TFA Exacto Θερμόμετρo & Υγρασιόμετρo Επιτοίχιο / Επιτραπέζιο για Χρήση σε Εσωτερικό & Εξωτερικό Χώρο
Θερμόμετρα-Υγρασιόμετρα Χώρου

TFA Exacto Θερμόμετρo & Υγρασιόμετρo Επιτοίχιο / Επιτραπέζιο για Χρήση σε Εσωτερικό & Εξωτερικό Χώρο Κωδικός: 32207141

Θερμόμετρo/υγρασιόμετρo της εταιρείας TFA το οποίο είναι ιδανική επιλογή για να είστε ενήμεροι σχετικά τόσο με την τρέχουσα θερμοκρασία, όσο και για τη σχετική υγρασία σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Μπορείτε να το τοποθετήσετε εσωτερικά σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού ή ακόμα και εξωτερικά σε μπαλκόνι ή κήπο. Η παρακολούθηση της θερμοκρασίας και της υγρασίας...
Δες όλη την περιγραφή

  • Χρώμα: Ασημί
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 56,73 €

Περιγραφή

Θερμόμετρo/υγρασιόμετρo της εταιρείας TFA το οποίο είναι ιδανική επιλογή για να είστε ενήμεροι σχετικά τόσο με την τρέχουσα θερμοκρασία, όσο και για τη σχετική υγρασία σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Μπορείτε να το τοποθετήσετε εσωτερικά σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού ή ακόμα και εξωτερικά σε μπαλκόνι ή κήπο. Η παρακολούθηση της θερμοκρασίας και της υγρασίας μπορεί να σας είναι σημαντική για διάφορους λόγους, όπως για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την ακριβή απόδοση ενός συστήματος θέρμανσης ή ψύξης ή ακόμα και για παραμείνετε ενήμεροι απλά για τις συνθήκες που επικρατούν. Αντίστοιχα χρήση μπορεί να βρει και σε θερμοκήπια, αφού είναι σημαντικό να γνωρίζετε αν η θερμοκρασία και η υγρασία είναι ιδανικές για τα φυτά σας.
Μπορείτε να το εγκαταστήσετε είτε σε κάποιο έπιπλο, είτε στον τοίχο. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να το τοποθετείτε σε σημείο με όσο το δυνατόν πιο ουδέτερες συνθήκες. Αν προορίζεται για εσωτερική χρήση δεν θα πρέπει το τοποθετήσετε κοντά σε κάποιο θερμαντικό σώμα ή σε κλιματιστικό καθώς οι μετρήσεις που θα πάρετε δεν θα είναι ενδεικτικές. Αν προορίζεται για εξωτερική χρήση θα πρέπει να το τοποθετήσετε σε ένα σκιερό μέρος και τουλάχιστον 1,5 μέτρο πάνω από το έδαφος.
Η απεικόνιση των μετρήσεων είναι ψηφιακή, που σημαίνει ότι η συσκευή εμφανίζει με αριθμούς τους βαθμούς της θερμοκρασίας και το ποσοστό της υγρασίας. Αυτή η μορφή απεικόνισης σας παρέχει εύκολη ανάγνωση των μετρήσεων αλλά και τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
30.5047.54.K
Τύπος
Θερμόμετρo, Υγρασιόμετρo
Τοποθέτηση
Εξωτερικού Χώρου, Εσωτερικού Χώρου
Είδος
Επιτοίχιο, Επιτραπέζιο
Λειτουργία
Ψηφιακό
Χρώμα
Ασημί

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες