Olaplex Hair Treatment Σετ Θεραπείας Μαλλιών με Μάσκα 4τμχ
Σετ Περιποίησης Μαλλιών

Olaplex Hair Treatment Σετ Θεραπείας Μαλλιών με Μάσκα 4τμχΚωδικός: 32542953

Το σετ περιλάμβανει: 

Olaplex No.3 100ml

Olaplex Professional No.6 Bond Smoother 100ml

Olaplex No.7 Bonding Oil 30ml

Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask 100ml


Δες όλη την περιγραφή

Το σετ περιλάμβανει: 

Olaplex No.3 100ml

Olaplex Professional No.6 Bond Smoother 100ml

Olaplex No.7 Bonding Oil 30ml

Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask 100ml


Δες όλη την περιγραφή
93,90
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 93,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    93,90 €

  2. 95,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    95,54 €

Περιγραφή

Το σετ περιλάμβανει: 

Olaplex No.3 100ml

Olaplex Professional No.6 Bond Smoother 100ml

Olaplex No.7 Bonding Oil 30ml

Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask 100ml


Χαρακτηριστικά

1. Olaplex No.3 100ml: Με τη χρήση του μπορείτε να διατηρήσετε τα μαλλιά σας άθραυστα, εξασφαλίζοντας την αποφυγή δημιουργίας ψαλίδας και σπασμένων ακρών. Η χρήση του No.3 δεν απαιτεί πρότερη χρήση των No.1 και No.2.

Οδηγίες χρήσης: Το Olaplex No 3 εφαρμόζεται είτε σε βρεγμένα (καλά ταμποναρισμένα) είτε σε στεγνά μαλλιά. Τα μαλλιά δεν πρέπει να έχουν κάποιο προϊόν, αν έχουν τότε πρέπει να τα λούσετε. Χωρίστε τα μαλλιά σε 4 ή 6 μέρη και βάλτε μία γενναιόδωρη ποσότητα στο χέρι σας. Απλώστε από τη ρίζα έως τις άκρες και χτενίστε. Αφήστε το από 30 λεπτά έως και όλη τη νύχτα* και μετά λουστείτε. Επανάληψη ανά εβδομάδα ή 10 ημέρες.
*Σας συνιστούμε να το αφήνετε όσο πιο πολύ μπορείτε.

2. Olaplex Professional No.6 Bond Smoother 100ml Περιποίηση χωρίς ξέβγαλμα που παρέχει στα μαλλιά ό,τι ακριβώς χρειάζονται μετά το λούσιμο. Παρέχει ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά. Βελτιώνει ποιοτικά τη δομή της τρίχας. Αυξάνει την πυκνότητα και τη δύναμη των μαλλιών. Για όλους τους τύπους μαλλιών με ψαλίδα που σπάνε εύκολα. Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά, ειδικά κατά μήκος και στις άκρες. Βουρτσίστε. Μην ξεπλύνετε.

3. Olaplex No.7 Bonding Oil 30ml Υψηλής συμπύκνωσης λάδι μαλλιών που αποκαθιστά την απαλότητα και τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά σας. Προσφέρει θεαματική λάμψη, ελαχιστοποιεί το φριζάρισμα, τιθασεύει τα μαλλιά, ενώ παράλληλα παρέχει προστασία από τη θερμότητα έως και τους 230°C. Επιδιορθώνει κι αναδομεί τα κατεστραμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ενισχύει και προστατεύει τη δομή των μαλλιών. Επαναφέρει την υγιή εμφάνιση και υφή. Βελτιώνει τη λάμψη και κάνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα. Κατάλληλο και ευεργετικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Χωρίς Paraben, θειικό άλας, φθαλικό άλας. Οδηγίες χρήσης: Αφαιρέστε το κάλυμμα. Γυρίστε το μπουκάλι ανάποδα και αγγίξτε με το δείκτη σας το κάτω μέρος της φιάλης ώστε να πέσουν μια δυο σταγόνες. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε νωπά ή στεγνά μαλλιά, σύμφωνα με το επιθυμητό στυλ.

4. Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask 100ml Υψηλής πυκνότητας επανορθωτική μάσκα, προσφέρει λάμψη και σώμα, σε συνδυασμό με ισχυρή ενυδάτωση για επανόρθωση και λείανση των ταλαιπωρημένων μαλλιών. 2 φορές περισσότερη λάμψη 4 φορές περισσότερη ενυδάτωση 6 φορές πιο απαλά μαλλιά 94% περισσότερο σώμα στην τρίχα Το Olaplex No 8 Bond Intense Moisture Mask αντιμετωπίζει τα ακόλουθα συχνά προβλήματα για τα μαλλιά: Ξηρότητα Φριζάρισμα Λείανση Εξομάλυνση

Οδηγίες χρήσης: Απλώστε σε καθαρά, υγρά μαλλιά μεσαίου μήκους στα άκρα και επεξεργαστείτε με τα δάχτυλα. Πιέστε δυο φορές την αντλία για μαλλιά που φτάνουν στους ώμους. Χρησιμοποιήστε περισσότερο για μεγαλύτερα, παχύτερα μαλλιά, λιγότερο για λεπτά ή κοντά μαλλιά. Αφήστε για 10 λεπτά. Ξεπλύνετε πλήρως και συνεχίστε με το styling ως συνήθως. Τα καλλυντικά της Olaplex είναι μια πραγματική επανάσταση που αποκαθιστά την υγεία των μαλλιών κατά τη διάρκεια των χημικών διαδικασιών. Πρόκειται για μια τεχνολογία του μέλλοντος που έχει αλλάξει εντελώς τη βιομηχανία. Φανταστείτε ότι μπορείτε να προστατέψετε τα μαλλιά σας από το σπάσιμο των άκρων και την αποκατάσταση των χαλασμένων νημάτων, συνδέοντας τα ξανά μαζί. Όλα αυτά είναι δυνατά χάρη στην Olaplex Cosmetics. Η μάρκα Olaplex δεν έχει καμία σχέση με τα μεγάλα καλλυντικά προϊόντα για τα μαλλιά. Η επιτυχία της βασίζεται εξ ολοκλήρου στην έρευνα του ιδρυτή Dean Christal. Η μάρκα είναι πολύ γνωστή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κατασκευαστής

Olaplex

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Unisex
Προϊόντα
Conditioner, Λάδι, Μάσκα

Δράση

για Ίσιωμα
Όχι
με Κερατίνη
Όχι
για Βαμμένα Μαλλιά
Όχι
για Τριχόπτωση
Όχι
για Θεραπεία
Ναι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Travel Set
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

22 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη