Samsung Galaxy Buds Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Λευκά
Bluetooth Handsfree

Samsung Galaxy Buds Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Λευκά Κωδικός: 32017728

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χρόνος Λειτουργίας 8 hrs
  • Λειτουργία με Θήκη Φόρτισης 28 hrs
  • Active Noise Cancellation
  • Γρήγορη Φόρτιση
  • Multipoint Pairing
  • Ασύρματη Φόρτιση (Qi)

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι ανθεκτικά και o συνομιλητής σου σε ακούει καλά.

Δες όλη την περιγραφή
119,90
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 119,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 119,90 €

Περιγραφή

Τα Samsung Galaxy Buds Pro απευθύνονται σε όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας ασύρματα ακουστικά με εξελιγμένες δυνατότητες και λειτουργίες. Πρόκειται για ακουστικά εντός του αυτιού, τα οποία διαθέτουν τεχνολογία ακύρωσης θορύβου και επιτρέπουν στον χρήστη να επιλέξει μεταξύ διαφορετικών επιπέδων ακύρωσης θορύβου.

Προσφέρουν υψηλή ποιότητα ήχου, προσαρμοστικό ήχο και εξελιγμένες λειτουργίες όπως αναγνώριση φωνής για εύκολη ενεργοποίηση της λειτουργίας ακύρωσης θορύβου και αυτόματη προσαρμογή της έντασης του ήχου ανάλογα με το περιβάλλον.

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι ανθεκτικά και o συνομιλητής σου σε ακούει καλά.

Έξυπνο Active Noise Cancellation

Η λειτουργία Active Noise Cancellation στα Galaxy Buds Pro φιλτράρει έως και το 99% των θορύβων του περιβάλλοντος. Τα εσωτερικά και εξωτερικά μικρόφωνα παρακολουθούν τον ήχο σε πραγματικό χρόνο. Επέλεξε το επίπεδο του ANC, που επιθυμείς για να αυξήσεις ή να μειώσεις τους ήχους του περιβάλλοντος με έναν έξυπνο αλγόριθμο που εξαλείφει θορύβους. Μπορείς να επιλέξεις το Υψηλό επίπεδο σε ένα λεωφορείο ή το Χαμηλό επίπεδο σε μια βιβλιοθήκη.

Λειτουργία ANC

Ελεγχόμενο σε 2 επίπεδα, το ANC των Buds Pro προσφέρει ακύρωση ήχου ανάλογα με το που βρίσκεσαι. Υψηλό επίπεδο σε θορυβώδη μέρη και χαμηλό επίπεδο σε ήσυχα μέρη. Τα 4 ρυθμιζόμενα επίπεδα Ήχων Περιβάλλοντος σου επιτρέπουν να ακούς πιο καθαρά τον ήχο γύρω σου. Παράλληλα, μπορείς να απολαμβάνεις φυσικό ήχο με μειωμένη καθυστέρηση έως και 85%, δηλαδή 0.5 ms στην εναλλαγή επιπέδων, απλά αγγίζοντας το ακουστικό.

Λειτουργία Ήχων Περιβάλλοντος

Εξελιγμένη αναγνώριση φωνής

Γύρισε εύκολα από την μουσική στην συζήτηση. Όταν αρχίσεις να μιλάς καθώς ακούς μουσική, τα Galaxy Buds Pro ανιχνεύουν αυτόματα τη φωνή σου και χαμηλώνουν την μουσική, ώστε να ακούς το συνομιλητή σου ξεκάθαρα.

Αφέσου στον καθηλωτικό ήχο των Galaxy Buds Pro

Από τα υψηλότερα πρίμα μέχρι και τα χαμηλότερα μπάσα, η κάθε νότα αποδίδεται όμορφα, χάρη στα ηχεία από την AKG. Με τα τρία ενσωματωμένα μικρόφωνα που διαθέτουν και τη μονάδα αναγνώρισης φωνής, κάθε λέξη ακούγεται με εξαιρετική καθαρότητα. Επιπλέον είναι σχεδιασμένα με ελάχιστη προεξοχή ώστε να μειώνεται η περίπτωση εισροής αέρα και να εμποδίζουν τον θόρυβο από αυτόν, κατά τη διάρκεια των κλήσεων.

Ήχος 360

Με τεχνολογία Dolby Head Tracking, τα Galaxy Buds Pro σε φέρνουν στο επίκεντρο των αγαπημένων σου βίντεο, ταινιών ή τηλεοπτικών σειρών. Ο έξυπνος αισθητήρας ανίχνευσης κίνησης εντοπίζει την κατεύθυνση του ήχου καθώς μετακινείς το κεφάλι σου, προσφέροντας μια ρεαλιστική εμπειρία σινεμά. Επιπλέον με το Dolby Atmos, μπορείς να ακούσεις με λεπτομέρεια και καθαρότητα κάθε ήχο και να νιώσεις ότι είσαι μέσα στα δρώμενα.

Κάνε εναλλαγές εύκολα και γρήγορα

Η αυτόματη σύνδεση και αλλαγή στα Galaxy Buds Pro εντοπίζει τι είναι πιο επείγον και αλλάζει στη στιγμή τη σύνδεση στην εκάστοτε συσκευή. Έτσι, όταν παρακολουθείς μια ταινία στο tablet σου και λαμβάνεις μια κλήση, τα Galaxy Buds Pro εναλλάσσουν τον ήχο στο smartphone σου. Στη συνέχεια, μόλις το κλείσεις, τα Galaxy Buds Pro συνδέονται και πάλι στο tablet, αλλάζοντας από συσκευή σε συσκευή χωρίς να χρειάζεται να αγγίξεις καν την οθόνη.

Αφύπνιση Bixby μέσω της φωνής

Ο έξυπνος βοηθός, πάντα στη διάθεσή σου

Με ένα απλό «Hi Bixby», το smartphone "ξυπνά" και μπορείς να δώσεις μια εντολή για να κάνεις μια κλήση, να αλλάξεις τη μουσική και πολλά περισσότερα. Μπορείς επίσης να κάνεις εναλλαγή σύνδεσης μεταξύ των Samsung συσκευών σου λέγοντας το όνομα της καθεμιάς και να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις το ANC και τη λειτουργία Ambient.

SmartThings Find

Βρες τα ακουστικά σου όπου κι αν βρίσκονται

Απλά άνοιξε την εφαρμογή SmartThings. Τα ακουστικά σου θα εκπέμψουν έναν χαρακτηριστικό ήχο για να μπορείς να τα βρεις εύκολα στον χώρο σου. Επιπλέον με την εύρεση εκτός σύνδεσης, μπορείς να δεις την τελευταία τοποθεσία όπου χρησιμοποιήθηκαν.

Buds Together

Μοιράσου τον ήχο με τους φίλους σου

Το Buds Together σου επιτρέπει να συνδέσεις δύο ζευγάρια Galaxy Buds Pro στο smartphone σου ταυτόχρονα, για να μπορείτε να ακούτε και οι δύο την αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής με επαγγελματική ποιότητα ήχου.

Η σωστή εφαρμογή είναι στα χέρια σου

Ο σχεδιασμός τους μειώνει την ενόχληση ακόμα και όταν τα φοράς για ώρες, ενώ παραμένουν με ασφάλεια στα αυτιά σου. Με διόδους αέρα που εξισορροπούν την πίεση στο αυτί σου και αυξάνουν τη ροή του αέρα, προσφέρουν φυσική εφαρμογή.

Λειτουργίες που διαρκούν

Με ενεργοποιημένη τη λειτουργία ANC, τα Galaxy Buds Pro θα σου προσφέρουν 5 ώρες λειτουργίας και 13 επιπλέον ώρες μέσω της θήκη τους. Συνολικά, δηλαδή, 18 ώρες. Όταν η λειτουργία ANC είναι απενεργοποιημένη, μπορείτε να απολαύσεις συνολικά 28 ώρες λειτουργίας, με 8 ώρες χρόνο αναπαραγωγής και 20 ακόμη μέσω της θήκης.

Ταχεία φόρτιση

Με πέντε λεπτά φόρτισης, σας προσφέρει άλλη μία ώρα λειτουργίας. Με το Wireless PowerShare μπορείς να ακουμπήσεις τα Galaxy Buds Pro στο πίσω μέρος του Galaxy smartphone σου για ασύρματη φόρτιση.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Τα Samsung Galaxy Buds Pro
  • θήκη φόρτισης για τα ακουστικά
  • Ένα καλώδιο USB Type-C
  • Ένα σετ από τρεις διαφορετικά μεγέθη μαξιλαράκια
  • Ένα έντυπο με οδηγίες χρήσης και ασφαλείας

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
In-ear
Χρόνος Λειτουργίας
8 hrs
Λειτουργία με Θήκη Φόρτισης
28 hrs
Χωρίς Καλώδιο
Ναι
Διπλό Ακουστικό
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Multipoint Pairing
Ναι
Θήκη Φόρτισης
Ναι
Αντοχή στον Ιδρώτα
Ναι
Active Noise Cancellation
Ναι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Μείωση Θορύβου Μικροφώνου
Ναι
Φωνητικός Έλεγχος
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+13Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

sinaua
5
80 στους 80 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Εξαιρετικα!
Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.
Audiophile , technohead (μεταξυ αλλων) φυσικος ηχου και παραγωγος μουσικης για πανω απο μια 15ετια.
ΗΧΟΣ - Τα ακουστικα εχουν εξαιρετικη συχνοτικη δυναμικη και αναλυση .Φτανουν επιπεδα In ear Monitors ΚΖ και AKG . Το σεταρισμα που τους εχει κανει η AKG ειναι τελειως διαφορετικο απο το V shape που βρισκει κανεις σε mid to high range in ear ακουστικα. (δες συνδεσιμοτητα πιο χαμηλα)
ΟΤΙ μουσικη και να ακους στο πεδιο ειναι υπερβολικα αναλυτικα τοσο σε electronica οσο σε ηχοχρωματα γεματα με πλανα φυσικων οργανων . Κοντολογις συχνοτικα , σπερνουν!!! (θα σας εδινα νουμερα αλλα θα νερντουλιασω πολυ.οποια/ος θελει ομως,εδω ειμαι!)
ΟΜΙΛΙΑ - Σουπερ . Εξαιρετικα μικροφωνα , πολυ καλο wind shield για τον αερα και μερικα ακομα καλουδια σε σενσορες . γενικα δεν ειχα κανενα προβλημα στην επικοινωνια ουτε παραπονα απο την αλλη πλευρα υπο καθε συνθηκη
ANC - Το ANC ειναι μετριο . Απλα και ξαστερα . Υπαρχουν πολυ καλυτερα ANC εκει εξω . Παρολα αυτα οντας και κατοχος των Sony WF-1000XM4 o ηχος των buds pro μαζι με καααατι ακομα (δειτε pro tips στο τελος) τα βαζουν εναμισι επιπεδο χαμηλοτερα απο τα ΧΜ4 οσον αφορα το ANC και ενα απο τα Air Pods Pro (οσον αφορα τον ηχο τα AirPods pro καθονται στην γωνιτσα και κλαινε ;) )
FEATURES - Περα απο τον ηχο οι λοιπες δυνατοτητες των ακουστικων δικαιολογουν το ονομα pro στα ακουστικα . Δειτε βιντεακια για να ενημερωθειτε για το active talk sensing , το ποσο αψογο ειναι το enviroment sound mode , gestures κ.α (εγω τα ελεγχω απο το watch 4 μου και εχω βρει την υγεια μου)
Επισης ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανθεκτικα στον ιδρωτα , νερο κλπ!
ΜΠΑΤΑΡΙΑ - 5 +κατι ωρες στα ακουστικα με ANC ανοιχτο και αλλες 15-16 απο την θηκη - (Χωρις ANC δεν το εχω δοκιμασει τοσο αλλα εικαζω οτι ισχυει το 8ωρακι. και η θηκη χωρις ANC παει 25-26 ωρες ,αλλα και παλι εικαζω).Μετρια μπαταρια σε σχεση με τα υπολοιπα εκει εξω , αλλα για εμενα και τα 3 -4 45λεπτα που τα χρησιμοποιω μεσα στην ημερα μου ειναι υπερκομπλε οπως φανταζεστε.
ΑΝΕΣΗ . Οχι και τα πιο ανετα. Οχι και τα χειροτερα. (δες pro tips στο τελος) Εμενα παντως μου καθονται καλα!
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ - Τσακ μπαμ pairing με τα παντα , ψευτοmultipoint με SAMSUNG συσκευες (seamless εναλλαγη ας πουμε απο το tablet που βλεπεις ταινιακι στο κινητο οταν σε παρουν τηλ)ΕΠΙΣΗΣ , εχουν μεγαλυτερη ενταση σε SAMSUNG τηλεφωνα και γενικοτερα συσκευες (φταινε τα codecs της SAMSUNG)
Εν κατακλείδι , εξαιρετικα ακουστικα για μουσικη , σουπερ για κλησεις

Pro tip 1 . Πεταξτε τα σιλικονενια tips με τα οποια και ερχονται και βρειτε comply foam tips (ή οποια φτηνα κινεζικα εαν δεν θελετε να σκασετε το 12ευρω+) και απογειωστε την ανεση (ειδικα εαν ανηκετε στην κατηγορια που δεν τους καθονται καλα) το ANC και την γενικοτερη αποδοση των buds

Pro tip 2 , Δουλευουν καλυτερα σε SAMSUNG οικοσυστηματα (σωωωωπα) αλλα δεν θα αντιμετωπισετε προβληματα και με αλλες εταιρειες , τουλαχιστον ως προς τις βασικες λειτουργιες των buds

Εναλλακτικες υπαρχουν και μαλιστα καλυτερες αλλα στα 280 ευρω και πανω. Σε αυτο το price range για ολα τα παραπανω , τα buds pro , ειναι βασιλιας (τα buds 2 το χανουν στα σημεια λογω ηχου)
Αυτα , ελπιζω να βοηθησα ^_^

  • Ποιότητα ήχου
  • Μικρόφωνο
  • Ευκολία σύνδεσης
  • Διάρκεια μπαταρίας
  • Άνεση
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μουσική
  • Αντοχή
  • Εφαρμογή
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Valentina_Triantafyllidou49
1
10 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Τρία αστέρια γιατί δεν εφαρμόζουν καθόλου καλά και γλιστράνε και με τα τρία ανταλλακτικα που έχει μέσα με αποτέλεσμα να έχεις μόνιμο άγχος μην σου πέσουν στο δρόμο, να τα πιέζεις να μην πέσουν και λόγω αφής να ανοιγοκλείνει συνέχεια η μουσική και οι κλήσεις.

Κατεβάζω στο ένα αστεράκι, δυστυχώς δεν τα φοράω καν εκτός σπιτιού γιατί δεν εφαρμόζουν καθόλου καλά στο αφτι και φοβάμαι ότι θα τα χάσω ανά πάσα στιγμή. μην τα αγοράσετε.

  • Ποιότητα ήχου
  • Μικρόφωνο
  • Ευκολία σύνδεσης
  • Διάρκεια μπαταρίας
  • Μουσική
  • Άνεση
  • Εφαρμογή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • MANOS_TOMADAKIS
    5
    1 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    εχω αγορασει πολλα ακουστικα κινεζικα φτηνα
    μολις αγορασα αυτα τα ακουστικα καταλαβα τι σημαινει να ακους καλα και να σε ακουνε καλα
    και οχι μονο ....................................

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • TASOS_KASTOR
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Είναι εξαιρετικά ακουστικά με τρελό ήχο τα προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον του αρέσει να ακούει μουσική και να ταξιδεύει. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν εφαρμόζουν πολύ καλά δλδ μετά από λίγη ώρα θα χρειαστεί να τα ξανατοποθετειτε στα αυτιά σας.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • remastoras
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Πολυ καλά ακουστικά τα χρησιμοποιώ καθημερινά για συνομιλίες αλλά και για μουσική την ώρα που τρέχω. Εφαρμόζουν τέλεια και δεν φοβάμαι μη φύγουν την ώρα του τρεξίματος.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kyriakos_CHousakos
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Το έχω 1μιση χρόνο. Δεν ξέρω γιατί αλλά πλέον δεν είναι δυνατός ο ήχος και όταν είμαι στο τρένο πχ ενώ έχω ενεργοποιημένο το noise cancelation, ακούω όλους τους έξω ήχους. Επίσης το αριστερό κάποιες φορές δεν παίζει καλά και ακούγεται ένα σφύριγμα. Ωστόσο στα αφτιά μου εχουν καλή εφαρμογή και δεν πέφτουν με τίποτα.

    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tolissim
    2
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μωβ

    Σαφώς και ισχύουν όλα τα (+)συν όμως η προσωπική μου εμπειρία ήταν μετά από 1 χρόνο να χαλάσει ο αισθητήρας αφής ενός εκ των 2 ακουστικών λόγω... υγρασίας (όπως μου είπαν από την Samsung), υποτίθεται έχουν ΙΡΧ7, η εγγύηση δεν το κάλυπτε κι έπρεπε να πληρώσω 100€ για την επιδιόρθωση όταν η τιμή των καινούριων ήταν 120€. Απογοητευμένος.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Christos_Poulos
    1
    5 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Δυστηχως μετα απο 9 μηνες μου δημιούργησε μολυνση στα αυτια οπως και σε αλλους χρηστες,αν το ψαξετε στο reddit θα βρειτε πολλα νηματα.ποιοτητα ηχου και anc απίστευτα, αλλα τι να το κανω αν δεν μπορω να τα φορεσω πλεον; πολυ φαουλ απο Samsung,δεν περιμενα να χρησιμοποιουν ανθυγιεινά υλικα σε ακουστικα,δλδ ποσο μ......ς; εχουν βαλει νικέλιο στις επαφές που φορτιζει,το οποιο σαν υλικο ειναι αλεργειογονο σε καποιο ποσοστο του πληθυσμού. εχω τα buds plus τα οποια τα φοραγα 2 χρονια και ηταν μια χαρα.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Aris_Moik
    2
    4 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Πέφτουν συνέχεια απ το αυτί. Έχουν μέτριο ήχο. Είχαν καλύτερο ήχο τα Huawei Am61 με πολύ λιγότερα χρήματα. Δεν αξίζουν τα χρήματα για τον ήχο αυτόν. Γράφουν ότι συνδέονται με πάνω από μια συσκευές αλλά δεν ισχύει. Πρέπει να συνδέεις κάθε φορά την συσκευή που θέλεις για να αλλάξεις. Κρίμα.

    • Μικρόφωνο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Αντοχή
    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • marisia1999
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μωβ

    Τα έχω δυο χρόνια και δεν έχουν πάθει τίποτα.
    είναι ότι καλύτερο
    Μέχρι και οι φίλοι μου μου λένε ότι στα αγαπημένα τους τραγούδια όταν τα ακούνε από τα ακουστικά μου ακούνε ήχους που δεν τους είχαν ξανα αναπαύσει

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • n0iL_21
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Τα έχω 2 χρόνια καλή επιλογή συνδέονται κατευθείαν ωραίος ήχος, απλά αρνητικό ότι στην άθληση τρέξιμο κτλ έχουν την τάση να κουνιούνται και να τα τοποθετείς πάλι.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mtsp
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Αναβαθμιση απο galaxy buds και η διαφορα ειναι τεραστια, προσωπικα θα την ελεγα και χαοτικη. Πολυ πιο γεματος και καθαρος ηχος, μπασο εξαιρετικο και νομιζω πως η ενταση ειναι λιγο ανεβασμενη. Η εφαρμογη τους ειναι πολυ καλη σε μενα, αλλα αυτο ειναι σχετικο. Το ANC προσωπικα με τρομαξε με το ποσο καλο ειναι, ισως φταιει οτι ειναι τα πρωτα ακουστικα που φοραω με ANC, αλλα για τα λεφτα τους πιστευω ειναι εξαιρετικο.
    Στο θεμα της μπαταριας και της διαρκειας δεν μπορω να εκφερω αποψη. Με βαση την χρηση που κανω οι 5 ωρες ειναι υπεραρκετες.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nasossurg
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Αξιόπιστο και με καλή διάρκεια μπαταρίας και ασύρματη φόρτιση.
    Αυτά είναι τα τρίτα που αγοράζω, αξίζουν τα χρήματα εάν κάνεις μεγάλη χρήση.
    Τα 1ο ακουστικά samsung Buds + τα έχασα μετά από 1 χρόνο, σε βόλτα στο βουνό, άνοιξε το καπάκι και έπεσαν έξω (κλασικό πρόβλημα εάν τα κρεμάς στην ζώνη σου)
    Τα δεύτερα, ίδια (Buds + ) τα έχω και μετά από 2 χρόνια είναι άψογα αρκεί να μην τα έχω στην ζώνει μου και τρέξω/ χοροπηδήσω, οπότε υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουν έξω, μου έχει συμβεί πολλές φορές!.
    Τα τρίτα Buds pro, (τα αγόρασα για να συνδέω 2 διαφορετικά κινητά) έχω την αίσθηση ότι δεν εφαρμόζουν καλά στο αφτί μου και γενικά η ποιότητα του ήχου την περίμενα καλύτερη (βλ pro)

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Manos_Ladoukakis
    4
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Όσο αφορά την ποιότητα του ήχου είναι πολύ καλά. Επίσης και στις κλήσεις είναι σε πολύ καλό επίπεδο χωρίς κάποιο θέμα. Αυτό που είναι πολύ μέτριο είναι το ANC αλλά οκ δεν το λες και κάτι σοβαρό. Το μοναδικό θέμα μου είναι η εφαρμογή που τα βρίσκω δύσκολα στην τοποθέτηση στο αυτί και σίγουρα μετά από κάποια ώρα χρήσης γίνονται αρκετά άβολα. θα τα συστηνα μόνο σε χρήστες κινητών Samsung

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Y1orgos
    3
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Γενικά τα buds της Samsung δεν εφαρμόζουν σε όλα τα αυτιά καλά. Μετά από λίγη ώρα φεύγουν απ τη θεση τους και ενδέχεται να σου πέσουν

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikos_Papanikolaou1598953671
    5
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Δεν έχω στην κατοχή μου τα ακουστικά πολύ ώρα αλλά νομίζω πως μπορώ να κάνω μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση. Ξεκινάω με τα θετικά:
    Πάρα πολύ καλός ήχος. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από airpods.
    Η μπαταρία πολύ καλή.
    Η ακύρωση θορύβου δεν είναι τέλεια αλλά κάνει την δουλειά τής
    Έχω προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις κλήσεις
    Το μόνο αρνητικό σχόλιο που έχω να κάνω είναι η άνεση τούς. Αν και εφαρμόζουν αρκετά καλά σε μένα, είναι λίγο βαριά και μπορεί να ενοχλήσουν μετά από ώρες χρήσης.
    Δεν μετανιώνω την αγορά μου και θα τα ξαναγοραζα. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα σε κάποιον που ψάχνει ποιοτικά ακουστικά.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Μεγάλη αναβάθμιση ηχητικά σε σχέση με τα Buds +, και θα το καταλάβετε παίζοντας μουσική. Κανένα πρόβλημα στην εφαρμογή τους στο αφτί. Το noise cancelation μέτριο, αλλά μια μικρή δουλειά τη κάνει. Η μπαταρία ικανοποιητική κανένα παράπονο. Στις κλείσεις τώρα, δεν ειμαι ευχαριστημένος όταν υπάρχει θόρυβος στη πόλη. Μου λένε διαρκώς πως ακούγομαι πολύ μακριά και καθόλου καθαρά.
    Επίσης, δυστυχώς στο ζευγάρι που αγόρασα, το δεξί μικρόφωνο είναι ελαττωματικό και έχει πολύ περισσότερο gain απ'το αριστερό.

    Κατέληξα στο να χρησιμοποιώ τα Buds + για το μικρόφωνο τους και για κλήσεις, και τα Buds Pro για μα ακούω μουσική.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • serafeim1985
    1
    6 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Δεν έχουν καθόλου καλή εφαρμογή. πέφτουν από τα αφτιά με ένα κραδασμό. οι συνομιλητές λόγω του noise cancellation δεν ακούν καθαρά, ειδικά όταν υπάρχουν συνθήκες θορύβου πχ αυτοκινητόδρομος.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Αντοχή
    • Μικρόφωνο
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jaypapp610
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Τα είχα ένα χρόνο με το που έχασα το ένα έπεσε μέσα στη θάλασσα και δεν το ξαναείδα ποτέ κατά τα άλλα είναι πάρα πολύ καλά ακουστικά τώρα μου έχει μείνει μόνο το ένα αλλά αξίζουν τα λεφτά τους

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • veron99
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μωβ

    Δεν τα συνιστώ για καποιον με μικρό αυτί. Δεν στέκονται εντελώς σωστά, και φεύγουν από τη θέση τους. Άμεση συνδεσιμοτητα, ο συνομιλητής σε ακούει άψογα, τα χρησιμοποιώ για δουλειά, τηλέφωνα και team calls και ο ήχος είναι άψογος, και καλο μπασο στη μουσική, αλλά όσες φορές τα φόρεσα περπατώντας, μου έφυγαν από τα αυτιά μετα απο λιγο, εννοείται γυμναστηριο με τίποτα. Ελπίζω να το διορθώσουν στα επόμενα.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Μουσική
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anastasiax
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μωβ

    Τα λατρεύω!
    Πολύ εύκολη σύνδεση με αντίστοιχη samsung συσκευή. Τα πήρα σε μωβ χρώμα και είναι πανέμορφα. Ωστόσο, τους παρήγγειλα και θήκη γιατί φοβάμαι μη πάθουν κάποια γρατζουνιά.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μουσική
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos_Lemonakis3
    5
    1 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    αγορασμένα από τον προηγούμενο Ιούνιο. 1 χρόνος ++ και συνεχίζουμε. πολύ καλά ακουστικα τα αγόρασα για άναβαθμιση από galaxy buds + . Πολύ καλός ήχος. Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι γυαλίζουν και ίσως είναι ενοχλητικό για τους γύρω.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μουσική
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • iliadisbabis
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Πολύ καλός ήχος και καλή εφαρμογή. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την εφαρμογή στα αυτιά μου και προσωπικά δυσκολεύομαι πάντα με τα in-ear ακουστικά. Στο τρέξιμο και όχι ακραίες κινήσεις δεν είχα κανένα πρόβλημα. Σε προπόνηση σάκου δεν τα εμπιστεύομαι. Με όλες τις samsung συσκευές μου (S21 ultra, Tab s4, galaxy watch, galaxy watch 3, galaxy watch 5 pro) αλλά και 2 λάπτοπ Dell συνδέονται αμέσως και χωρίς κανένα πρόβλημα.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μουσική
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Maria_Koutaki
    1
    4 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μωβ

    Τα έχω αρκετές ημέρες και ήδη αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα. Κατ' αρχάς το Quick Start up Guide αναφέρει στα αγγλικά ΜΟΝΟ τον τίτλο "Quick Start up Guide" . Όλες οι υπόλοιπες οδηγίες είναι στα Ρουμάνικα, στα Σλοβένικα, στα Βουλγάρικα.. Πάντως όχι στα ελληνικά ή στα αγγλικά. Επίσης, ενώ συνδέεται με το κινητό και μπορώ να ακούσω τραγούδια ή να δω ταινία, όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο απλά ΔΕ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να τα χρησιμοποιήσω σε κάποια κλήση, έχω δοκιμάσει τα πάντα, τώρα σκοπεύω να δοκιμάσω να απενεργοποιήσω το pairing για ήχο και να το κρατήσω μόνο για κλήσεις.

    • Ποιότητα ήχου
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Μουσική
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Pinelopi_Frigana
    2
    5 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Πολύ καλό για να ακούς μουσική και εξαιρετικό για online meetings. Σε τηλεφωνικές κλήσεις κάποιες φορές οι συνομιλητές μου δεν με άκουγαν καθόλου. Το χειρότερο όμως είναι ότι μετά από 3-4 μήνες άρχισε να μου προκαλεί τρομερή μόλυνση στα αυτιά. Ψάχνοντάς το, διάβασα ότι είναι κάτι που είναι γνωστό και συμβαίνει σε πολλούς. Πολύ ακριβά (τα είχα αγοράσει πριν 7 μήνες λίγο πάνω από 100€) για να ρισκάρεις να πάθεις μόλυνση και να μην μπορείς να τα χρησιμοποιείς. Τέλος, το multipairing δεν μου δούλεψε ποτέ σωστά (που ήταν και ο λόγος που τα είχα επιλέξει σε σχέση με διαφορετικό και φθηνότερο μοντέλο της Samsung).

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Μουσική
    • Αντοχή
    • Μικρόφωνο
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • DIMITRIS_KOUKOS
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μωβ

    Ίσως η καλύτερη αγορά σε ακουστικά που έχω κάνει ως τώρα. Αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω. Φοριούνται παντού άφοβα. Τέλεια ακουστική , απίστευτη εφαρμογή στο αυτί. ξεχνάς ότι τα φοράς. 5 αστέρια και λίγα είναι.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μουσική
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexander_Sou
    4
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δευτερη μερα σημερα, τα "φασολια" της samsung (το ιδιο μοντελο χωρις το pro) εφαρμοζαν πολυ καλυτερα. Τουτα δω πεφτουν. Μεγαλο μειον. Δεν ειναι ανετα για πολυωρη χρηση, ειναι ενοχλητικα. Τα "φασολια" ηταν καλυτερα. Επισης η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα. Ισως τα πουλησω

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Αντοχή
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μουσική
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • @giota1979
    2
    2 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Εκπρόσωπος καταστήματος

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Τα αγόρασα πριν λίγες μέρες, ότι πιο άχρηστο έχω αγοράσει σε ακουστικό, είναι πολύ άβολα, δεν κάθονται καθόλου καλά στα αυτιά, είναι βαριά, σου φεύγουν από τα αυτιά, μπορεί να σου πέσουν οπουδήποτε, ακόμη και στην τουαλέτα, μετά από λίγη ώρα χρήσης σε πονάει το αυτί, η μπαταρία τους κρατάει ούτε μια ώρα κλήσης, μπορεί να έχουν αρκετά καλό ήχο αλλά μόνο αυτό.. Τπτ μα τπτ άλλο, μην τα αγοράσετε για κανέναν λόγο αν δεν πάτε πρώτα σε κατάστημα να τα δείτε από κοντά, αν σου πέσουν μια δύο τρεις φορές σου το ύψος του αυτιού είναι σίγουρο ότι θα χαλάσουν... Πλήρης απογοήτευση

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Μουσική
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • highjhack
    1
    3 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Δεν βολευουν καθολου στο αφτι, παρολο που ο ηχος τους ειναι πολυ καλος. Τα δικα μου τα επεστρεψα πισω διοτι ειχαν θεμα στο max volume

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Μουσική
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stravogeo
    3
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μωβ

    Πρώην κάτοχος Galaxy Buds+
    Τα χρησιμοποιώ εδώ και 4 μήνες. Δυστυχώς είναι πολύ ποιο άβολα στην εφαρμογή τους (δοκίμασα όλα τα μεγέθη) και έχουν μερικές φορές πρόβλημα στην συνδεσιμότητα. Προσωπικά ήμουν πολύ περισσότερο ευχαριστημένος με το προηγούμενο μοντέλο. Κρίμα τα χρήματα που έδωσα.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Μουσική
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Πόλυ καλό μικρόφωνο. Σε μένα εφαρμόζουν τέλεια. η μπαταρία κρατάει πολύ. έχει θέματα συνδεσιμότητας όμως κάποιες φορές.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μουσική
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Ευκολία σύνδεσης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • petsas
    2
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Ωραίος ήχος αλλά άβολα στην χρήση και χάνει συχνά την συνδεσιμότητα.
    Σίγουρα στα ίδια λεφτά έχει καλύτερες επιλογές.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Μουσική
    • Αντοχή
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

207 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
elias_tamissis

αξιζει τα λεφτα του σε σχεση με τα μοντελα Samsung Galaxy Buds Live,
Samsung Galaxy Buds 2?

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

Samsung Galaxy Buds Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΛευκάSamsung Galaxy Buds Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΛευκάSamsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds FE Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds FE Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds2 Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds2 Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης WhiteSamsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης White
από 119,90 €από 118,78 €από 58,90 €από 109,90 €από 117,82 €
ΚατασκευαστήςSamsungSamsungSamsungSamsungSamsung
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΕίδοςIn-earIn-earIn-earIn-earIn-ear
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες