3D Πάνελ Τοίχου

Αυτοκόλλητο 3D Πάνελ Τοίχου Λευκό Foam 75x70εκ. 10τμχΚωδικός: 31840838

Τρισδιάστατα αυτοκόλλητα πάνελ τοίχου σε λευκό χρώμα με ανάγλυφα σχέδια από τούβλα. Δημιουργήστε πρωτότυπα σχέδια κόβοντας τα αυτοκόλλητα και συνδυάζοντάς τα όπως θέλετε. Ιδανικά και για παιδικά δωμάτια, καθώς η ταπετσαρία είναι μαλακή και αποτρέπει τα παιδιά και τα μωρά σας από χτυπήματα. Ακόμα, λόγω του υλικού τους, καθαρίζονται πάρα πολύ εύκολα με ένα...
Δες όλη την περιγραφή

28,43
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+11,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 6 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 28,33 €

Περιγραφή

Τρισδιάστατα αυτοκόλλητα πάνελ τοίχου σε λευκό χρώμα με ανάγλυφα σχέδια από τούβλα. Δημιουργήστε πρωτότυπα σχέδια κόβοντας τα αυτοκόλλητα και συνδυάζοντάς τα όπως θέλετε. Ιδανικά και για παιδικά δωμάτια, καθώς η ταπετσαρία είναι μαλακή και αποτρέπει τα παιδιά και τα μωρά σας από χτυπήματα. Ακόμα, λόγω του υλικού τους, καθαρίζονται πάρα πολύ εύκολα με ένα υγρό πανάκι. Είναι κατασκευασμένα από φιλικό προς το περιβάλλον, μη τοξικό υλικό. Είναι αδιάβροχα και μπορούν να τοποθετηθούν ακόμα και στην κουζίνα ή στο μπάνιο και προσφέρουν επιπλέον μόνωση. Τοποθετούνται εύκολα σε τοίχους, πλακάκια, ξύλο, μάρμαρο και σε οποιαδήποτε άλλη σχετικά λεία επιφάνεια. Κολλάνε πολύ σταθερά και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά.
Το σετ αποτελείται από 10 Πάνελ. Μήκος x Πλάτος: 75 x 70 εκ.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
150718

Χαρακτηριστικά

Θέμα
Τούβλο
Χρώμα
Λευκό
Αυτοκόλλητο
Ναι
Τεμάχια
10 τμχ

Διαστάσεις

Μήκος
75 cm
Πλάτος
70 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • ASPGR
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σαν τοποθέτηση είναι ευκολο. Απο κει και περα αν είσαι ψείρας θέλει προσοχή από που θα ξεκινήσεις και που θα τελείωσες, αν ο-οι τοίχοι σου είναι ίσιοι κλπ. (σαν να βαζεις πλακάκια) Η δικη του κολλα είναι δυνατή κ δε συγχωρει λάθη και αν χρειαστεί να αφαιρεθεί κόβετε σε κομμάτια και αφήνει μια λαδίλα στάμπα. Εγω προτίμησα σιλικόνη, τη πιο φτηνή και είναι ευκολότερη η αφαίρεση αν το μετανιώσεις. Οι τοίχοι ομορφύνανε και ζεστάθηκαν για το χειμώνα κ δρόσισαν το καλοκαιρι. Πλένετε εύκολα ακόμη και από μπογιά.
    Μετα απο έναν χρόνο τοποθέτησης σκέφτομαι και αλλα δωμάτια.

    • Τοποθετείται εύκολα
    • Είναι όπως και στη φωτογραφία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

41 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν