Fiio BTA30 Pro Bluetooth 5.0 Receiver με θύρες εξόδου 3.5mm Jack / Optical / RCA
Bluetooth Receivers

Fiio BTA30 Pro Bluetooth 5.0 Receiver με θύρες εξόδου 3.5mm Jack / Optical / RCA Κωδικός: 32483399

Σας παρουσιάζουμε τον ολοκαίνουργιο πομπό+δέκτη Bluetooth υψηλής ανάλυσης από τον οίκο FiiO, το BTA30 Pro. Το BTA30 Pro έρχεται ως άμεσος διάδοχος του άκρως αναγνωρισμένου πομπού BTA30 BT με κορυφαίο...

Δες όλη την περιγραφή

Σας παρουσιάζουμε τον ολοκαίνουργιο πομπό+δέκτη Bluetooth υψηλής ανάλυσης από τον οίκο FiiO, το BTA30 Pro. Το BTA30 Pro έρχεται ως άμεσος διάδοχος του άκρως αναγνωρισμένου πομπού BTA30 BT με κορυφαίο τσιπ ESS Sabre DAC, τσιπ DSP υψηλής απόδοσης και πολλά νέα χαρακτηριστικά. Δημιουργήστε ένα ολοκληρωμένο σύστημα επιτραπέζιου Bluetooth στο σπίτι σας με το...

Δες όλη την περιγραφή
154,99
ΠαράδοσηΠέμ, 05 Σεπ - Τετ, 25 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 154,90 €

Περιγραφή

Σας παρουσιάζουμε τον ολοκαίνουργιο πομπό+δέκτη Bluetooth υψηλής ανάλυσης από τον οίκο FiiO, το BTA30 Pro. Το BTA30 Pro έρχεται ως άμεσος διάδοχος του άκρως αναγνωρισμένου πομπού BTA30 BT με κορυφαίο τσιπ ESS Sabre DAC, τσιπ DSP υψηλής απόδοσης και πολλά νέα χαρακτηριστικά. Δημιουργήστε ένα ολοκληρωμένο σύστημα επιτραπέζιου Bluetooth στο σπίτι σας με το προηγμένο BTA30 Pro σήμερα! Το FiiO έχει παρουσιάσει το πολύ αξιόπιστο τσιπ επεξεργαστή Bluetooth CSR8675 της Qualcomm στο BTA30 Pro. Το BTA30 Pro παρέχει μια απρόσκοπτη ασύρματη μετάδοση Bluetooth με υποστήριξη κωδικοποιητή LDAC υψηλής ανάλυσης και στα στάδια μετάδοσης και λήψης. Το FiiO BTA30 Pro χρησιμοποιεί τη δύναμη ενός αξιόπιστου τσιπ ES9038Q2M DAC από τις τεχνολογίες Sabre. Είναι ένα τσιπ DAC 32 bit που παρέχει αποκωδικοποίηση σήματος ήχου υψηλής ανάλυσης με μέγιστη ακρίβεια και ποιότητα. Με το BTA30 Pro και αυτό το premium τσιπ Sabre DAC, απολαμβάνετε αποκωδικοποίηση σήματος ήχου υψηλής ανάλυσης. Αυτό το DAC υποστηρίζεται από τον πιο πρόσφατο δέκτη USB XU208 της XMOS που παρέχει υποστήριξη για 32-bit/384kHz και εγγενή υποστήριξη αποκωδικοποίησης DSD512 μέσω της σύνδεσης USB.


Κατασκευαστής

Fiio

Χαρακτηριστικά

Τύπος Εξόδου
3.5mm Jack, Optical, RCA
Έκδοση Bluetooth
5.0
Μικρόφωνο
Όχι
NFC
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Bill_Yiannakos
    4
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σε αυτό το χρηματικό εύρος δεν υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο (dac + bluetooth streamer + bluetooth transmitter + όλες οι πιθανές συνδέσεις), οπότε δεν μπορούν να γίνουν απευθείας συγκρίσεις. Το ζήτημα επομένως είναι αν αξίζει τα 150...

    Σε καμία περίπτωση δεν παρουσιάζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Έυκολο στη χρήση, plug n play, ικανοποιητικότατη εμβέλεια bluetooth (εντός σπιτιού 10+ μέτρα και από γωνιακό δωμάτιο), ζευγαρώνει εύκολα, δεν αποσυνδέεται κλπ.
    Μουσικά, το εύρος, η δυναμική του, η σκηνή και ο διαχωρισμός οργάνων είναι αξιοπρεπέστατος. Στο σύστημά μου (Pioneer A-A6 + Tannoy Mercury M1) δεν αισθάνθηκα κάποια μουσική υστέρηση που να "ακούγεται" - απεναντίας, διευρύνθηκαν τα όρια της σκηνής και η καθαρότητα των οργάνων σε σχέση με το μικρό dac που πριν χρησιμοποιούσα (Fiio E10k Olympus 2)!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • evage65
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απίστευτο εργαλείο, το ήθελα για eldac και επέκταση βεληνεκούς στα soundcore life q35. Μέχρι να το καταλάβω και να το ρυθμίσω μου έβγαλε την ψυχή Το manual γελοίο και ανύπαρκτο με κάκιστα αγγλικά η εφαρμογή στο κινητό για κλωτσιές. Μέγιστη ατυχία το γεγονος οτι την ημέρα που το παρέλαβα αναγγέλθηκε η pro έκδοση με πολλές και ουσιαστικές βελτιώσεις.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες