Διακοσμητικά Φωτιστικά

BlitzWolf Διακοσμητικό Φωτιστικό με Φωτισμό RGB Party Light LED Πολύχρωμο Κωδικός: 31881731

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ενσωματωμένο LED
  • RGB
  • Με Τηλεχειριστήριο
65,29
ΠαράδοσηΠέμ, 08 Αυγ - Δευ, 12 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 4 τεμάχια

από 65,29 €

Χαρακτηριστικά

Είδος
Party Light
Χρώμα
Πολύχρωμο
Μπαταρίας
Όχι
RGB
Ναι
Εφαρμογή Λαμπτήρα
Ενσωματωμένο LED
Συνδεσιμότητα
RF

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • pbokias
    2
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγόρασα το προϊόν για κάτι λιγότερο από 50 ευρώ. Η κατασκευή του είναι καλή αναλογικά πάντα με τα χρήματα. Η συναρμολόγηση εύκολή παρόλη την έλλειψη οδηγιών. Το τροφοδοτικό καλό (για τα χρήματα) και το καλώδιο κοντό αλλά εντάξει.
    Το τηλεχειριστήριο το οποίο μου ήρθε δεν είναι το ωραίο της φωτογραφίας, λειτουργικά όμως δε νομίζω ότι υστερεί.
    Το φως που παράγει είναι αρκούντος δυνατό για εμένα και φαίνεται να είναι πραγματικό RGB χωρίς να είμαι ειδικός επί του θέματος.
    Τα άσχημα τώρα: Η εφαρμογή που μπορείς να χρησιμοποιήσεις πέραν του τηλεχειριστηρίου πρέπει να έχει πάνω από 100 διαφορετικούς τρόπου να κάνεις το φως ουσιαστικά ‘τρεχαντήρι’. Να κυλάει δηλαδή το φως με διάφορα χρώματα, ταχύτητες και ακολουθίες . Δεν υπάρχει μια ρύθμιση για στατικό φως με διαφορα χρώματα πχ 1/3 πράσινο 1/3 κόκκινο και 1/3 μπλε. Αυτή η ωραία φωτογραφία με την μπάρα (1,4 μέτρα) που είναι χωρισμένη στα 3 στην πραγματικότητα ΔΕΝ γίνετε και το βρίσκω απίστευτα εκνευριστικό. Αν θέλεις χρώμα σταθερό θα είναι 1 και τέλος, ότι θέλεις αλλά ένα.
    Τέλος το πιο άσχημο και αυτό ίσως να είναι πρόβλημα το δικού μου και μόνο αλλά δεν ξέρεις. Όσο το τρεχαντήρι δουλεύει κάθε τόσο 1 – 2 ίσως και 3 φορές το λεπτά στιγμιαία ανάβει όλο άσπρο και μετά συνεχίζει. Κάτι σα να ανάβει φλάς στο δωμάτιο. Αν το δωμάτιο έχει και αλλά φώτα ίσως και να μη σε ενοχλήσει. Αν αυτό είναι το μόνο φως τότε είναι πάρα πολύ ενοχλητικό και αναγκαστικά θα το αλλάξεις σε ένα σταθερό χρώμα και τέλος.
    Η RGB λάμπα δαπέδου είναι πολύ ωραία, θα συνιστούσα την αγορά μιας καλής της τάξης των 70 – 100 ευρώ η οποία φαντάζομαι θα έχει καλύτερο λογισμικό και καλύτερα ηλεκτρονικά και δεν θα κάνει σα φλάς.

    • Δεν είναι ακριβώς όπως στη φωτογραφία
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ο φωτισμός του δεν είναι ικανοποιητικός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kostasvs
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Kooqie

    Καλό για ατμοσφαιρικό φωτισμό, έχει πολλές αποχρώσεις και ρυθμίσεις και πολλά προγράμματα. Το χειριστήριο είναι με RF και όχι με υπέρυθρες οπότε δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από εμπόδια. Το εγχειρίδιο αναφέρει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο χειριστήριο για πολλά φωτιστικά, αλλά υπάρχει και επιλογή για "κλείδωμα" του φωτιστικού σε συγκεκριμένο χειριστήριο για να μην το ελέγχουν άλλα.

    • Είναι όπως και στη φωτογραφία
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ο φωτισμός του είναι ικανοποιητικός
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

30 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Alexandros_P

Ύψος προϊόντος: 142cm / 56 "

Μήκος ποδιού: 40cm / 16 "

george_aiva

Ξαφνικά δεν ανταποκρίνεται το χειριστήριο. Άλλαξα μπαταρίες και πάλι τίποτα. Όταν το βγάλω και το βάλω στην πρίζα το φωτιστικό μένει αναμμένο χωρίς όμως να λειτουργεί το χειριστήριο. Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ!

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες