί χάλασε το πλαστικό κοντά στις θύρες στον έναν χρόνο). Για μένα μεγάλα πλεονέκτηματα είναι το μικρό βάρος και πάχος της συσκευής. Fingerprint μια χαρά. Το προτείνω για έναν μέσο χρήστη που ψάχνει ένα εμφανίσιμο, ελαφρύ και γρήγορο κινητό με ικανοποιητική φωτογραφία και μπαταρία.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Καταγραφή Video
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikiforos_Tsilis
    2
    2 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Κολλάει απίστευτα, φτάνει σε σημείο να μην μπορεί να πραγματοποιήσει κλήσεις. Υπερβολική καθυστέρηση στην ανάγνωση του fingerprint. Απαράδεκτη ποιότητα εικόνας και βίντεο σε συννεφιά και σε χαμηλό φωτισμό. Αρκετά χαμηλή διάρκεια μπαταρίας. Σε γενικές γραμμές από τις χειρότερες αγορές που έχω κάνει.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πολύ καλό κινητό το έχω σχεδόν δυο χρόνια. Το μεγαλύτερο αρνητικό του είναι η μπαταρία του που εξαντλείται γρήγορα, κατά τα άλλα είναι άψογο για τα χρήματα του . Δεν κολλάει καθόλου και βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Σχεδόν απόλυτα ικανοποιημένος μετά από 2 χρόνια χρήσης. Λειτουργεί ακόμα άψογα χωρίς πρόβλημα με μόνη εξαίρεση την διάρκεια της μπαταρία πλέον που έχει μειωθεί. Από την άλλη, φορτίζει γρήγορα οπότε αντέχετε η κατάσταση.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • eliskroutz21
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το κινητό είναι αρκετά γρήγορο. Δεν είχα ποτέ κάποιο ακριβό-ναυαρχίδα για να κάνω σύγκριση.
    Παιχνίδια δεν παίζω οπότε για την καθημερινότητα είμαι super.
    Αυτό που με στράβωσε ήταν το always on display. Προερχόμενος από το mi note 10 lite που το always on display ήταν μόνιμο. Σ' αυτό εδώ το μαραφέτι έμενε αναμμένο μόνο για 10 δευτερόλεπτα όπως και στα περισσότερα xiaomi. Το πρόβλημα λύθηκε αφού του πέρασα άλλη rom και συγκεκριμένα την xtrv από την ελληνική κοινότητα xiaomi-miui gr
    Με τη rom αυτή τρώει που και που κάποιο κολληματάκι του δευτερολέπτου όταν scroll-άρω.
    Τώρα το πραγματικό ελάττωμα είναι η μπαταρία του. Σπάνια θα βγάλει όλη τη μέρα με τη χρήση που του κάνω. Αρκετή χρήση αλλά χωρίς παιχνίδια. Το mi note 10 lite που είχα, ήταν power bank μπροστά σε αυτό!
    Αυτό το είχα υποπτευθεί από το βάρος του κινητού. Πραγματικά πανάλαφρο. Μάλλον λόγω μπαταρίας είναι ελαφρύ.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Καταγραφή Video
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vasvas05
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω ένα χρόνο και δεν μου έχει δημιουργησει κανένα πρόβλημα.
    Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι πολύ καλά.
    Δεν μου έχει κολλήσει πότε το nfs δουλεύει τέλεια.
    Αν η μπαταρία κράταγε περισσότερο θα ήταν το τέλειο κινητό για τα λεφτά του

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Maria_Daniil
    3
    7 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ram: 6 GB, χρώμα: Μπλε

    το εχω περιπου 2 χρονια. Ειναι η αφορμη μου να φυγω απο τα xiaomi. ενω η καμερα ειναι οντως εξαιρετικη, ηδη στο εξαμηνο κατηργησαν για καποιο λογο το δακτυλικο αποτύπωμα οποτε αναγκαστικά το εκλεινα και το ανοιγα με το κουμπακι το οποιο και αυτο στον χρονο χαλασε και τωρα το ανοιγοκλεινω μεσω λαμιας. ενω στην αρχη με ενθουσιασε σαν κινητο κατεληξε να βγαζει αρκετα πρακτικα ελαττωματα.

    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Ποιότητα κλήσης
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Aleksi_Triatafilos
    4
    2 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Γεια σας παιδιά θα σας πω με λίγα λόγια η οθόνη είναι καλή επεξεργαστής είναι καλό όχι και καλύτερο θα το ήθελα να ήτανε 286 αντί 240 αλλά εντάξει εξαρτάται και την τσέπη που έχει ο καθένας αλλά εμένα με είχε ευχαριστείς στης καθημερινότητας μου για κάποιον που δεν θέλει να πάει πάνω από 300 ευρώ αξίζει να το πάρει κάποιος αλλά πού το αγοράζετε και που το παίρνετε θα πρέπει να το ψάχνετε τουλάχιστον πρέπει να το παίρνετε εκεί που πρέπει που να έχει εγγύηση αλλιώς πάνε τα λεφτά χαμένα

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stavnet
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το κινητό το έχω από Νοέμβριο 2021. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ τίμιο για την τιμή του.
    Πολύ γρήγορο στο browsing, αρκετά καλό για μουσική. Η μπαταρία είναι τέλεια. Χωρίς προβλήματα το NFC (κάνω πολλές ανέπαφες αγορές με πιστωτική κάρτα).
    Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.
    Αυτό που θα ήθελα είναι λίγο πιο καλό λογισμικό. Το προηγούμενο Xiaomi μου είχε λογισμικό Android One και ήταν πολύ καλύτερο.
    Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Δεν θα το μετανιώσετε.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_Sak1283
    3
    4 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι ένα λεπτό και ελαφρύ κινητό με ικανοποιητική οθόνη κάμερα και ήχο....
    Αλλά πολλά κολλήματα όταν απαντάς στην κλήση αρχίζεις να ακούσεις τον και κακή συνεργασία με smartwatch samsung 4 και huawei GT 2 pr δεν κάνει εγκατάσταση της ενημέρωσης δεν βρίσκει το κινητό στην αναζήτηση όταν το χάνεις και δεν σου επιτρέπει να ενεργοποιήσεις όλες τις μετρήσεις του ρολογιού.
    Σε γενικές γραμμές είναι μία μέτριο κινητό υποδεέστερο του mi6 που είχα πριν 100 χρόνια. Xiaomi σοβαρέψου με αυτά τα χρήματα κάποτε έβγαζες καλά κινητά τώρα είναι σκουπιδάκια.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Ανάλυση οθόνης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Μπαταρία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • telispvld
    2
    3 στους 28 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    δυστυχώς από τα χειρότερα κινητά που έχω αγοράσει...από τις πρώτες μέρες είχε πρόβλημα με τις κλήσεις το είχα ένα χρόνο ευτυχώς αγόρασα samsung ανεκτίμητη αξία.. μακριά από xiaomi.δυσκολο μενού γενικά Γιά τα χρήματα του πολύ ακριβό

    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ποιότητα κλήσης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Spy_D
    1
    3 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Απ τη στιγμη που το απεκτησα προβληματα:εμπαινε μονο του σε λειτουργια μην ενοχλειτε,κολλαγε οταν συνομιλουσα με βιντεοκληση ή ανοιγα πολλες εφαρμογες ταυτοχρονα μεχρι που στου 8 μηνες κρασαρε και δεν ξαναλειτουργησε ποτε με αποτελεσμα ενα σωρο αρχεια να χαθουν.Οτι χειροτερο σε κινητο εχω πιασει στα χερια μου.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Μουσική
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • irene20timoleon
    5
    2 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Το fingerprint κολλάει κάποιες φορές και επίσης όταν δέχεσαι κλίση κάποιες φορές κολλάει η οθόνη και ενώ ακούγεται η κλίση η οθόνη είναι μαύρη και δε κάνει τίποτα. Η μπαταρία κρατάει σχεδόν μια ημέρα, ανάλογα με τη χρίση

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • manolio87
    5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ροζ

    Το πήρα δώρο στην γυναίκα μου πριν 2-3 μήνες και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη, προερχόμενη απο Redmi note 10s είναι η μέρα με την νύχτα με το προηγούμενο. Έχουμε και λέμε, τραβάει πολύ καλές φωτογραφίες και βίντεο , είναι αρκετά γρήγορο σε όλα που κάνει, έχει υπέροχη οθόνη με πολύ όμορφα χρώματα (ζηλεύω που έχω και εγώ κινητό με amoled Samsung A52S) και η μπαταρία του κρατάει 1 μέρα με συνδεδεμένο smart watch και κάμποσες ώρες χρήση σε social και παιχνίδια και το καλυτερό του είναι πούπουλο όχι σαν όλα τα κινητά που είναι παντόφλες και πολύ βαριά.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kelly_papadaki
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Καλό κινητό. Ταχύτατο, ελαφρύ και όμορφο... Αξίζει για τα χρήματα του, το πήρα μόλις 269€ και θεωρώ πως δεν υπάρχει άλλο με 8Gb ram και 5g σε αυτή την τιμή
    δεν έβαλα 5 αστέρια γιατί είχα παραπάνω απαιτήσεις από την κάμερα

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Καταγραφή Video
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lostinkarditsa
    4
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μια χαρά κινητό, το έχω περίπου 5 μήνες. Ένα μικρό θέματα κι με την φωτεινότητα της οθόνης έχει άλλα οκ, το συνηθίζεις. Καλύτερες φωτογραφίες περίμενα αλλά δεν.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mitsos_ael__keep_the_faith
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αυτή η συσκευή τα κάνει όλα καλά και συμφέρει. Όχι τέλεια, καλά. Έχεις στα χέρια σου ένα πολύ ελαφρύ και κομψό τηλέφωνο που αν δεν είσαι αρρωστακι με τη τεχνολογία δεν θα σε αφήσει με παράπονο σε κανένα τομέα. Πάρτε το άφοβα αξίζει!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Καταγραφή Video
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • DIMITRIS_FLENTZERIS
    3
    2 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η μπαταρία είναι για κλάματα αν και φορτίζει πολύ γρήγορα.με ανοιχτό wi fi Bluetooth gps και data ...η διάρκεια της είναι με το ζόρι 10-12 ώρες.κατα τ αλλά το τηλέφωνο είναι καλό..

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Petros_Kechagias
    5
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Μετά από 2-3 εβδομάδες χρήσης το κινητό είναι το απόλυτο vfm πολύ ωραία χρώματα στις φωτό εύχρηστο μεγάλη διάρκεια μπαταρίας γρήγορο . Βέβαια δεν έχω κάνει update λειτουργικο γιατί συνήθως αυτά χαλάνε την εικόνα αλλά οκ

    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Ποιότητα κλήσης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

452 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Evagelos_Katsaros

Παρατήρησα σε μια δοκιμή στο κατάστημα ότι ο Browser (Google Chrome) σκρολάρει με τελείως μη ομαλό τρόπο (θυμίζοντας android δεκαετίας και). Αυτό βέβαια δείχνει κακή υλοποίηση του MUI καθώς ο επεξεργαστής είναι σχετικά πολύ γρήγορος. Παρατήρησε κάποιος κάτι παρόμοιο; Διορθώθηκε κατόπιν update;

athanasi0s_

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι παρόμοιο. Μπορεί να έτυχε στο συγκεκριμένο ή να ήταν outdated.

sdepountis

Καλησπέρα, έχει κάποιος εμπειρία από Android Auto σύνδεση για το συγκεκριμένο κινητό; Πώς είναι η συμπεριφορά; Είναι σταθερή η διασύνδεση; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις Google Maps με την οθόνη του αυτοκινήτου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

TVIENAS

Καλησπέρα.Το τηλέφωνο συνδέεται ασύρματα με το Android Auto με σταθερή διασύνδεση και φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις google maps, όπως και το δικό σου (εάν έχεις κατεβασμένο) gps.

Alexandros_Stathopoulos3656

Θέλω να ρωτήσω το εξής, όταν βγάζει το always display το κρατάει στην οθόνη για λιγο, υπάρχει ρύθμιση να μην βγαίνει από την οθόνη?

Noidis_Noidis

οχι δυστυχως η xiaomi εχει κανει αυτο το κουφο always on display μονο για δεκα δευτερολεπτα στο συγκεκριμενο κινητο

natasouli7

Μπορώ να έχω ταυτόχρονα δύο κάρτες sim και κάρτα sd;

Δες όλες τις ερωτήσεις (28)

Παρόμοια προϊόντα

Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual SIM (8GB/128GB) Truffle BlackXiaomi 11 Lite 5G NE Dual SIM (8GB/128GB) Truffle BlackXiaomi Redmi Note 13 Pro 5G Dual SIM (8GB/256GB) Midnight BlackXiaomi Redmi Note 13 Pro 5G Dual SIM (8GB/256GB) Midnight BlackXiaomi Mi 11 Lite 5G NFC Dual SIM (8GB/128GB) Truffle BlackXiaomi Mi 11 Lite 5G NFC Dual SIM (8GB/128GB) Truffle BlackXiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G Dual SIM (12GB/512GB) ΜαύροXiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G Dual SIM (12GB/512GB) ΜαύροXiaomi 13T 5G Dual SIM (8GB/256GB) ΜαύροXiaomi 13T 5G Dual SIM (8GB/256GB) Μαύρο
από 439,90 €από 284,59 €από 400,00 €από 382,71 €από 388,70 €
ΚατασκευαστήςXiaomiXiaomiXiaomiXiaomiXiaomi
-Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
RAM8 GB8 GB8 GB12 GB8 GB
Περισσότερα χαρακτηριστικά