Peak Design Ιμάντας Slide Lite Camera Strap Sage Green
Αξεσουάρ Φωτογραφικών Μηχανών

Peak Design Ιμάντας Slide Lite Camera Strap Sage GreenΚωδικός: 31658706

Μεταφέρετε τον εξοπλισμό σας με άνεση και στυλ με αυτό το λουράκι κάμερας Slide Lite Camera Sage Green από την Peak Design. Αυτός ο ιμάντας χρησιμοποιεί ισχυρούς, αφαιρούμενους συνδέσμους αγκύρωσης...

Δες όλη την περιγραφή

Μεταφέρετε τον εξοπλισμό σας με άνεση και στυλ με αυτό το λουράκι κάμερας Slide Lite Camera Sage Green από την Peak Design. Αυτός ο ιμάντας χρησιμοποιεί ισχυρούς, αφαιρούμενους συνδέσμους αγκύρωσης που προσαρμόζονται στις οπές της φωτογραφικής μηχανής σας ή στην παρεχόμενη πλάκα στερέωσης, αντέχοντας έως και 90 κιλά και υποστηρίζοντας εύκολα τα περισσότερα...

Δες όλη την περιγραφή
74,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 74,00 €

Περιγραφή

Μεταφέρετε τον εξοπλισμό σας με άνεση και στυλ με αυτό το λουράκι κάμερας Slide Lite Camera Sage Green από την Peak Design. Αυτός ο ιμάντας χρησιμοποιεί ισχυρούς, αφαιρούμενους συνδέσμους αγκύρωσης που προσαρμόζονται στις οπές της φωτογραφικής μηχανής σας ή στην παρεχόμενη πλάκα στερέωσης, αντέχοντας έως και 90 κιλά και υποστηρίζοντας εύκολα τα περισσότερα συστήματα DSLR και mirrorless. Συνδυάζοντας αυτήν την ευέλικτη σύνδεση με ένα ευρύ ρυθμιζόμενο μήκος 99 ως 145 cm, ο ιμάντας αυτός μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να λειτουργεί ως ιμάντας ώμου ή λαιμού.

Ο ιμάντας είναι πλάτους 3.2 cm και είναι επενδυμένος εσωτερικά για να εξασφαλίσει άνετη χρήση και οι δύο πλευρές του διαθέτουν διαφορετικές ιδιότητες: Η μία πλευρά του ιμάντα είναι λεία για να μπορείτε να σέρνετε με ευκολία την κάμερα κοντά σας, ενώ η άλλη πλευρά έχει επίστρωση από σιλικόνη που τον εμποδίζει να γλιστρήσει ενώ το φοράτε στον λαιμό ή στον ώμο σας. Τα τέσσερα συμπεριλαμβανόμενα σημεία αγκύρωσης συνδέονται και αποσπώνται από τον ιμάντα με ένα μόνο χέρι και μπορούν να αφεθούν στις οπές, ώστε να μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των καμερών κατά τη λήψη.

Βάρος: 148 g

Κατασκευαστής

Peak Design

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ιμάντας

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη