Αθλητικά Παπούτσια

Altra Lone Peak ALL-WTHR Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια Trail Running ΜαύραΚωδικός: 31700489

Η εταιρεία δρομικών παπουτσιών Altra Running σας παρουσιάζει ένα ιδανικό παπούτσι που μπορεί να φορεθεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Φορέστε τα μοναδικά αδιάβροχα Lone Peak και ετοιμαστείτε να...

Δες όλη την περιγραφή

Η εταιρεία δρομικών παπουτσιών Altra Running σας παρουσιάζει ένα ιδανικό παπούτσι που μπορεί να φορεθεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Φορέστε τα μοναδικά αδιάβροχα Lone Peak και ετοιμαστείτε να κατακτήσετε κάθε κορυφή. Τα αδιάβροχα παπούτσια βουνού σας παρέχουν σίγουρη προστασία από τις καιρικές συνθήκες και ταυτόχρονα θα αισθάνεστε τα πέλματα σας άνετα και...

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 11 ημέρες πριν

Περιγραφή

Η εταιρεία δρομικών παπουτσιών Altra Running σας παρουσιάζει ένα ιδανικό παπούτσι που μπορεί να φορεθεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Φορέστε τα μοναδικά αδιάβροχα Lone Peak και ετοιμαστείτε να κατακτήσετε κάθε κορυφή. Τα αδιάβροχα παπούτσια βουνού σας παρέχουν σίγουρη προστασία από τις καιρικές συνθήκες και ταυτόχρονα θα αισθάνεστε τα πέλματα σας άνετα και προστατευμένα από κάθε ταλαιπωρία.

Το Lone Peak ALL WHETHER διαθέτει προστασία αδιάβροχη λόγω της τεχνολογίας eVent. Η τεχνολογία αυτή βοηθάει τα πόδια σας να παραμείνουν στεγνά και προστατευμένα από κάθε είδους καιρικές συνθήκες ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν ιδανική διαπνοή για τα πέλματα σας. Η μεσαία σόλα ενισχύθηκε με το επαναστατικό υλικό της εταιρείας AltraEgo για να έχετε μία μαλακή αίσθηση κάτω από τα πόδια σας σε κάθε σας βήμα. Η εξωτερική σόλα είναι ιδιαίτερα ανθεκτική MaxTrac για να σας προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση σε δύσκολες διαδρομές. Ψάχνετε επιπλέον προστασία από χαλίκια λάσπες στα πέλματα σας? Μπορείτε να προσαρμόσετε το σύστημα με τις γκέτες Gaiter Trap  που κλειδώνει στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού και στο πίσω μέρος με σκρατς. Εξασφαλίστε πλήρη προστασία από κάθε ενοχλητικό χαλίκι για τα πέλματα σας.

Φορέστε τα LONE PEAK All WEATHER και είσαστε έτοιμοι για να κάνετε πεζοπορία μεγάλης διάρκειας χωρίς να σας απασχολεί η κόπωση και καιρικές συνθήκες για τα κουρασμένα σας πόδια. 

Χαρακτηριστικά

  • Ενδιάμεση σόλα AltraEgo γρήγορη ανταπόκριση απαλό πάτημα.
  • Προστασία από τις καιρικές συνθήκες τεχνολογία eVent 
  • Εξωτερική σόλα Maxtrac  ιδανική για ανώμαλο έδαφος.
  • Βάρος παπουτσιού 374g
  • Ύψος παπουτσιού 25mm

Κατασκευαστής

Altra

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
AL0A4VQG070
Τύπος
Trail
Φύλο
Άνδρας
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα