Παιδικές Ομπρέλες

Trixie Παιδική Ομπρέλα Μπαστούνι Mr Lion Κίτρινη με Διάμετρο 70εκ. Κωδικός: 31741171

Το περπάτημα στη βροχή δεν ήταν ποτέ πιο διασκεδαστικό! Οι ομπρέλες της Trixie από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα φωτίζει τις γκρίζες και βροχερές μέρες των παιδιών σας με τα χαμογελαστά πρόσωπα από τα

Δες όλη την περιγραφή

Το περπάτημα στη βροχή δεν ήταν ποτέ πιο διασκεδαστικό! Οι ομπρέλες της Trixie από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα φωτίζει τις γκρίζες και βροχερές μέρες των παιδιών σας με τα χαμογελαστά πρόσωπα από τα αγαπημένα μας ζωάκια. Δε θα ξέρουν ποιο ζωάκι να επιλέξουν: κροκόδειλο, αλεπού, λιοντάρι, μαϊμού, πολική αρκούδα, ελέφαντα, κουνελάκι...

Δες όλη την περιγραφή
18,34
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

από 18,33 €

Περιγραφή

Το περπάτημα στη βροχή δεν ήταν ποτέ πιο διασκεδαστικό! Οι ομπρέλες της Trixie από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα φωτίζει τις γκρίζες και βροχερές μέρες των παιδιών σας με τα χαμογελαστά πρόσωπα από τα αγαπημένα μας ζωάκια. Δε θα ξέρουν ποιο ζωάκι να επιλέξουν: κροκόδειλο, αλεπού, λιοντάρι, μαϊμού, πολική αρκούδα, ελέφαντα, κουνελάκι... Τα παιχνιδιάρικα αυτιά τους αναπηδούν, καθώς το μικρό σας πηδάει στις λακούβες της βροχής! 

Το ασφαλές, συρόμενο σύστημα για το άνοιγμα και το κλείσιμο της ομπρέλας είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα μικρά τους χεράκια. Το πλαίσιό της είναι κατασκευασμένο από ισχυρό, υψηλής ποιότητας και ελαφρύ αλουμίνιο. Ο μικρός ιμάντας με την ουρά του ζώου σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τακτοποιημένα την ομπρέλα, όσο ο ήλιος λάμπει!

Κατασκευαστής

Trixie

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
77492

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Κίτρινο
Υλικό Θόλου
Ύφασμα
Διάμετρος
70 cm

Τύπος

Είδος
Μπαστούνι
Μηχανισμός
Χειροκίνητος

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες