Creative T60 Ασύρματα Ηχεία Υπολογιστή 2.0 με Bluetooth και Ισχύ 30W σε Μαύρο Χρώμα
Ηχεία Υπολογιστή

Creative T60 Ασύρματα Ηχεία Υπολογιστή 2.0 με Bluetooth και Ισχύ 30W σε Μαύρο ΧρώμαΚωδικός: 31995638

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Aux 3.5mm / USB-C / Bluetooth
  • Τροφοδοσία: Πρίζα
  • Διαστάσεις: 15.7 x 9.2 x 19.9 εκ.
Δες όλη την περιγραφή
79,90
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 78,76 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 79,90 €

  2. 78,76 €

  3. 102,59 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    79,90 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    79,90 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    79,90 €

  7. 90,40 €

  8. 93,94 €

  9. 96,80 €

  10. 122,98 €

  11. 86,69 €

  12. 121,47 €

  13. 90,87 €

  14. 103,45 €

  15. 104,85 €

  16. 109,21 €

  17. 109,21 €

  18. 91,32 €

  19. 151,37 €

  20. 126,19 €

Περιγραφή

Εξακολουθείτε να συμβιβάζεστε με τον προεπιλεγμένο ήχο που συνοδεύει τη ρύθμιση του υπολογιστή σας; Παρά το γεγονός ότι έχετε το επίπεδο έντασης ήχου στο υψηλότερο επίπεδο, πιάνετε τον εαυτό σας να ζορίζεται για να ακούσει τους προφορικούς διαλόγους των χαρακτήρων της σειράς επειδή είναι πολύ υπόκωφος; Το Creative T60, που έρχεται να προστεθεί στο Creative T100 στη σειρά ηχείων T, είναι εδώ για να βάλει ένα τέλος σε αυτό.

Διαθέτει τις τεχνολογίες Clear Dialog και Surround, τις τεχνολογίες ήχου που βασίζονται στην τεχνογνωσία ήχου της Sound Blaster, για να παρέχει καθαρότερους προφορικούς διαλόγους και βελτιωμένο ήχο surround για μεγαλύτερη εμβύθιση. Με την υποστήριξη ισχυρών επιδόσεων ακουστικής με ενσωματωμένο ψηφιακό ενισχυτή και την τεχνολογία BasXPort που ενισχύει περαιτέρω την απόδοση των μπάσων, η εμπειρία των ταινιών στο γραφείο σας θα αλλάξει για πάντα.

Ο ήχος του υπολογιστή σας τροφοδοτείται από το Sound Blaster

Ακούστε καθαρά τι λένε οι χαρακτήρες της ταινίας και μείνετε βυθισμένοι στα παιχνίδια σας! Με την υποστήριξη της Sound Blaster, με πάνω από τρεις δεκαετίες κληρονομιάς στην επεξεργασία ήχου και την τεχνική εμπειρία, το Creative T60 διαθέτει τις τεχνολογίες ήχου της Sound Blaster, Clear Dialog και Surround, για να σας προσφέρει βελτιωμένη φωνητική ευκρίνεια και ευρεία εμπειρία surround. Αναβαθμίστε την εμπειρία των ταινιών στο γραφείο σας και επικεντρωθείτε στην παράσταση χωρίς να χρειάζεται να διαβάζετε υπότιτλους, βυθιστείτε στο πυκνό κλίμα της δράσης και παραμείνετε αφοσιωμένοι στη συνεδρία παιχνιδιού σας.

Καθαρός διάλογος

Το Clear Dialog εξάγει τα φωνητικά και τον προφορικό διάλογο μέσω μιας τεχνικής επεξεργασίας ήχου και στη συνέχεια τα ενισχύει έξυπνα, επιτρέποντάς σας να ακούσετε κάθε συλλαβή καθαρά και χωρίς να συμβιβαστείτε με τα άλλα εφέ περιβάλλοντος.

Surround

Ολοκληρώστε την εμπειρία σας με την τεχνολογία Surround που προσφέρει ένα ευρύτερο ηχητικό σκηνικό στα πολυμέσα σας! Ικανή να αναγνωρίζει και να ενισχύει τις χωρικές πληροφορίες του εισερχόμενου ήχου μέσω των φίλτρων ήχου της Sound Blaster, η τεχνολογία βελτιστοποιεί την εμπειρία ακρόασης τόσο για περιεχόμενο πηγής δύο όσο και για περιεχόμενο πολλαπλών καναλιών.

Το τελικό αποτέλεσμα: διευρυμένο ηχητικό σκηνικό και χωροθετημένος ήχος από οποιονδήποτε τύπο πηγής ήχου, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, HBO και Amazon Prime Video.Αυτό σας προσφέρει μια πιο ρεαλιστική και άνετη εμπειρία ακρόασης που σας κρατάει απορροφημένους στις ταινίες, τα παιχνίδια, ακόμα και τη μουσική σας.

Ισχυρή ακουστική απόδοση

Σίγουρα δεν τσιγκουνευόμαστε όταν πρόκειται για ηχητικές επιδόσεις. Το Creative T60 διαθέτει δύο ισχυρούς οδηγούς πλήρους φάσματος 2,75″ και έναν ενσωματωμένο ψηφιακό ενισχυτή με δυνατότητα χειρισμού ολόκληρου του φάσματος του ηχητικού εύρους, ώστε να διασφαλίζεται η ηχητική συνοχή. Αυτό το ηχοσύστημα 2.0 είναι επίσης ικανό για ακουστική ισχύ 30W RMS, με μέγιστη ισχύ έως και 60W.

Επικοινωνήστε πιο έξυπνα με το Smartcomms Kit

Προσπεράστε τα περιττά χειριστήρια μικροφώνου και ακούστε καθαρά τους άλλους χωρίς τον ενοχλητικό θόρυβο του περιβάλλοντος. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε σε τηλεδιάσκεψη ή σε παιχνίδι με την ομάδα σας, το SmartComms Kit είναι εδώ για να κάνει τις επικοινωνίες πολύ πιο απλές για τους χρήστες των Windows 10 μέσω μιας σειράς έξυπνων λειτουργιών επικοινωνίας. Επιπλέον, λειτουργεί με οποιαδήποτε ακουστικά με μικρόφωνο, ακουστικά και εξωτερικά μικρόφωνα.

Mute και unmute αυτόματα

Αποσυνδέστε τη σίγαση καθώς μιλάτε και απενεργοποιήστε το μικρόφωνό σας αυτόματα χωρίς να κουνήσετε το δάχτυλό σας. Η λειτουργία VoiceDetect ελέγχει την κατάσταση σίγασης με ανίχνευση φωνής και απελευθερώνει τα χέρια σας -και το μυαλό σας- ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε σε άλλα σημαντικά πράγματα, όπως η καταπολέμηση της επίθεσης των εχθρών ή η επιχειρηματική σας ομιλία.

Συνδέστε τα με τον τρόπο σας

Με μια πληθώρα επιλογών συνδεσιμότητας, θα έχετε πολλές επιλογές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε το μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος σε μια πρίζα, να επιλέξετε έναν τύπο σύνδεσης και είστε έτοιμοι. Επίσης, διευκολύνουμε τα πράγματα, περιλαμβάνοντας όλα τα καλώδια και τους προσαρμογείς που είναι απαραίτητα για την επιλογή που προτιμάτε.

Κατασκευαστής

Creative

Χαρακτηριστικά

Ισχύς
30 W
Κανάλια
2
Ασύρματο
Ναι
Τύπος Σύνδεσης
AUX/3.5mm, Bluetooth, USB
RGB φωτισμός
Όχι
Τηλεχειριστήριο
Όχι
Τροφοδοσία
Πρίζας
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • stb.p
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλά απλός δυο θέματα έχω πρώτον δεν έχουν καλό μπάσο πολύ μείον αυτό και πολύ βασικό όταν ακούς μουσική και σου λείπει αυτή η συχνότητα και δεύτερον ο ήχος δεν είναι καλής ποιότητας δεν είναι τόσο καθαρός όπως τον θέλω

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μπάσο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • NukeOnBike
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έψαχνα ηχεία για υπολογιστή καθώς ήθελα να κάνω ένα Upgrade στο Setup μου, το budget μου ήταν μέχρι 80€, τα συγκεκριμένα ηχεία τα αγόρασα 70€ και ήταν ΤΑ ΜΟΝΑ σε αυτή τη τιμή που ταίριαζαν σε αυτό που ήθελα, οπότε τα αγόρασα. Ο ήχος καθαρός, το μπάσο είναι πολύ καλό, η ένταση σε ένα δωμάτιο όταν τα ηχεία είναι στο τέρμα και εσύ είσαι μπρστά από την οθόνη είναι αρκετή για να σου βουλώσει τα αυτιά στο πρώτο 2λεπτο... το λες και καλά για 70€. Είναι πολύ καλά τα ηχεία, τα προτείνω.

    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Είχα τα Logitech Z623 για καμία 8ετια δεν μπορώ να πω καλά αλλά δεν είχε το κάτι ποιο κρυστάλλινο - καθαρό στον ήχο που ήθελα και ήταν χωρίς Bluetooth που ήθελα ποια.Ειδα πείρα δοκίμασα τα creative babble v3 ωραία αλλά δεν είχα σχεδόν καθόλου μπάσο έστω και με το passive τρόπο.Σκέφτηκα να πάω σε monitor αλλά δεν είχα τον χώρο όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.Μετα από πολύ ψάξιμο και ποια με το black Friday on ( σε ελληνική έκδοση ) είδα τα συγκεκριμένα σε προσφορά στα 49.90 ,είχα και ποίο παλιά τα Creative Gigaworks T40 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος από τον ήχο αλλά μετα από ακριβώς 2 χρονιά χάλασε η πλακέτα.Μπορώ να πω με 50 είναι vfm τα δοκίμασα σε pc παίζουν πολύ ωραία και με το software που μπορείς να κατεβάσεις δίνει έξτρα σε bass και υψηλά αν θέλεις να τα πειράξεις (δουλεύει μόνο με το usb),για το μέγεθος τους παίζουν αρκετά δυνατά καθαρός ήχος για ένα νορμάλ δωμάτιο 15 με 20 τμ αλλά το Bluetooth στο τηλέφωνο η ένταση είναι ποιο χαμηλή αλλά συνδέεται στο μπαμ.Το surround δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά δίνουν το κάτι παραπάνω στο στερεοφωνικό ήχο και το clear dialog ανεβάζει τις υψηλές για να έχει ποίο κρυσταλλικό ήχο ,δεν θα πρότεινα σύνδεση με usb ο ήχος χάνει πολύ και γίνεται αρκετά ψηφιακός ,τα ακουστικά και το μικρόφωνο πάνω τους δουλεύουν μια χαρά και με ένα κουμπί να κάνεις εναλλαγή ηχεία ακουστικά σίγουρα διευκολύνει πολύ. Μπορώ να πω για 50€ είναι μια χαρά πάνω από από εκεί κοιτάξτε για τα Edifier G2000 γιατί εγώ εκεί κατέληξα μιας και είναι 2-3 clicks καλύτερα και με 10 ευρώ διαφορά.

    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μπάσο
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Bill_Peppas
    4
    58 στους 63 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τα T60 της Creative είναι ένα σετ ηχείων για υπολογιστή/laptop/tablet/smartphone είτε θέλουμε να τα συνδέσουμε ενσύρματα με USB ή 3.5mm mini-jack (AUX) είτε ασύρματα μέσω Bluetooth. Πρόκειται για δύο μονόδρομους δορυφόρους, desktop ηχεία, με το καθένα να φέρει έναν "full range" driver των 2.75". Το καλώδιο που συνδέει μεταξύ τους τα ηχεία είναι μακρύ σχετικά για γραφείο (2μ) οπότε δεν θα έχετε πρόβλημα να τα... απλώσετε όσο μεγάλο γραφείο και αν έχετε. Σύμφωνα με την Creative η απόκριση τους είναι στο εύρος 50Hz - 20kHz, Στις δοκιμές μου με επαγγελματικό μικρόφωνο φάνηκε πως στην πράξη παίζουν στο εύρος 100Hz - 13kHz (+/-3dB). Έχουν προφανώς αδυναμία στο μπάσο (σε σύγκριση με ηχεία monitor/bookshelf τύπου Adam T8V, KRK Rokit 8, τα οποία φυσικά είναι πιο ογκώδη και αρκετά πιο ακριβά), αλλά λόγω της απόκρισης τους ακούγονται σαν να έχουν μπασάκι. Μεσαίες και υψηλές συχνότητες αρκετά ισορροπημένες, συστήνεται να μην τα κάνετε toe in (να μην κάνουν γωνία για να στοχεύουν στο κεφάλι σας δηλαδή) για να είστε off-axis στην θέση ακρόασης έτσι ώστε να εξασθενίσουν οι υψηλές συχνότητες και να έρθουν κοντά στο ιδανικό (να ακολουθήσουν περίπου την Harman curve). Για τα λεφτά που ζητάνε είναι σημαντική αναβάθμιση σε σύγκριση με οποιοδήποτε ηχείο για υπολογιστές ή tablet. Για να ανέβετε σε ποιότητα ήχου πρέπει να πάτε σε τύπου monitor ενεργά ηχεία ή έστω κάποια παθητικά βιβλιοθήκης (τύπου Monitor Audio, Focal, Klipsch, SVS, Dali, Polk Audio, Kef) παρέα με έναν αντίστοιχης τάξης ενισχυτή.

    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μπάσο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

25 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Creative T60 Ασύρματα Ηχεία Υπολογιστή 2.0 με Bluetooth και Ισχύ 30W σε Μαύρο ΧρώμαCreative T60 Ασύρματα Ηχεία Υπολογιστή 2.0 με Bluetooth και Ισχύ 30W σε Μαύρο ΧρώμαEdifier G2000 RGB Ασύρματα Ηχεία Υπολογιστή 2.0 με RGB Φωτισμό και Bluetooth Ισχύος 32W σε Μαύρο ΧρώμαEdifier G2000 RGB Ασύρματα Ηχεία Υπολογιστή 2.0 με RGB Φωτισμό και Bluetooth Ισχύος 32W σε Μαύρο ΧρώμαCreative GigaWorks T40 Series II Ηχεία Υπολογιστή 2.0 με Ισχύ 32W σε Μαύρο ΧρώμαCreative GigaWorks T40 Series II Ηχεία Υπολογιστή 2.0 με Ισχύ 32W σε Μαύρο ΧρώμαCreative SBS E2500 Ασύρματα Ηχεία Υπολογιστή 2.1 με Bluetooth και Ισχύ 30W σε Μαύρο ΧρώμαCreative SBS E2500 Ασύρματα Ηχεία Υπολογιστή 2.1 με Bluetooth και Ισχύ 30W σε Μαύρο ΧρώμαYenkee YSP 2025 Ασύρματα Ηχεία Υπολογιστή 2.0 με Bluetooth και Ισχύ 40W σε Μαύρο ΧρώμαYenkee YSP 2025 Ασύρματα Ηχεία Υπολογιστή 2.0 με Bluetooth και Ισχύ 40W σε Μαύρο Χρώμα
από 78,76 €από 79,10 €από 109,90 €από 49,49 €από 89,90 €
ΚατασκευαστήςCreativeEdifierCreativeCreativeYenkee
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Κανάλια2222.12
Περισσότερα χαρακτηριστικά