NBA 2K22 PS5 Game (Used)

NBA 2K22 PS5 Game (Used)Κωδικός: 31873341

Zήσε την απόλυτη μπασκετική εμπειρία με το ανανεωμένο NBA 2K22. Παίξε με τις αγαπημένες σου ομάδες και αστέρια απο το NBA και το WNBA και νιώσε την αυθεντικότητα του επαγγελματικού μπάσκετ με...

Δες όλη την περιγραφή

Zήσε την απόλυτη μπασκετική εμπειρία με το ανανεωμένο NBA 2K22. Παίξε με τις αγαπημένες σου ομάδες και αστέρια απο το NBA και το WNBA και νιώσε την αυθεντικότητα του επαγγελματικού μπάσκετ με απίστευτα γραφικά και κορυφαία τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) παιχτών.

Δες όλη την περιγραφή
15,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 15,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 24,90 €

  2. 15,00 €

Περιγραφή

Zήσε την απόλυτη μπασκετική εμπειρία με το ανανεωμένο NBA 2K22. Παίξε με τις αγαπημένες σου ομάδες και αστέρια απο το NBA και το WNBA και νιώσε την αυθεντικότητα του επαγγελματικού μπάσκετ με απίστευτα γραφικά και κορυφαία τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) παιχτών.

Ανεβάστε επίπεδο το παιχνίδι σας

Γίνετε μέλος της τεράστιας κοινότητας του μπάσκετ

Οι νέες τακτικές στην επίθεση συναντούν την ενισχυμένη άμυνα για ένα πιο ανταγωνιστικό και καθηλωτικό NBA 2K22. Προσθέστε ντρίμπλες, σουτ, καρφώματα και άλεϊ-ουπ με βάση την ικανότητά σας στο ρεπερτόριό σας. Εξουδετερώστε τις επιθέσεις των αντιπάλων με αγριεμένες τάπες και διεκδικήσεις στην άλλη άκρη του γηπέδου.

Είτε στο City (PS5) είτε στο Neighborhood (PS4), ζήστε τη μπασκετική ζωή σας στη μεγαλύτερη και πιο ζωντανή κοινότητα μπάσκετ του κόσμου. Δουλέψτε με τον MyPLAYER σας, κερδίστε φήμη και κυριαρχήστε στο γήπεδο.

Νέες Season, νέες ανακαλύψεις

Η dream team σας

Στο NBA 2K22, κάθε Season φέρνει φρέσκιες ευκαιρίες για νέες ανταμοιβές. Είτε στο MyTEAM, το MyCAREER ή το The W, αγωνιστείτε ενάντια στους καλύτερους και ανακαλύψτε ποιες απίστευτες ανταμοιβές σας περιμένουν σε κάθε Season.

Συλλέξτε, φτιάξτε και παίξτε μπάσκετ στην απόλυτη ανταγωνιστική διοργάνωση NBA fantasy: NBA 2K22 MyTEAM. Φτιάξτε την ομάδα-όνειρό σας με παίκτες του NBA και θρύλους από κάθε εποχή και εξερευνήστε εξελίξεις που αλλάζουν την εμπειρία του MyTEAM – με κάθε προσθήκη να εισάγεται με το πέρασμα πολλών Season.

Όλα είναι στο Παιχνίδι

Η εμπειρία NBA 2K δεν προσφέρει απλά το άθλημα του μπάσκετ -- είναι η κουλτούρα του μπάσκετ και όλα όσα την περιβάλλουν. Ανακαλύψτε νέους μουσικούς καλλιτέχνες με τη μουσική επένδυση 2K Beats που δεν σταματά να εξελίσσεται. Δείξτε τις τελευταίες τάσεις στα ρούχα streetwear και τη μόδα του μπάσκετ με το MyPLAYER σας. Σχεδιάστε τα δικά σας παπούτσια, στολές και μάρκες για τις προσαρμοσμένες ομάδες σας. Στο NBA 2K, Όλα είναι στο Παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά

Συμβατή Κονσόλα
PS5
Είδος
Sports
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Όριο Ηλικίας (PEGI)
3
Edition
Standard

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Multiplayer
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη