Viosarp Κλουβί από Μέταλλο VC692
Παγίδες Ζώων

Viosarp Κλουβί από Μέταλλο VC692 Κωδικός: 31660469

Το κλουβί της εταιρείας Viosarp παγιδεύει για λόγους απομάκρυνσης ή κτηνιατρικής περίθαλψης, αλλά δεν τραυματίζει τα ζώα. Είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό πλέγμα και διαθέτει χερούλι μεταφοράς....

Δες όλη την περιγραφή

Το κλουβί της εταιρείας Viosarp παγιδεύει για λόγους απομάκρυνσης ή κτηνιατρικής περίθαλψης, αλλά δεν τραυματίζει τα ζώα. Είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό πλέγμα και διαθέτει χερούλι μεταφοράς. Μπορεί να τοποθετηθεί σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο και είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Για να προσελκύσετε τρωκτικά και άλλα ζώα μπορείτε να τοποθετήσετε...

Δες όλη την περιγραφή
5,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 5,00 €

Περιγραφή

Το κλουβί της εταιρείας Viosarp παγιδεύει για λόγους απομάκρυνσης ή κτηνιατρικής περίθαλψης, αλλά δεν τραυματίζει τα ζώα. Είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό πλέγμα και διαθέτει χερούλι μεταφοράς. Μπορεί να τοποθετηθεί σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο και είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Για να προσελκύσετε τρωκτικά και άλλα ζώα μπορείτε να τοποθετήσετε δόλωμα μέσα στο κλουβί.

    Κατασκευαστής

    Viosarp

    Χαρακτηριστικά

    Τύπος
    Κλουβί
    Υλικό
    Μέταλλο
    Τεμάχια
    1 τμχ

    Σημαντική πληροφορία

    Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

    Ερωτήσεις

    26 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

    Ρώτησε για το προϊόν
    'Ολγα Μιχάλη

    Ποιες είναι οι διαστάσεις του; (Γιατί, εν αντιθέσει με άλλα παρόμοια κλουβιά/παγίδες εδώ στον Σκρουτζ, δεν αναγράφονται στην περιγραφή του:( ) Επίσης, είναι αποτελεσματικό; (Γιατί, και πάλι, δεν υπάρχουν άξιολογήσεις...)

    Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες