Tafarm Acaricine Συμπλήρωμα Διατροφής Πτηνών για τα Ακάρεα Τραχείας 10ml
Συμπληρώματα & Βιταμίνες Πτηνών

Tafarm Acaricine Συμπλήρωμα Διατροφής Πτηνών για τα Ακάρεα Τραχείας 10mlΚωδικός: 31692110

Για την καταπολέμηση των ακάρεων που παρασιτούν στο αναπνευστικό σύστημα των ωδικών πτηνών. Το πτηνό που έχει προσβληθεί σταματά να κελαηδάει ή κελαηδάει πολύ λίγο και με ελάχιστη ένταση,...

Δες όλη την περιγραφή

Για την καταπολέμηση των ακάρεων που παρασιτούν στο αναπνευστικό σύστημα των ωδικών πτηνών. Το πτηνό που έχει προσβληθεί σταματά να κελαηδάει ή κελαηδάει πολύ λίγο και με ελάχιστη ένταση, ορισμένες φορές απογυμνώνει (μαδάει) τα φτερά του λαιμού του από τη φαγούρα, κάνει ένα ήχο με το ράμφος σαν τρίξιμο ή σαν να τρώει άμμο και το κυριότερο κάνει ένα...

Δες όλη την περιγραφή
5,40
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 5,00 €

Περιγραφή

Για την καταπολέμηση των ακάρεων που παρασιτούν στο αναπνευστικό σύστημα των ωδικών πτηνών. Το πτηνό που έχει προσβληθεί σταματά να κελαηδάει ή κελαηδάει πολύ λίγο και με ελάχιστη ένταση, ορισμένες φορές απογυμνώνει (μαδάει) τα φτερά του λαιμού του από τη φαγούρα, κάνει ένα ήχο με το ράμφος σαν τρίξιμο ή σαν να τρώει άμμο και το κυριότερο κάνει ένα ιδιόμορφο ήχο που δίνει την αίσθηση ότι "φτερνίζεται" στην προσπάθειά του να απομακρύνει τα ακάρεα από το λαιμό του.

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα
10 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • konstadinospoi
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Παιδια να ναι καλα το προϊόν γιατί έσωσε το καναρίνι μου. Ήταν καθημερινά σε ασχημη κατάσταση (λόγω ακαρεων του αναπνευστικού), δεν κελαιδουσε και άφηνε συνέχεια πούπουλα. Τωρα ξαναβρηκε την χαρα του και κελαιδαει καθημερινά.

    ΠΡΟΣΟΧΗ απλα, για να ειναι οντως αποτελεσματική η χρηση του, πρεπει να το πιασετε το καναρίνι και να του βαλετε μια σταγόνα στην πλάτη του (να ειστε σίγουροι οτι ακούμπησε δερμα και οχι πανω στα φτερα) αλλιως δεν θα ειναι αποτελεσματικό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 3
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλό. Είναι αρκετά αποτελεσματικό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

36 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη