TerraTec Cinergy Mini Stick HD TV Tuner για Laptop / PC με Επίγειο Δέκτη DVB-T και σύνδεση USB-A
Κάρτες Τηλεόρασης και Video

TerraTec Cinergy Mini Stick HD TV Tuner για Laptop / PC με Επίγειο Δέκτη DVB-T και σύνδεση USB-AΚωδικός: 321216

Απλώς συνδέστε το CINERGY Mini Stick HD σε μια θύρα USB του υπολογιστή σας, εγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης και το λογισμικό από τον ιστότοπό μας και έτσι, ο κόσμος της κινητής τηλεόρασης είναι...

Δες όλη την περιγραφή

Απλώς συνδέστε το CINERGY Mini Stick HD σε μια θύρα USB του υπολογιστή σας, εγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης και το λογισμικό από τον ιστότοπό μας και έτσι, ο κόσμος της κινητής τηλεόρασης είναι ανοιχτός για εσάς. Το CINERGY Mini Stick HD περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να μετατρέψετε τον φορητό υπολογιστή, το netbook ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας...

Δες όλη την περιγραφή
14,95
ΠαράδοσηΠαρ, 13 Σεπ - Πέμ, 19 Σεπ
+39,99 €

Αναφορά προϊόντος

από 14,95 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 14,95 €

Περιγραφή

Απλώς συνδέστε το CINERGY Mini Stick HD σε μια θύρα USB του υπολογιστή σας, εγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης και το λογισμικό από τον ιστότοπό μας και έτσι, ο κόσμος της κινητής τηλεόρασης είναι ανοιχτός για εσάς. Το CINERGY Mini Stick HD περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να μετατρέψετε τον φορητό υπολογιστή, το netbook ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας σε τηλεόραση με ενσωματωμένη συσκευή εγγραφής βίντεο και πολλές άλλες λειτουργίες, περιλαμβάνεται μια μίνι κεραία για λήψη DVB-T κινητού και ένα τηλεχειριστήριο. Δεν απαιτούνται μπαταρίες.

Χαρακτηριστικά

Τύπος
TV Tuner
Χρήση
Laptop, PC
Σύνδεση
USB-A
Δέκτης
DVB-T
Δυνατότητες
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 4
  2. 3
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+1Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • THGROfficial

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

    Δυστυχώς αποδείχτηκε εντελώς άχρηστο καθώς τα προγράμματα οδήγησης στο CD, στην ιστοσελίδα αλλά και στο Windows Update δεν είναι συμβατά με την απομόνωση πυρήνα των Windows και είναι γελοίο να απαιτείται η απενεργοποίηση μιας λειτουργίας ασφαλείας για να λειτουργήσει το προϊόν.
    Έστω και έτσι, απενεργοποίησα την απομόνωση πυρήνα και ακολούθησα τις οδηγίες οι οποίες δείχνουν στο διάγραμμα στο πάνω μέρος να το συνδέσεις πρώτα και μετά να εγκαταστήσεις τα προγράμματα, ενώ από κάτω λένε το αντίθετο (αν δεν μπορούν ούτε ένα βιβλίο οδηγιών να φτιάξουν σωστά τι να περιμένει κανείς από τα προγράμματα οδήγησης).
    Μετά από πολύ μπέρδεμα και ΠΟΛΛΕΣ επανεκκινήσεις κατάφερα να κάνω το πρόγραμμα που εγκατέστησαν τα Windows μέσω του Windows update να δουλέψει (για άλλα δύο ούτε λόγος) αλλά το γεγονός ότι έπρεπε να αφήσω κλειστή την απομόνωση πυρήνα με έκανε να αποφασίσω να μην το χρησιμοποιήσω τελικά στον κύριο υπολογιστή μου.
    Κατά τ' άλλα σε ένα netbook με garuda έπαιξε κανονικά αλλά τι να το κάνω.
    Εν τω μεταξύ το πρόγραμμα της ArcSoft που περιλαμβάνεται είναι για κλάματα καθώς κολλάει συνέχεια και τα μενού είναι δύσχρηστα. Υπάρχουν όμως εναλλακτικές (κάποιες μάλιστα αναφέρθηκαν σε άλλη κριτική) οπότε μικρό το κακό.
    Ίσως φταίει η Micro$oft, ίσως φταίει η TerraTec, ίσως φταίει το κορόιδο που αγόρασε αυτό το προϊόν. Κρίμα...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Διονύσης Χαριτόπουλος
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

    Εξαιρετικό tuner, απλά λειτουργεί σωστά μόνο με τον δικό του driver [προτιμήστε αυτόν που υπάρχει και στο site της Terratec] και όχι με αυτόν που παρέχεται από το Windows Update [σε ό,τι αφορά Windows 11].
    Παρέχεται και το Arcsoft TV 5 με τον σειριακό του στο φάκελο του CD.
    Εξαιρετική αγορά, θα την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον επιθυμεί ένα οικονομικό TV Tuner.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • iakovos_karagiannidis
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

    Μια χαρά δουλεύει,πολύ καλή καρτα.Κατεβασα το προγραμμα Total media 3.5 Kαι drivers για τα windows 10 από τη σελίδα της Τerrarec για το CINERGY Mini stick HD.49 καναλια και ραδιοφωνο.Επισης έβαλα άλλη κεραια.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ioannis_Kavadias
    1
    0 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

    Η συσκευή εγκαταστάθηκε κανονικά. Στο συνοδευτικο cd υπαρχει ενα παλιο προγραμμα της Arcsoft το οποιο ζηταει username και password για να εγκατασταθει. Δεν υπαρχουν πουθενα αυτα ομως. Προσπαθησα με 2 αλλα προγραμματα χωρις επιτυχια. Το εβαλα στο laptop με Win 10 και στο desktop με Win 7. Στα 10 δεν το ειδε καν. Μαλλον πεταξα το 20αρικο οπως εχω πεταξει και αλλες 3 συσκευες PCTV. Θα ειχα παρει μια 32αρα μ αυτα τα λεφτα, και τελικα τηλεοραση στο pc δεν εχω δει ακομα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dan dan dan

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

    Μικρό, βολικό, καλή εικόνα, δεν βάζω πέντε αστέρια γιατί ο τύπος -usb- με τον οποίο συνδέεται με τον υπολογιστή είναι κατά την γνώμη μου επίφοβος να χαλάσει, ειδικά αν δεν είναι μόνιμα τοποθετημένο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sv1969sv
    2
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δυστυχώς σε win 10 δεν λειτουργεί παρο οτι το σαιτ της εταιρείας δίνει καποιους driver για τα δεκάρια, αλλά τίποτα, έφαγα μια ήμερα ολόκληρη χωρίς αποτέλεσμα, μετα δοκίμασα σε έναν παλιο υπολογιστή που είχα με εφταρια έπαιξε αλλά σέρνετε η φωνη δεν συμβαδίζει με τον ομιλητή πχ σε ένα δελτίο ειδήσεων, και το τηλεκοντρόλ που εχει πρέπει να το έχεις πολύ κοντά, οκ δεν πειραζει πετάξαμε 25€ αυτά έχουν τα πείραματα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • antonios_tsagkas
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

    Εξαιρετικό προϊόν. Στιβαρή κατασκευή. Σε περιοχές με καλό σήμα κατεβάζει όλα τα κανάλια με την μικρή τηλεσκοπική κεραία που το συνοδεύει. Για σύνδεση με εξωτερική κεραία πρέπει να προμηθευτούμε έναν αντάπτορα από coaxial (IEC) σε micro coaxial (MCX).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alexopth1512n
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δε μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει σε Windows γιατί ο driver δεν είναι με digital signature. Σε Linux έπαιξε όμως μια χαρά. Με την κεραία που δίνει μαζί δεν πιάνει τίποτα ευτυχώς είχα μια άλλη και όλα καλά. Έχασε 1 αστέρι λόγω driver και κεραίας

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stathis999
    4
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

    Λοιπόν παιδιά, για 25 ευρώ καλούτσικη, για 10 ευρώ που την είχα πάρει πραγματικά τέλεια.

    Το μόνο που μπορεί να προβληματίσει είναι η υποδοχή mcx που απαιτεί αντάπτορα και εκ των πραγμάτων την καθιστά εύθραυστη και με το γεγονός πως είναι πάρα πολύ μικρή θέλει προσοχή ειδικά με βαρύ καλώδιο κεντρικής κεραίας γιατί θα διαλυθεί κι από τις δύο μεριές. Εννοείται πως όλες αυτές οι κάρτες θέλουν καλό σήμα από κεντρική κεραία ή δευτερευόντως εσωτερική αυτοενισχυόμενη κοντά σε παράθυρο.

    Με ένα καλό δωρεάν τρίτο πρόγραμμα πχ dvbviewer, smartdvb αποδίδει καλά μα μπορεί να πιξελιάσει λίγο μετά από κάποιες ώρες (κυρίως σε amd apu), όπου με ένα restart της εφαρμογς ή επανασύνδεση στρώνει. Με τo παρεχόμενο πρόγραμμα totalmediia, μην ασχοληθείτε καν. Προτείνω smartdvb πανάλαφρο με όλα τα καλούδια timeshift pause record κλπ

    ***Δουλεύει μια χαρα σε όλα τα windows και βέβαια τα win 10 και 11, αλλά κατεβάστε τα σωστά drivers για 10, δεν έχει για 11 κι όχι με win update. ΑΠΟ ΕΔΩ --->>> https://www.terratec.de/details.php?artnr=145259&lang=en

    * ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ* Αν γίνει απευθείας εγκατάσταση κάντε απεγκατάσταση από device manager και μετά περάστε drivers. Πρέπει να αποδεχτείτε την εγκατάσταση υλικου ήχου και να γίνει επανεκίνηση. Στη διαχείριση πρέπει να γράφει >>>MONO mini stick hd αν αναφέρει κάτι άλλο δεν θα δουλέψει, οπότε αλλάξτε θύρα κι αν δεν το δει σωστά πάλι επανεγκατάσταση. Σε μη ηλεκτροδοτούμενο hub που έχετε κι άλλες συσκευές μπορεί να μη δουλέψει σωστά, νομίζω πως προτιμάει καλύτερα τις usb 2 κι απευθείας στο pc. Επίσης επειδή έχω και intel & amd apu 3200g/3400g η κάρτα δείχνει να δουλεύει καλύτερα σε intel με ανεξάρτητη gpu.

    ***Επίσης για κατόχους amd με τρίτα προγράμματα απενεργοποιήστε όπου δείτε το hardware accelaration/decoder στα settings της εκάστοτε εφαρμογής ή του lav decoder

    στη φωτό τη βλέπετε συγκριτικά με άλλες και της έβαλα ταινία γιατί έχω αλλάξει τουλάχιστον 2 ανταπτοράκια που χαλάνε και λασκάρουν πανεύκολα. Γενικά πάντως αν ακόμα ψάχνετε κάρτες να αγοράζετε μόνο της avermedia.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    20 ευρώ tv stick. Δούλεψε άμεσα με τους drivers από το site σε windows 10.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

50 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
cdmk

Στο κουτί περιλαμβάνεται καλώδιο για να πάρει κανονική κεραία ή το προμηθευόμαστε ξεχωριστά;

Ioannis_Kavadias

οχι δεν περιλαμβανει καλωδιο εχει ομως ενα ανταπτορακι αρσενικο-θηλυκο για καλωδιο εξωτερικης κεραιας

antonios_tsagkas

Το χρησιμοποιώ 6 μήνες σε windows 10 χωρίς κανένα πρόβλημα. Άψογη συσκευή. Δεν το έχω δοκιμάσει σε win11, αλλά λόγω της συνηθισμένης συμβατότητας προς τα πίσω, είναι βέβαιο ότι θα συνεργάζεται εξίσου καλά και με τα win11. Ελπίζω να βοήθησα.

Δες όλες τις ερωτήσεις (4)

Παρόμοια προϊόντα

TerraTec Cinergy Mini Stick HD TV Tuner για Laptop / PC με Επίγειο Δέκτη DVB-T και σύνδεση USB-ATerraTec Cinergy Mini Stick HD TV Tuner για Laptop / PC με Επίγειο Δέκτη DVB-T και σύνδεση USB-AWIWA mp3130 TV Tuner για PC με Επίγειο Δέκτη DVB-T2 και σύνδεση USB-AWIWA mp3130 TV Tuner για PC με Επίγειο Δέκτη DVB-T2 και σύνδεση USB-AHauppauge WinTV Solo HD TV Tuner για Laptop / PC με Επίγειο Δέκτη DVB-T2 / DVB-T και σύνδεση USB-AHauppauge WinTV Solo HD TV Tuner για Laptop / PC με Επίγειο Δέκτη DVB-T2 / DVB-T και σύνδεση USB-ADM-HF200 Video Capture για Laptop / PC και σύνδεση USB-A / HDMIDM-HF200 Video Capture για Laptop / PC και σύνδεση USB-A / HDMITrekStor Stick Terres Droid TV Tuner για Smartphone/Tablet με Επίγειο Δέκτη DVB-T και σύνδεση micro USBTrekStor Stick Terres Droid TV Tuner για Smartphone/Tablet με Επίγειο Δέκτη DVB-T και σύνδεση micro USB
από 14,95 €από 21,57 €από 55,35 €από 7,60 €από 10,79 €
ΚατασκευαστήςTerraTecWIWAHauppaugeOEMTrekStor
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz-
ΤύποςTV TunerTV TunerTV TunerVideo CaptureTV Tuner
Περισσότερα χαρακτηριστικά