Κλαπέτο Ανοιγώμενο Σωλήνα (Μπουριού) Μαύρο Φ120mm
Καπνοδόχοι

Κλαπέτο Ανοιγώμενο Σωλήνα (Μπουριού) Μαύρο Φ120mmΚωδικός: 31858177

Κλαπέτο το οποίο λειτουργεί σαν πόρτα που διαχωρίζει την εστία από την καμινάδα. Κλαπέτο υπάρχει σε όλες τις εστίες τζακιών είτε είναι ανοικτού είτε κλειστού τύπου. Στις ανοικτές εστίες τζακιών όταν το τζάκι καίει το κλαπέτο είναι ανοιχτό ενώ όταν το τζάκι δεν είναι σε λειτουργία το κλαπέτο θα πρέπει να το κλείνουμε προκειμένου να μην εισχωρεί αέρας ή...
Δες όλη την περιγραφή

  • Χρώμα: Μαύρο
  • Διάμετρος: 120mm
7,50
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 7,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 7,50 €

Περιγραφή

Κλαπέτο το οποίο λειτουργεί σαν πόρτα που διαχωρίζει την εστία από την καμινάδα. Κλαπέτο υπάρχει σε όλες τις εστίες τζακιών είτε είναι ανοικτού είτε κλειστού τύπου. Στις ανοικτές εστίες τζακιών όταν το τζάκι καίει το κλαπέτο είναι ανοιχτό ενώ όταν το τζάκι δεν είναι σε λειτουργία το κλαπέτο θα πρέπει να το κλείνουμε προκειμένου να μην εισχωρεί αέρας ή διάφορες οσμές από την καπνοδόχο. Στις κλειστές εστίες τζακιών όταν η πόρτα του τζακιού είναι κλειστή το κλαπέτο θα πρέπει να είναι και αυτό κλειστό, και το αντίστροφο.
Κατασκευάζεται από μέταλλο το οποίο είναι ανθεκτικό στις διάφορες συνθήκες του περιβάλλοντος και δεν απαιτεί μεγάλη συντήρηση.

  • Χρώμα: Μαύρο
  • Διάμετρος: 120mm

Χαρακτηριστικά

Είδος
Κλαπέτο
Διάμετρος
120 mm
Υλικό
Μεταλλικό
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Scotch

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για την ψησταρια το πηρα αλλα ή εγω δεν ήξερα τι πηρα ή ειναι ακαταλληλο το προιον. Ενταξει για 3 ευρω δεν περιμενα κατι καλο αλλα... αυτο ειναι ψιλος τσιγκος οπου με την ανοδο της θερμοκρασίας στραβωνει, και επισης και πιο σημαντικο για εμενα... δεν εχει στοπ με αποτελεσμα να γυριζει και προς τα μεσα και προς τα εξω...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη