Chillafish Παιδικό Ποδήλατο Ισορροπίας BMXie² Πορτοκαλί
Παιδικά Ποδήλατα Ισορροπίας

Chillafish Παιδικό Ποδήλατο Ισορροπίας BMXie² ΠορτοκαλίΚωδικός: 31633248

Το παιδικό ποδήλατο ισορροπίας BMXie² από την εταιρία Chillafish ξεκινά να εισάγει το παιδί στον κόσμο του ποδηλάτου και της ισορροπίας στους δύο τροχούς χωρίς πετάλι. Τα ποδήλατα ισορροπίας έρχονται να αντικαταστήσουν τα τρίκυκλα ποδήλατα και ξεχωρίζουν καθώς είναι ελαφριά, εύχρηστα και χαμηλά σε ύψος. Προκειμένου να ξεκινήσουν θα πρέπει τα παιδιά να...
Δες όλη την περιγραφή

111,00
ΠαράδοσηΤρί, 24 Σεπ - Δευ, 30 Σεπ
+20,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 111,00 €

Περιγραφή

Το παιδικό ποδήλατο ισορροπίας BMXie² από την εταιρία Chillafish ξεκινά να εισάγει το παιδί στον κόσμο του ποδηλάτου και της ισορροπίας στους δύο τροχούς χωρίς πετάλι. Τα ποδήλατα ισορροπίας έρχονται να αντικαταστήσουν τα τρίκυκλα ποδήλατα και ξεχωρίζουν καθώς είναι ελαφριά, εύχρηστα και χαμηλά σε ύψος. Προκειμένου να ξεκινήσουν θα πρέπει τα παιδιά να σπρώξουν με τα πόδια τους στο έδαφος ώστε να τους δωθεί ώθηση. Το παιχνίδι με το ποδήλατο έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων, της αντίληψης, των κοινωνικών δεξιοτήτων καθώς εξασκεί την ικανότητα επικοινωνίας με άλλους και φυσικά της ισορροπίας του παιδιού.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
CPMX02GIN
Ξύλινο
Όχι
Χρώμα
Πορτοκαλί
Ηλικία
2 + ετών

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • dmoscho
    2
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Όμορφο ποδήλατο, καλή κατασκευή και χωράει άνετα στο αυτοκίνητο. Όμως έχει πολύ μικρές διαστάσεις, η σέλα φτάνει στα 35εκ και όχι στα 39εκ που αναφέρει το κουτί, ενώ το τιμόνι δεν αλλάζει καθόλου ύψος. Για παιδιά 3,5 ετών και πάνω είναι πολύ μικρό, αν και στο κουτί αναφέρει ότι είναι για παιδιά μέχρι 5 ετών ... Αρα είναι ένα ακριβό ποδήλατο ισορροπίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολύ μικρό χρονικό διάστημα από το παιδί. Αν το είχα δει ανοιχτό πριν το αγοράσω σίγουρα δεν θα το επέλεγα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Η μικρή μας το κατά ευχαριστήθηκε ..

    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σέλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη